Reklama

Reklama

Dva výtečníci

  • Česko Dva poldové (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bud Spencer a Terence Hill v roli policistů proti své vůli. Nouze a neustálé potíže s mafiány a jinými nepoctivci přivedou Buda do řad policistů, kteří navíc mají tak krásné motorky. V podstatě podobně je na tom i Terence. Brzy však poznají, že služba u policie byla jejich největším životním omylem. Dělají tedy všechno pro to, aby se uniformy zbavili. Ale vždy u nich nakonec zvítězí smysl pro spravedlnost. (Levné knihy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Compadre 

všechny recenze uživatele

Po "Jestli se rozzlobíme, budeme zlí", asi nejlepší komedie Buda Spencera a Terence Hilla (a to už je co říct)...tenhle film prostě miluju a cítím k němu obrovskej respekt...měl jsem ho hrozně rád už jako malej a budu ho mít rád až do smrti...o tom nepochybuju..."svět je jedna velká záchodová mísa." ...a navíc je to i pravdivý... ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

1. Bud Spencer a Terence Hill dokazují, že jedna rána do zubů sice všechny problémy světa nevyřeší, ovšem rána do zubů kombinovaná s následným úderem na žaludek již ano. 2. Bud Spencer a Terence Hill jsou dokonalejší než bůh. Jeho mlýny melou pomalu, zato ty jejich velice rychle. Do pěti minut od spáchání špatného činu je padouch ztrestán. Mimochodem, z toho by si třeba taková Rowlingová mohla vzít příklad. 3. Co vznikne, když se zkříží Terence Hill s Budem Spencerem? Chuck Norris. A co vznikne, když se zkříží Terence Hill s papežem? Svatý kopeček u Olomouce. 4. Film názorně ukazuje, proč Itálie na rozdíl od Německa nikdy nemusela své ekonomice vypomáhat vyplácením šrotovného. ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Jednoduché, ale o to více zábavné a zase vítězí dobro nad zlem, i když se ti dva nejdříve potácejí na hraně dobra a zla. Matt Kirby (stále usměvavý Terence Hill) a Wilbur Walsh (povětšinou bručící Bud Spencer) se nepříznivým sledem životní cesty pokoušejí dát na cestu zločinu. Místo toho se ale stávají příslušníky americké policie v Miami na Floridě (přepadení policejní stanice je vynikající). A samozřejmě spousta pěstních rvaček, honění zločinců, balení půvabné Sussy Lee (Laura Gemser) a pomáhání bezbraným proti gangsterům. Další zábavné postavy: policejní kapitán McBride (David Huddleston), který je nadšen ze svých nováčků, mafián Fred Cline (Luciano Catenacci) se svojí pravou rukou (Riccardo Pizzuti), kteří od Kirbyho s Walshem dostanou hodněkrát pořádnou nakládačku a přesto si nedají říci, a skoroindián Geronimo (Luciano Rossi). A živelné dobro vítězí. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších filmů komediální dvojice Spencer&Hill. Spousta nezapomenutelných scén, parádní původní dabing, jednoduchá, ale neskutečně chytlavá ústřední melodie, vtipné hlášky, které, stejně jako film, fungují i při opakovaném shlédnutí, a přehršle třeskutých pumelic. "Hluchoněmá" scéna dokáže vždy znovu potrhat bránici, která od minule sotva srostla, a závěrečné bowlingové ródeo strhává lavinu smíchu, obdivu nad choreografií, i nepříjemných zasyknutí při zásazích letící kuželky. Prostě luxus. 90% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden ze spencerhillovských vrcholů. Stopáž tentokrát nevadí ani v nejmenším, protože ve filmu se stále něco děje a to "něco" není nikdy stejné jako to, co se dělo před chvílí. Já osobně mám ze všech těch výborně vymyšlených situací a perfektně vygradovaných fórů nejraději scénu s hospodskou rvačkou, ve které se Terence Hill vydává za invalidu a Bud Spencer hraje retardovaného hluchoněmého - to je vážně skvost. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (14)

  • Film sa s návštevnosťou 3,870,000 divákov stal najnavštevovanejším talianskym filmom v československých kinách v rokoch až do roku 1989, kedy bol rekord prekonaný. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama