Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství v prospěch nacistického Německa. Během druhé světové války při plnění jednoduchého úkolu oddíl amerických vojáků odhalí plán, který může zásadně změnit průběh války a naklonit vítězství v prospěch nacistického Německa. Jednotka je pověřena odvézt zásoby na štáb. Při cestě jsou napadeni a ocitají se v týlu nepřítele. Začíná německá protiofenzíva. I přes nebezpečí, které jim na nepřátelském území hrozí, se skupina rozhodne najít německého jaderného fyzika, zajistit plány vývoje atomové bomby, a zabránit tak nacistům zvítězit. (TV Nova)

(více)

Recenze (71)

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Začiatok filmu je zasadený do obdobia vianoc roku 44. Úvodné scény ma natoľko zaujali, že som si myslel, že to bude niečo ako Zachráňte voj. Ryana, ale bohužiaľ doatalo sa mi len niečo medzi Indiana Jones a ruskou paródiou Špión. Vo filme je dostatok akcie a dokonca aj vcelku dobre prestrihanej a aj zvuk a kamera robia tento snímok pozerateľným. Niektoeé scény sú tu výborné na pohľad a utkvejú v pamäti. Vinnie Jones si neodpustí, aby si udrel nejakých Nemcov a tak nejak sa prepracujete k záveru filmu, ktorý síce nenudí ale po takom úvode očakávate niečo iné. Teda aspoň ja. Škoda, ale snáď nabudúce. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

No tohle do prkna .. co je to za kravi?u .. waffen-SS jako totál neschopenky .. a ty tanky .. to si snad dělají p?del .. ha-ha .. no tedy ... hm .. ale obraz jak břitva a ten super zvuk .. nu .. jé hele, hezká slečna (Kestrel / Melia Kreiling) .. šikovná .. a je čistotná, to mají mazlíčci rádi .. ježíš to je vů?, se mu sama nabídla .. to já bych ... no tak, vždyť to zas tak špatný není ... hele, ono je to podle PC hry .. tak to snad ale vysvětluje mnohé .. no to je přece úplně jiná .. to je paráda ... ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Střílečkové tempo nasazené v prvních minutách dovolovalo tomuto válečnému béčku leccos odpustit. Samozřejmě dlouho nevydrželo, jak mise (ve skromných levelech – v lese, na nádraží, v továrně) pokračovala, vyjevovala svou hloupost. Ne že bych nějak trpěl, spíš si filmaři ukousli větší sousto, než na které měli – třeba v CGI efektech z videohry… ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tak toto rozhodne fanúšikom vojnových filmov neodporúčam. Budete naozaj sklamaní. Síce tam hrá Tom Sizemore, ale to na absolútnu stratu napätia v priebehu celého filmu nič nemení. Stopáž asi 96 minút by sa vošla do tridsiatich, z deju som začal byť nervózny, pretože už som dopredu tušil čo sa stane. Je to hrozný americký čajíček. Je vidieť, že americkí scenáristi nemajú vôbec páru, aké vzťahy majú medzi sebou národy Euroázie, isté zaužívané americké dogmy z pohľadu, za veľkou mlákou. Keď sa napr. pozerám na bondovku beriem to s nadsádzkou, ale toto je tak nalinkovaný scenár Hollywoodského béčka, až hamba. Vrcholom všetkého bola ukradnutá atómová bomba a to všetko v štyroch ľuďoch, plus mínus. Nevyhnutnosťou je aj záverečný, trápne pôsobiaci americký pátos. ()

windows odpad!

všechny recenze uživatele

Kur*a co to bylo? To, že se během války ukořistí cizí tank chápu, ale aby celá panzer division používala předělané T34 je ubohost! Opět Američané velkými hrdiny a Němci totálními sráči, kteří se nelogicky formují a skrývají se jako malé děcka. Další totálně směšná věc byla, když jsem ve fabrice viděl německé uniformy a swastiky, které nikdy nikdo nevyrobil. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (27)

  • Žádný střelec nikdy nemění zásobník své pušky. (Johnny.ARN)
  • Ve filmu jde vidět, jak zdravotník oživuje po přestřelce vojáka pomocí masáže srdce. Ta však byla běžně používána až cca od roku 1960. Za druhé světové války ji vojenští polní zdravotníci určitě nepoužívali a není ani vidět v jiných filmech a seriálech z této války. (TomQ)
  • Velitel nacistů má při zkoumání radiace nárameníky s hodností plukovníka, ale od scény na nádraží z přibližně 37. minuty má už na uniformě jenom kapitánskou hodnost. Nárameníky pro kapitána představují hladký stříbrný podklad se dvěma zlatými pyramidami, pro plukovníka proplétaný stříbrný podklad se dvěma zlatými pyramidami. (Topper.H)

Reklama

Reklama