Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joe a Bambini patří na Divokém západě k pěkným výlupkům, málokdo ale tuší, že oba psanci jsou ve skutečnosti bratři. Když se pak po letech konečně sejdou v domě své máti, musejí odpřisáhnout, že se o sebe navzájem postarají. Bambini dostane za úkol naučit lenivého karbaníka Joa pořádnému řemeslu jako je přepadání dostavníků nebo krádeže koní a Joe má zas tahat své prchlivého bratra z problémů. A protože každý přistupuje ke svěřenému úkolu po svém, zamotá se sourozenecká dvojice do složitého plánu s převleky za vládní agenty a podivnou misií, kde mniši místo rozhřešení rozdávají monokly... Ve volném pokračování bláznivého westernu Pravá a levá ruka ďábla (1970) se opět sešlo herecké duo Bud Spencer a Terence Hill pod režijní taktovkou Enza Barboniho. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (200)

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěnější a přímočařejší pokračování osudů Bambina a Trinityho zastihlo oba herce v nejlepší formě, ovšem o scénáristech se to už říct nedá. Poměrně brzy začne tempo vyprávění povolovat a monstrózní závěrečná bitva dokonce zavání nudou. Světlých momentů by se sice pořád našlo dost, žádný z nich ale nemá na úvodní krádež fazolí:-) ()

ChrisBa 

všechny recenze uživatele

Spolu s pravou a ľavou rukou diabla to považujem za vrcholné diela s Budom Spencerom a Terencom Hillom. Ich hlášky a scény sú nezabudnuteľné. Scéna v salóniku pri kartách, spoveď, či obed v luxusnej reštaurácii..to sú veci, ktoré človek len tak nezabudne. Tento film je klasikou a nemožno mu dať iné než plné hodnotenie. Na týchto komických scénach sa môžem baviť dodnes a aj sa bavím.. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

"A proč jsi nenapsal? Protože neumím psát a vy neumíte číst."  Druhý díl  u nás velmi populární Pravé a levé ruky ďábla vlastně prakticky v ničem nezaostává za tím prvním.   Barboni tu společně se Spencerem a Hillem dali novou  omáčku na italské špagety v podobě  nadsázky a humoru a zase jim to klaplo.  U mě lautr stejná zábava pochopitelně i s velkou dávkou nostalgie a nemám důvod měnit hodnocení. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

O něco lepší než první díl a to hlavně tím, že tu nejsou ti příšerně otravní mormoni. Scéna Buda Spencera u zpovědi je parádní, jinak je to ale spíše průměr. Jen teda moc nechápu český název filmu, když i v českém dabingu nikde slovo Joe nezazní a postava Terrence Hilla se tu jmenuje Trinity. Nebo je možná víc dabingů? ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že tohle pokračování je ještě o malý chloupeček lepší než první díl ´Pravá a levá ruka ďábla´. Tihle dva chlapíci to spolu bezpochyby umí, neskutečné co všechno spolu předvádějí a jak jeden bez druhého nemůžou být, což jde vidět i na plátně. Perfektní humorné scénky, které se střídají jedna za druhou. Skvělá hudba, která tohle všechno doprovází. No prostě nádhera na tohle všechno dohromady koukat! Nejlepší scény: ve zpovědnici a u pokerového stolu. 100% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (13)

  • Ve východním Německu byl film uveden pod názvem “Der Kleine und der müde Joe“ a v západním Německu pod názvem “Vier Fäuste für ein Halleluja“. V Americe potom jako “Trinity Is Still My Name“. (Stocki)
  • Matku Buda a Terence zde ztvárnila herečka Jessica Dublin. Ve skutečnosti by ale nikdy nemohla být jejich matkou, protože když se Jessica narodila, Budovi již bylo dvanáct let a Terencovi tři roky. (Stocki)

Související novinky

Zemřel Bud Spencer

Zemřel Bud Spencer

28.06.2016

V 86 letech nás v pondělí opustil legendární italský herec Bud Spencer. Parťák Terence Hilla se zamlada věnoval plavání a vodnímu pólu (dotáhl to až na dvě olympiády), v roce 1951 se ale dostal před… (více)

Reklama

Reklama