Reklama

Reklama

Nevinné lži

(seriál)
  • angličtina Innocent Lies
Trailer 1
Česko, (2013–2014), 16 h 21 min (Minutáž: 70–82 min)

Hrají:

Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár, Daniela Kolářová, Vojtěch Dyk, Tatiana Dyková, Jitka Čvančarová, Matěj Ruppert, Boris Hybner, Jiří Langmajer (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(13)

Obsahy(1)

„Každý má někdy důvod neříct pravdu"
I malá lež může způsobit velké potíže. Cyklus komorních televizních filmů o osobních problémech i společenských fenoménech, který Česká televize připravila ve spolupráci se společností SALON VRABEL, bude uveden pod společným názvem Nevinné lži. (Česká televize)

Videa (11)

Trailer 1

Recenze (270)

Meijin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto je hodnocení z roku 2013 (v závorce odlišné hodnocení po roce 2020): 1. Pod hladinou (A.Geislerová, T.Pavelka, Luknar) - 3*, 2. Lež má rozbité auto (Vilhelmová, Dyk, Ruppert) - 3*, 3. Druhý dech (J.Langmajer, O.Malý, Hřebíčková) - 2* (3*), 4. Hvězdička (Suchánek, Brodská, Voříšková) - 2*, 5. Klukovina (Taclík, Liška, Medvecká) - 4* (3*), 6. Chromozom (Brodská, H.Čermák) - 2* (3*), 7. Čistá práce (Plouhar, Benetová) - 2* (3*), 8. Byl lásky čas (Freimanová, Janžurová, Veškrnová-Havlová) - 4* ()

Nikon

všechny recenze uživatele

Jak mám doprdele hodnotit společně tv filmy, kde na jedné straně stojí profesionalita a kumšt Alice Nellis a výborná prvotina Vojty Kotka a na druhé straně taková amatéřina jakési paní Vrábelové ? Když už jsou tady samostatně třeba jednotlivé díly Colomba, tak proč je tady tohle pod jedním titulem ??? ()

Reklama

Mrkvič

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jediný díl a to z nějaké novější serie. Zrádce - O fotbalovém prostředí a vztahu sparty a slavie. Prdel, roztomilé a snad i poučné (o pokrytectví). Dával bych ****, ale jako celek to hodnotil nelze. Ondra Vetchý mě zlákal k druhému dílu s názvem Hra. Hlavně díky tomu, že mi svět internetu a počítačových her (ikdyž ne moc ten online) je celkem blízký, tak jsem teda dost trpěl. Bylo to příšerně hloupé a najivní a postavy byly také strašně jednoduché a laciné. Takže stěží *. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Cyklus TV filmů z tvorby České televize. Každý díl je úplně jiný, jak herci tak i režiséři a kvalita se pohybuje všemi směry. Porovnání jednotlivých filmů: 1. Pod hladinou ( 7/10 ) - Aňa Geislerová, Tomáš Pavelka, Roman Luknár; 2. Lež má rozbité auto ( 7/10 ) - T. Vilhelmová, V. Dyk, J. Čvančarová, M. Ruppert; 3. Druhý dech ( 9/10 ) - J. Langmajer, P. Hřebíčková, O. Malý, L. Vaculík; 4. Hvězdička ( 7/10 ) - T. Brodská, M. Suchánek, M. Hofmann, T. Voříšková; 5. Klukovina ( 8/10 ) - M. Taclík, P. Liška, V. Machuta, Z. Piškula; 6. díl Chromozom ( 6/10 ) - Tereza Brodská, Hynek Čermák, Barbora Kodetová; 7. Čistá práce ( 6/10 ) - J. Plouhar, P. Beretová, P. Špalková, M. Finger 8. Byl lásky čas ( 6/10 ) - I. Janžurová, D. Havlová, V. Freimanová, O. Vetchý ---- Prostě takové malé nevinné lži. / Viděné epizody 8*dílů / Zhlédnuté vše ( Hodnocení: 7/10 ) ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Odvážné, současné, a konečně do černého. 1. Na tenhle díl se nepodívám.... 2. Lež má rozbité auto - Pane Kotek klobouk dolů, tohle je svěží a milé, casting je výborně vyšpičkovaný a ze snímků dýchá ta pohodová atmosféra z natáčení. Těch pár nedostatků? Čert to vem. 75% 3. 4. Příjemně odlehčující epizodka. Leč banální a příběhem čitelná. 60% 5. Klukovina je zatím nejslabší. Herecké obsazení mladých šplhounů i jejich výkony jsou ale obdivuhodný 60% 6. Děcka jsou v pohodě, ale dospělý jsou v prdeli. Paráda, netřeba hodnotit, třeba vidět.... konečně 100% 7. Prušinovský opět dokázal, jakým je univerzálem a příběh Čistá práce je atmosférou a vývojem tak naléhavá a uvěřitelná, že je mi niterně ouzko. 90% ()

Galerie (413)

Zajímavosti (19)

  • Otec (Boris Hybner) čte knihu „Život C. G. Junga II. – K pramenům moudrosti (1918–1961)“ od Ronalda Haymana. (sator)
  • V epizodě zazní rapové skladby „Kata-Strofy“ a „Verbální atentát“ od skupiny Prago Union. (Nick321)

Reklama

Reklama