Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv jsou prakticky všechny jejich předchozí filmy na jedno brdo, jako zázrakem se o žádném z nich nedá říct, že by byl špatný. O "Superpolicajtech z Miami" jsem dlouho ani nevěděl, jelikož jsem to měl za další název pro Dva poldy/výtečníky. Teď bych na něj nejradši zapomněl. Tvůrci se nejspíš snažili přiblížit dvojici tehdejším krimikomediím z USA, jenže vznikla z toho jenom nuda. Rvačky se nekonají (namísto nich se spíš střílí), vtipné hlášky a situace se nebezpečně blíží nule. Nejhorší na tom všem je, že mezi Spencerem a Hillem to úplně přestalo jiskřit. Moc si jich vážím, že se rozešli včas. Snímek trochu zachraňuje český dabing, ale na původním vydání od Bontonu byste jej hledali marně. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tahle akční/krimi komedie je sice ze slabšího „soudku“, ale to neznamená, že by šlo vyloženě o špatný film. Bud i Terence už notně zestárli a tak je jasné, že již nebudou předvádět svá stará artistická čísla, ale uchýlili se spíše k přestřelkám a lehčím pěstním soubojům. Bohužel však právě proto, ztratil v očích mnoha diváků film potřebný šmrnc. Doba největší slávy jejich filmů už pominula a nové generace už jejich komedie nedokázaly pořádně ocenit. To však nic nezmění na tom, že oba dva patří i dnes mezi moje nejoblíbenější herce. Navíc se mi líbilo propojení komedie a detektivní zápletky. Jen škoda, že scénárista nedokázal pořádně zapracovat na vyváženosti celé zápletky. 50% ()

Reklama

soukyd33 

všechny recenze uživatele

U některých scén se určitě zasmějete, já osobně musím ale tento film sledovat z dabingem české televize. Jinak to není prostě ono. Dva policajti hledají vraha, ale způsoby jak, tak ty už jsou trošku odlišné. Nejlepší scény jsou hned na začátku, myslím ty zvířátka. Vtipná je také scéna s autobusem. Hvězdiček 3*** ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Asi nejnudnější film naší oblíbené dvojice. Humor se někam vytratil, příběh nemá žádný šmrnc, vtipná choreografie se zde také nevyskytuje a ani kriminální zápletka nijak nevtáhne. Zůstává nám tedy pohodový film se dvěma správnými týpky, jak je známe. Možná je to dost, možná je to málo, ale každopádně si z celé filmografie této dvojce nechte tento film jako takový bonus na konec, abyste to měli kompletní. ()

eFOXsize 

všechny recenze uživatele

Trochu smutně musím přiznat, že v rámci Spencer/Hill komediálních snímků je tento o poznání slabší. Ač většinou píšu, že je lhostejno jaká je s nimi zápletka, tady to nezachraňuje obvyklá dávka humoru a pohody, protože mi to tu v obyklé míře chybí. Asi to souvisí s očekáváním, které to nesplnilo. Nicméně, nebyl to špatný film. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)
  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)

Reklama

Reklama