Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství v prospěch nacistického Německa. Během druhé světové války při plnění jednoduchého úkolu oddíl amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství v prospěch nacistického Německa. Jednotka je pověřena odvézt zásoby na štáb. Při cestě jsou napadeni a ocitají se v týlu nepřítele. Začíná německá protiofenzíva. I přes nebezpečí, které jim na nepřátelském území hrozí, se skupina rozhodne najít německého jaderného fyzika, zajistit plány vývoje atomové bomby, a zabránit tak nacistům zvítězit. (TV Nova)

(více)

Recenze (71)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak toto rozhodne fanúšikom vojnových filmov neodporúčam. Budete naozaj sklamaní. Síce tam hrá Tom Sizemore, ale to na absolútnu stratu napätia v priebehu celého filmu nič nemení. Stopáž asi 96 minút by sa vošla do tridsiatich, z deju som začal byť nervózny, pretože už som dopredu tušil čo sa stane. Je to hrozný americký čajíček. Je vidieť, že americkí scenáristi nemajú vôbec páru, aké vzťahy majú medzi sebou národy Euroázie, isté zaužívané americké dogmy z pohľadu, za veľkou mlákou. Keď sa napr. pozerám na bondovku beriem to s nadsádzkou, ale toto je tak nalinkovaný scenár Hollywoodského béčka, až hamba. Vrcholom všetkého bola ukradnutá atómová bomba a to všetko v štyroch ľuďoch, plus mínus. Nevyhnutnosťou je aj záverečný, trápne pôsobiaci americký pátos. ()

cvutak 

všechny recenze uživatele

Kultovní hru Company of Heroes jsem dohrál nespočetkrát. Samozřejmě když vyšel film se stejným jménem, tak jsem ho musel vidět. I kdybych pominul skutečnost, že se tvůrcům vážně nepovedla imitace německých tanků, předpokládám, že se snažili divákovi navodit pocit, že se jedná o Panzer IV? Celkově se film prostě nepovedl ... 4/10 ()

Reklama

lioncel 

všechny recenze uživatele

No tohle do prkna .. co je to za kravi?u .. waffen-SS jako totál neschopenky .. a ty tanky .. to si snad dělají p?del .. ha-ha .. no tedy ... hm .. ale obraz jak břitva a ten super zvuk .. nu .. jé hele, hezká slečna (Kestrel / Melia Kreiling) .. šikovná .. a je čistotná, to mají mazlíčci rádi .. ježíš to je vů?, se mu sama nabídla .. to já bych ... no tak, vždyť to zas tak špatný není ... hele, ono je to podle PC hry .. tak to snad ale vysvětluje mnohé .. no to je přece úplně jiná .. to je paráda ... ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Hmm, tak hru jsem měl a vlastně pořád mám moc rád, je to jedna z nejlepších, co jsem kdy hrál. Říkal jsem si, že by na její motiv mohl být natočen i nějaký ten válečný biják. To se mi splnilo, ovšem pouze ve formě video filmu. A už to byl náznak, že je něco špatně. Začátek mě přitom uvítal v dobrém stylu. A když se objevil Conti, kterého hrál Neal "Compton" McDonough, říkal jsem si, že to nemusí být zas tak děsné. Pak se ale z válečného filmu stala špionážní sračka. Tolik chyb a blbostí jsem snad ještě neviděl. Začalo to předělanýma T-34kama, pak nesmyslným chováním vojáků a završilo to scénami ve fabrice na atomovku, do které by se dostal snad i turista. "Válečný veterán" Tom Sizemore bohužel šlápl do velkého psího hovna, když na toto kývl. Zato zaperlil VInnie Jones, na kterého se dalo koukat. Scéna na nádraží mu byla naprosto přirozená. To je ale vše. Kultovní hra si žádala minimálně o dvě třídy lepší zpracování. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Začiatok filmu je zasadený do obdobia vianoc roku 44. Úvodné scény ma natoľko zaujali, že som si myslel, že to bude niečo ako Zachráňte voj. Ryana, ale bohužiaľ doatalo sa mi len niečo medzi Indiana Jones a ruskou paródiou Špión. Vo filme je dostatok akcie a dokonca aj vcelku dobre prestrihanej a aj zvuk a kamera robia tento snímok pozerateľným. Niektoeé scény sú tu výborné na pohľad a utkvejú v pamäti. Vinnie Jones si neodpustí, aby si udrel nejakých Nemcov a tak nejak sa prepracujete k záveru filmu, ktorý síce nenudí ale po takom úvode očakávate niečo iné. Teda aspoň ja. Škoda, ale snáď nabudúce. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (27)

  • Kestrel (Melia Kreiling) říká, že americké a britské bombardéry jsou na cestě (do Stuttgartu). RAF však nikdy nebombardovala za denního světla. (Johnny.ARN)
  • Stejný styl názvu filmu na plakátu mají i videohry „Company of Heroes“ (2006) a „Company of Heroes 2“ (2013). (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama