Reklama

Reklama

Superpolicajti z Miami

  • Itálie Miami Supercops (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Agenti FBI Doug (Terence Hill) a Steve (Bud Spencer) jsou pověřeni vyšetřením případu, který nebyl za celých sedm let vyřešen. Tehdy bylo při bankovním přepadení uloupeno 20 milionů dolarů. Jeden z lupičů byl dopaden a strávil sedm let ve vězení, peníze však nalezeny nebyly. Úkolem našich oblíbených hrdinů je zjistit, kam 20 milionů zmizelo a kdo zavraždil lupiče, který byl před pár dny propuštěn z vězení. (Vapet Production)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

LukasCL 

všechny recenze uživatele

Slabší film oblíbené dvojky. Doporučuji vyhnout se původnímu dabingu Olivy a Zavřela. Celý film nadabovalo asi tak 5 herců a je úděsné slyšet každých 5 minut jinak kvílejícího Bohdana Tůmu, Miroslava Saice anebo Soběslava Sejka. Láme to uši, nechápu, jak to takhle někdo mohl vypustit do TV. Druhý dabing s Mrkvičkou a Schánilcem je snesitelnější. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Nenáročná a zábavná kriminální komedie. Prostá, ale vtipná, výborně slouží k odreagování. Agent FBI Doug Bennett alias strážník Jay Donell (solidní Terence Hill) a jeho bývalý parťák Steve Forest alias strážník L A Ray (solidní Bud Spencer) se společně dostávají na odhalení tajemství, které stojí za dávným nedořešeným zločinem. Důvtip, neohroženost, vytrvalost a rozhodnost je dovádí k jejich cíli, odhalení zločinného padoucha a jeho bandy a vítězství spravedlnosti a dobra nad zlem ve slunném městě Miami na Floridě. Z dalších roli: policejní nadřízený Tanney (C. B. Seay), starý známý ústřední dvojice, indiánský hromotluk Charro (William 'Bo' Jim), pomáhající dvojici, zločinec s předělaným obličejem Robert Delman alias Ralph Duran (Ken Ceresne), vytoužený cíl hledání dvojice, informátorka Irene (Jackie Castellano), do které se rychle zakouká Doug, řidička kamionu Anabella (Rhonda S. Lundstead), fascinovaná silákem Stevem, a hoteliér Pancho (Buffy Dee). Jednoduché, zábavné, přispívající ke zlepšení nálady. ()

Reklama

nash. 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá spencer-hillovka. Naivní, prostoduchá, ale bohužel také prosta humoru i typických specerovsko-hillovských mlátiček. Všecho se to navíc nejen odehrává, ale také hraje ještě větším leháro stylem než je u podobných filmů zvykem. Zkreátka, moc jste mě chlapci tentokrát nepotěšili, takže ani já vás moc nepotěším.. slabé ** ()

SNCIS 

všechny recenze uživatele

Spencer a Hill jako superpolicajti. Kriminálka, která až na pár zábavných momentů nijak nenadchne. Nutno dodat, že bitky slabé a krátké, finální přestřelka až trapná. Miluji filmy dvojky Spencer a Hill, nicméně tento se mi vůbec nelíbil. "Zapoměl jsem peněženku, zaplať pak ti to vrátím." - 30%. ()

dalziel 

všechny recenze uživatele

Veľmi nenáročná filmová produkcia z polovice osemdesiatych rokov.Je rok 2019 a mne ostáva miestami rozum stáť nad tým čo som pred 34 rokmi považoval za vrchol kinematografie.Nuž nie je všetko zlato čo sa bliští.Tieto takzvané srdcovky by mal človek nechať ležať tak ako sú natom jedinom správnom mieste niekde v super spomienkach aby nestratili glanc a piedestal a neskončili ako bezcenné filmy minulosti. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (5)

  • Ve scéně na začátku přestřelky ve skladišti, kdy si indián Charlie svléká košili a ukazuje, že pod ní má prostřílenou vestu, má v ní kulky i s nábojnicemi. (Stejšn)
  • V čase 01:03:53 je v bočním skle odjíždějícího auta možno vidět část filmového štábu. (fisus)
  • Při velké automobilové honičce při cestě na zápas amerického fotbalu na záběru z kamery uvnitř auta zatáčí auto doleva, při dalším záběru z kamery v křižovatce se ale vytáčí doprava. (PX)

Reklama

Reklama