Reklama

Reklama

Jdi na to

  • Itálie Nati con la camicia (více)
všechny plakáty
Trailer 2

Terence HillBud Spencer se opět setkávají na Floridě, ale tentokrát se z nich stane dvojka neohrožených superšpiónů... Tulák Rosco (Terence Hill) se prohání po amerických dálnicích na kolečkových bruslích a míří, kam ho vítr zavane. Bezcílné svobody si užívá i Doug (Bud Spencer), kterého právě pustili z vězení, kde seděl kvůli menšímu nedorozumění s jedním jachtařem, co mu plašil ryby. Oba se náhodou setkají v zastrčeném motorestu uprostřed ničeho a od té chvíle to jde od deseti k pěti. Nejdřív se jim podaří omylem ukrást kamion, a aby si zachránili kůži, sednou na první let do Miami. Naneštěstí tím ale zaberou místa dvěma elitním špionům na tajné misi a do klína jim spadne kufřík s milionem dolarů. Aby dvojice z celé šlamastyky v pořádku vybruslila, rozhodnou se dál vydávat za agenty Steinberga a Masona a plány zákeřného gangstera K1 na ovládnutí světa překazit po svém – holýma rukama a s pořádnou dávkou štěstí... Ztřeštěnou italsko-americkou komedii s nerozlučnou hereckou dvojkou natočil Enzo Barboni, v titulcích uvedený pod pseudonymem E. B. Clucher. V zásadě jde o volné pokračování snímku Dva poldové (1977), namísto policistů proti své vůli se tu však Spencer a Hill úplnou náhodou stanou tajnými agenty a vyvléknout se z mise pro ně nebude vůbec snadné. (Česká televize)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (199)

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Příjemně zábavná komedie, kdy je dovedeno omylné najmutí dvou rádobyzločinců do služeb státu do větší dokonalosti. Rosco Frazer (stále dobře naložený Terence Hill) a Doug O'Riordan (bručounský Bud Spencer) jsou dohromady svedeni náhodou. Jejich setkání okamžitě nabírá neuvěřitelných obrátek, kdy zažívají jedno nebezpečné dobrodružství za druhým. Částečně díky vyčůranosti, břichomluvectví a touze po zábavě Rosca, dílem dobrácké naivity Douga. A najednou se z nich stávají tajní agenti CIA, kteří mají v Miami velmi důležitý úkol: dopadnout maniaka K1 (Buffy Dee), který chce svět připravit o čísla a přivést ho tím do chaosu. Ale to už mu jsou oba dva kumpáni na stopě. Další zábavné postavy: šéf agentů zvaný Tygr (opět David Huddleston), pravá ruka K1, doktor Spider (Riccardo Pizzuti) se svůdnou ženou Vamp (Faith Minton), která nesnáší, když jí někdo sáhne na zadek. Samozřejmě nemohou chybět honičky a rvačky, ale za prvořadé považuji velmi vtipné drobnosti, jak je slepý kuchař v hotelu. A dobro opět vítězí nad zlem a zlomyslností. ()

Stejšn 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších filmů dvojice. Celkový nápad je vlastně na hranici sci-fi, taková komediální bondovka. Pár zajímavých postav - především nekonečně slizský Pan Pavouk, ale taky K1. A pak vychechtaný šéf tajných agentů Tiger. Samozřejmě za zmínku stojí i votuzené zlaté buranské kabrio. Škoda že se na konci nevyhneme klišovitému kecání hlavního padoucha, který klaďasům vysvětluje svůj ďábelký plán. Já se ale bavil, dávám tomu za tři. ()

Reklama

manonfire 

všechny recenze uživatele

Mám dvojku Hill a Spencer vcelku rád, (hlavně druhého jmenovaného) jelikož je mustr těch dvou protipólů v zásadě chytlavej a velice funkční. Stejně tak ale musím konstatovat, že hodně kousků z jejich dílny, včetně třeba "Jdi na to" je scénáristicky zbytečně odfláknuté a pitomé i na poměry bláznivé italské komedie. Bohužel i podstatně méně vtipné než třeba proklínané parazitující duo Šimon a Matouš, jejichž kouzelně ultradebilní bitku v zastavárně s partou uprchlých galejníků Bud s Terencem v termínu kvality a nápaditosti gagu nikdy nepřebouchali. 40% ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdysi dávno, když mi bylo asi 6 jsme koukal na dvojici Bud Spencer a Terence Hill skoro až s náboženskou vírou a touhou. Smál jsem se každé "facce", kterou dali a tak krásně pleskla. Smál jsem se každé hlášce Buda Spencera, který dokázal i s minimem pohybu a mimiky ve mě vyvolat smích. tyhle doby jsou dávno pryč, ale přesto dvojice veteránů má stále svoje kvality, které neudržují v každém filmu, ale ve "Jdi na to" stále ano. Jejich záměna s agenty v letadle je velmi dobře využita a film má tempo i humor. Přesto do plného hodnocení mi chybí ta mladá naivita a přehlížení faktu, že když se mlátí na obrazovce, málo kdy se navzájem dotknou :-) i když zazní ten "zvuk" úderu, který chvílemi zní jako smrtelný dotek ... a oni stejně vstanou a bojují dál. ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tentokrát v koprodukci s USA stále lepší jak spousta dnešních rádoby vtipných jůesej komedií, hlavně díky dvěma mlátičkám. Scénář je v podstatě pořád stejný a K1 je hodně naivní boss, ale gesta, hlášky a bomby, co ti dva rozdávají. To je nekonečnej příběh, kterej neomrzí..Budův vězeňskej apetit je dražší než celej vesmírnej program. :D 70% ()

Galerie (42)

Zajímavosti (12)

  • Když na lodi dáma vyzývá Terence a Buda k souboji, má na nohách kotníčkové boty na vysokém podpatku. Když se ale na mělčině brání zatýkání od policistů má na nohách sandály na podpatku. (Stocki)
  • Zhruba v 35. minúte filmu chce šéf agentov Tiger (David Huddleston), aby sa spolu so Steinbergom (Terence Hill) a Masonom (Bud Spencer) previezli vrtuľníkom ponad Miami. Steinberg sa zdráha nastúpiť do vrtuľníka, pretože neverí, že Mason je pilot. V skutočnosti je Bud Spencer certifikovaný pilot. (AxelWers)

Reklama

Reklama