Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Já vím, že jsem na dvojici Bud Spencer a Terence Hill docela ujetý, ale nemohu si pomoct, mě jejich filmy prostě baví. Čiší z nich taková bezstarostnost, taková pohoda, že se u nich prostě bez problémů uvolním a cítím se prostě v pohodě. Tahle komedie třeba není tak skvělá, ale oni dva ji bez problémů táhnou. ()

Nancy 

všechny recenze uživatele

Úplně náhodou nám pustili a autobuse při cestě do Španělska tento film. Jako malá jsem měla Terence a Buda moc ráda a tak jsem očekávala skvělou akční komedii s fantastickými bojovými choreografiemi. Nakonec se ale nic takového nekonalo. Z pěstních soubojů se přešlo na pistole (i když to se ještě dalo očekávat, když hrají policisty), žádné vtipné hlášky se nekonají a film postupně ztrácí šťávu, až ke konci nudí úplně. Námět, téma i zpracování jsou prostě okoukané. Měla jsem opravdu co dělat, abych neusnula - a to se většinou v autobuse moc nevyspím. Aspoň že Terence a Bud jsou pořád stylově drsní (i když s coltama už to není ono). ()

Reklama

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Ač to nerad píšu, tak by se měli držet tý svý klasiky. Tohle je velmi špatný a nepovedený pokus o regulérní akční krimi film. Bohužel jejich herecké výkony jsou opravdu špatné a scénář je naprosto příšerný. Aspoň, že tam zakomponovali pro ně typické rvačky a jejich škádlení. Film si objektivně zaslouží 2*, ale proto, že je mám rád, tak to nemůžu dát! Nejde to! Je to tedy jen pro fanoušky, jinak pryč od toho. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Další a taky už předposlední společná špageťárna S+H, tentokrát opět v Miami. Úplně volně tak navazuje na Dva výtečníci (1977), ale jména jsou jiná. Je poznat, že jde o kousek z osmdesátek. S+H jsou jako poldové na stopě ukradených 20 mil. dolarů a jako pomocníka mají indiána svalouše Charra. Krom toho se kolem S+H motají 2 kočičky, z nich jedna je svalouška a řidička kamoinu. Dva výtečníci mi ale přišli zábavní víc, je tu málo mlátiček, je to takové trochu víc navážno a to je spíš škoda. Lehce podprůměr v kategorii S+H 54% ()

topi 

všechny recenze uživatele

Tahle legendární dvojka má na svém kontě mnohem lepší kousky, než jsou Superpolicajti z Miami. Možná je to i tím, že jsem film viděl v dabingu a Soběslav Sejk tam daboval minimálně 6 postav, takže to jsem kolikrát tápal, kdo je kdo. Dabing nebrat, tohle byla náhoda, že jsem film viděl zrovna v televizi, takže si ho dám v původním znění a možná hodnocení o hvězdu posunu výš. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)
  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)

Reklama

Reklama