Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (369)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Bohužel už to není tak bombastické jako jednička. Přišlo mi, že tohle pokračování má špatný příběh, děj, který se točil okolo Mavis a Johnnyho syna se mi moc nelíbil. Lepší bylo, když byli jenom oni dva. Už zde není ani tak výrazný soundtrack. I tak to ale dokáže zabavit, hlavně druhá polovina filmu byla celkem akční, což mi sedlo. Nevím jestli dát 3 nebo 4 hvězdy, asi to prubnu na čtyři. ()

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Strašidla a krvesajové bodují i napodruhé. Pokračování úspěšného animáku boduje přesně tam, kde zafungovala jednička, byť tentokrát absentuje onen punc originality a něčeho neviděného. I přesto je však Hotel Transylvánie 2 příjemným oddychovým animovaným příběhem, kde se pobaví na příjemně ubíhající hodince a půl jak ti nejmenší, tak ti už dávno ne školou povinní. Líbivé zpracování a dostatek humoru tak dokáže vynahradit i pár trochu více nucených momentů a menší kolísání v tempu filmu. [70%] ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Až do nástupu děduly Vlada na scénu to byl vpodstatě běžný průměrný animák s několika vtipnými scénkami a tunou klišé, které je zřejmě podle nějaké holyvúdského zákona nutno co nejčastěji připomínat už dětskému divákovi. Od Vladova nástupu na scénu došlo k upevnění průměrnosti naprosto razantním způsobem. Všechno, co všemi filmy mazaný a filmovými festivaly protřelý divák očekával, že se stane, se přesně tak i stalo. Faktor jakéhokoliv náznaku překvapení = jedna velká NULA. Mladší syn mě sice přesvědčoval, že se mu to OPRAVDU líbí, ale jeho řeč těla vyzněla jasně (intenzita nervózního poposedání a ošívání se stoupla zhruba v polovině filmu na dvojnásobek běžných hodnot). Takže opravdu čisté a ničím neposkvrněné tři *. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Mě to osobně prostě sedlo. Nemůžu si pomoct ale bavil jsem se a smál, ty vedlejší postavičky to tak hezky vyplňujou a je tam spousta gagů.. naštěstí je všechny nevyčerpali v trailerech... člověk od toho nemůže čekat nějakou hloubku.. je to pro děti navíc je to druhý díl... ale já se bavil, prostě sranda... škoda že jsem to viděl v kině s českým dabingem. Už těd se těším na originál a rozhodně na to kouknu znova..... prostě lehká, nenáročná veselá zábava v hezkém animačním kabátku....(pro mě asi zábavnější než Mimoni) ()

epicek 

všechny recenze uživatele

Boží animák už dnes v kinech těžko najdete. Po naprosto dokonalém V hlavě , jsem si říkal že v tomto odvětví už letos nic pořádného nezaboduje , ale mýlil jsem se. Hotel Transylvánie 2 je co se týče humoru o úroveň výš než jednička, přišlo mi že jsem se smál každé věci , co se na plátně odehrála. Ale když se nad tím zpětne zamyslím , ono to vážně bylo tak svižné a humorné a navíc prošpikováno originálními nápady a hláškami dnešní doby. Animace strašně lahodila oku a byla radost na to koukat. Kupodivu ani tvůrcum nedošly nápady a bylo to stále to originální a neokoukané téma. Jsem nadšen a uspokojen, jelikož skvělých animáků není nikdy dost! ( Ale to nic nemění na tom, že Toy Story 4 už netrpělive vyčkávám <3 ) Ble, ble, ble ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Drákula si rozbije displej mobilu při rozhovoru s Mavis v kempu. Když pak Drákula volá Mavis už v hotelu, je mobil opět opravený. (Bednobuch)
  • Dennis sa narodil v piatok trinásteho. (Astonko)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama