Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zdá se, že Hotelu Transylvánie se začíná dařit... Dracula konečně ustoupil ze svých striktních zásad ubytovávat v hotelu pouze příšery, a ten se proto otevírá i lidským návštěvníkům. Za zavřenými dveřmi krypty ale Draculu sžírají pochybnosti o tom, zda se jeho napůl lidský a napůl upíří vnuk Dennis vůbec někdy stane upírem. Když tedy Mavis ve společnosti Johnnyho vyrazí na návštěvu lidské části příbuzenstva - na které ji ostatně také čeká nejedno překvapení - požádá "Děda" Drac o pomoc své přátele Franka, Murrayho, Waynea a Griffina a společně Dennisovi nachystají "kurz pro strašidla". Nemají ale nejmenší tušení, že se k návštěvě své rodiny v hotelu chystá také Dracův rozmrzelý a velmi, velmi, velmi staromódní otec Vlad. Když se tedy Vlad dozví, že jeho pravnuk není čistokrevný upír - a ještě k tomu teď do Hotelu Transylvánie mohou jezdit i lidé - nastane mela, ze které by dost možná i upírovi ztuhla krev v žilách. (Falcon)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (369)

lamps 

všechny recenze uživatele

Závěrečná třetina sice spadne do křečovitého a dost nepochopitelného opisování od kupy jiných rodinných animáků, ale svůj vysoký standard si film přesto bez problémů udržel. Minimálně první polovina je natolik zábavná, že hravě strčí do kapsy i takřka celý první díl, tvůrci pracují s nepřeplácaným a úderným příběhem a poslouchat Adama Sandlera coby šišlajícího oldschool upíra je pořád zážitek. Navíc i všechny vedlejší postavy jsou vyloženě skvělé, vtipy nesklouzávají k dětinskosti a o kvalitě animace je zcela zbytečné se bavit, takže další film bych uvítal s otevřenou náručí... 80% ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

"Jé, ta je roztomilá... Zab ji." Určitě lepší než první díl, ten mě totiž ukrutně nebavil. Dabing je sympatický, většinu vtípků si užijí i děti (čistě dospěláckých jokeů je tu poskrovnu a točí se převážně kolem typických rodinných klišé) a amimace, ač postrádá geniální pixarovský smysl pro detail, se rozhodně nemá, za co stydět. Chcete-li čistě odpočinkový film, pokračování "Hotelu Transylvánie" je pro vás tím pravým.;-) Nejsou to sice čisté 4*, ale co. Bavila jsem se. ()

Reklama

Flynn 

všechny recenze uživatele

Mě to osobně prostě sedlo. Nemůžu si pomoct ale bavil jsem se a smál, ty vedlejší postavičky to tak hezky vyplňujou a je tam spousta gagů.. naštěstí je všechny nevyčerpali v trailerech... člověk od toho nemůže čekat nějakou hloubku.. je to pro děti navíc je to druhý díl... ale já se bavil, prostě sranda... škoda že jsem to viděl v kině s českým dabingem. Už těd se těším na originál a rozhodně na to kouknu znova..... prostě lehká, nenáročná veselá zábava v hezkém animačním kabátku....(pro mě asi zábavnější než Mimoni) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý Hotel nepřináší vlastně vůbec nic nového, takže komu se líbila jednička bude se mu líbit i dvojka a naopak. Fórků přibylo, ale film je už taková klasická dvojka, příběhově je to o něco slabší a vtípky jsou některé povedenější. Sandler za mikrofonem předvádí svůj nejlepší výkon za poslední 3 roky určitě. 60% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Podľa mňa to Mel Brooks viac menej zachraňuje pred tým, aby to skutočne spadlo do zúfalého priemeru, akým podľa mňa bol prvý diel. Viem, že film má veľa fanúšikov, no mne sa Hotel Transylvania nezdal byť najlepším filmom. Čo sa ale týka pokračovania, tak vidím určité aspekty zlepšenia. Stále nemám pocit, že by to bolo ucelené ako film, no miestami mi to príde vtipnejšie a bláznivejšie. To je fajn. Pridávanie smartfónov a notebookov v animáku mi osobne dosť prekáža, lebo to musí byť moderné pre moderné publikum... a je to dosť otrava. Ale je fajn vidieť Draculu, ktorý má opäť svoj láskavý výraz tváre. Vlad je skvelý a pár scénok sa podarilo. Osobne by som si to znovu nepozrel, ale som rád, že aspoň raz som k tomu našiel cestu. Čo sa týka animácií, tak animácia na postavách je podľa mňa trošku prestrelená, ale páčia sa mi pozadia a aj dizajny sú celkom fajn. Tohto roku boli podľa mňa oveľa silnejšie animáky, ktoré tento film prekonali. Ale to je len môj názor. Každopádne som sa celkom zabavil a to mi stačilo. ()

Galerie (58)

Zajímavosti (18)

  • Režisérka českého znění, Alice Hurychová, chtěla v českém znění zachovat Lucii Vondráčkovou v roli Mavis (Selena Gomez), tak jak tomu bylo v předchozím filmu Hotel Transylvánie (2012). Lucie však byla tou dobou po porodu v Kanadě a nemohla s synem cestovat. Vyřešilo se to nakonec pomocí online přenosu, kdy Lucii korigoval štáb z Prahy a ona dabovala v Montrealu. (funhouse)
  • Drákula si rozbije displej mobilu při rozhovoru s Mavis v kempu. Když pak Drákula volá Mavis už v hotelu, je mobil opět opravený. (Bednobuch)
  • Ve filmu několikrát zazní písnička „GDFR“ od Flo Rida. (SONY_)

Související novinky

Druhé To má scenáristu

Druhé To má scenáristu

11.09.2017

Nejspíš jste si všimli, že horor To o víkendu vládnul kinům. Adaptace slavného románu vydělala za první víkend v USA 117 milionů dolarů, čímž pokořila rekordní zářijový otvírák Hotelu Transylvánie 2 … (více)

Reklama

Reklama