Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bez jakéhokoli varování zmizí po celém světě jen tak miliony lidí. Zbudou po nich pouze šaty a osobní věci... a pocit hrůzy. Není nikdo, kdo by komukoli mohl poskytnout nějaké informace.
Pilot Ray Steele se pokouší přistát s poškozeným letadlem plným hysterických lidí, kteří viděli své blízké mizet přímo před očima. Ovšem každé letiště je plné hořících vraků, a tak mu nezbývá, než doufat, že bude moci alespoň jednou v životě ještě mluvit se svou rodinou. Jeho dcera Cloe Steele se pro změnu vydává nalézt svou matku a bratra ve světě, kde zavládlo zoufalství a chaos. A Bruck Williams bojuje s pochopením nepochopitelné zničující události. Toto je příběh těch, kteří zůstali. (Zuzik.Bubu)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Náhodou jsem na to narazil v TV a začal se dívat cca od půlky filmu. A musím vlastně říct, že jsem byl velice rád, že jsem to neviděl celý. Tady není dobře vůbec nic! Scénář je totálně o ničem, jediný, co se tam vlastně dozvíme, je, že mizí náhodně lidi po celým světě. Hm, dobrý a dál? Za celou dobu se tam nestane vůbec nic, dokonce ani v závěru nedostaneme odpověď takřka na nic, až si říkám, jak je možný, že scénář psali dva lidi - na co tam museli být dva?! Ani to technický zpracování není kdo ví jaký, fakt je to hrůza. N. Cage nám zase ukázal, že vezme cokoliv. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Cage mám rád a tak jsem se opět hecnul, abych zjistil, jestli se od jeho posledních filmů něco změnilo. A byl z toho jeden z nejzvláštnějších filmů za poslední léta. Jde totiž o podivný mix mysteriózního dramatu, (nechtěné) parodie, katastrofického žánru, komedie (trpaslík v letadle) a snad všeho myslitelného klišé v té nejsurovější podobě. Samotná zápletka je na jeden velký facepalm a nedivil bych se, kdyby se na závěr zjevil na obloze sám velký fousatý pán, který by pronesl "I told you so". Pozitivem je ovšem objevení sympatické herečky Cassi Thomson. Takže úplná ztráta času to nebyla. ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Celý film je jedna veľká katastrofa! Námet bol síce sľubný, ale to prevedenie... Scenár plný drístov o Bohu, osud každého človeka je Vám úplne u riti a bože môj, tie efekty. Ako z minulého storočia, také vám dnes vyrobí každá regionálna TV. Cage si z honoráru odpísal ďalšiu splátku na hypotéku, a nám nezostáva nič iné, len krútiť hlavou. ()

Bauer odpad!

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage asi v největší kravině, kterou jsem pravděpodobně za posledních 10 let viděl! První půl hodina zbytečná. Druhá půl hodina ještě zbytečnější a závěr filmu debilní! Žádné nic moc vysvětlení, co se stalo, proč se to stalo. Velmi vtipná scéna, kdy letadlo jde na přístání a slečna se snažila na sebe upozornit blikajícími světly auta, aby letadlo mohlo přistát. To bylo vážně vtipné! Totální ztráta času a hrozně moc "panbíčkaření" a k tomu jeden Umpa Lumpa v letadle. Díky, ale nikdy víc! A Nicolas Cage už nemůže klesnout do větší filmové žumpy! ()

Stíba 

všechny recenze uživatele

Blbost to je ale neni to tak fatální. Místy z toho demence srší, ale naštěstí to není tak často, efekty nevypadají jako vytvořené doma na počítači a příběhově to i docela šlape. Námět je sice trochu úsměvný ale alespoň originální a na to napojený náboženský nádech není zdaleka tak otravný jak by tu někdo psal. Celkově tak celkem stravitelné ale proč se tomu upsal zrovna Cage stejně nechápu. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu se krátce v roli obsluhy u letištní brány objeví mistryně světa v běhu přes překážky na 60 m Lori "Lolo" Jones. (Zuzik.Bubu)
  • Film získal na konferenci katolických biskupů, oddělení pro film a vysílání, známku A-III, což znamená "morálně nezávadné pro dospělé". (AGAMENON)

Reklama

Reklama