Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dobrodružný příběh z africké divočiny, v němž Tarzan pomáhá napadenému černošskému kmeni Ašubů a zneškodňuje vraha a lupiče Radijecka, jenž uprchl z vězení a obchoduje se zbraněmi. Tarzana představuje Lex Barker, jeho družku Jane Virginie Hustonová, černošskou královnu Melmendi D. Dandridgeová. (Mariin)

Recenze (18)

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už s Tarzanem nemá nic společného. Lex Barker by možná nebyl špatný, kdyby tu byl alespoň zlomek toho dobrodružství prvních dílů. S Johnnym se sice nemůže rovnat, ale v čem tyhle nové díly pokulhávají, je všechno ostatní. Najednou je tu šíleně moc nezajímavých postav, příběh je příšerný a Tarzan je "jeden z mnoha". ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Tento jako jediný ze všech pěti filmů s Lexem Barkerem-Tarzanem jsem viděl v českém dabingu (TV Prima, 1999). Stejně jako u ostatních dílů série, herecky a scenáristicky naivní momenty se tu střídají s legračními záběry zvířat, především opice Cheety. Podtituly by mohly znít: Cheeta spolkla hodinky. Tarzan a Ašubové. ()

Reklama

Matli 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se scénáristům moc nepovedlo, i v 51ním se natáčely lepší filmy. Neříkám, že by to měl být nějaký závratný děj, ale tohle by se dalo napsat v jednom souvětí. Alespoň ta Jane mohla být hezčí, to už byla hezčí ta domorodá princezna (nebo co to bylo) a masožravá kytka co žere slona, kterej vypadá jako by byl na klíček, to už je síla i pro mě. A abych nezapomněl na úplně zbytečný záběry přírody, které se nedokážou ocenit kvůli černobílé barvě filmu (což není chyba filmu). 12% ()

Plastík 

všechny recenze uživatele

Tohle je film, který mě vychoval. Sledoval jsem ho v němčině, na německé televizi ZDF, ačkoli jsem německy nerozuměl. Byl to hrdina ve všech ohledech. Pak jsem ho viděl po letech v české televizi a nelitoval jsem, že se mi to líbilo. Kdyby ho opět dávali, určitě si ho nahraju do sbírky. Poslední shlédnutí je už 10- t iletá záležitost. Ale prostě pecka. Nezlob te se. Čita - opice, kterou zná snad každý v mém věku ( 33 roků 2007 ) ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Tretí z piatich filmov o legendárnom Tarzanovi v podaní Lexa Barkera. Ten je síce v pohode, horšie je to s Jane ( mne nepasovala ), štúdio malo evidentne problém angažovať herečku, ktorá by vydržala viac ako jeden film. Príbeh je dosť nudný a nezáživný, trochu ma iritovali neustále scény na voľne pohybujúce sa zvieratá ( zrejme chceli tvorcovia utvrdiť diváka, že sa natáčalo v skutočnej džungli ). ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama