Reklama

Reklama

Ze záhrobí

  • USA From Beyond (více)

Mladá psychiatrička Katherine McMichaels a její společník Crawford Tillinghast objeví šestou dimenzi. Při namáhavém výzkumu vyvinuli médium, které je schopné pohltit jinou lidskou mysl. Tzv. rezonátor je speciální zařízení, ovládající podle přání myšlenkovou zónu. Vědci ale netuší, že rezonátor disponuje i nevysvětlitelnou, temnou sílou. První jeho obětí je samotný Crawford, který se změní v tvora, závislého na lidských mozcích. Jeho mysl a vědomí jsou tak odsouzeny k zániku. Odkud pochází tato ničivá energie...? (Intersonic)

(více)

Recenze (132)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Skvělé béčko, které v sobě mělo všechno co mám rád. Tahle banda tvůrců a herců patřila ve své době k nejlepším z nejlepších a jejich společné výtvory mluví za vše. Škoda že spolu nevydrželi déle. Úžasné masky mutantů, herecké výkony hlavní trojice hrdinů a samozřejmě i záporáka jsou pro mě tím nejlepším co si z tohoto filmu odnáším. „Nesmím zapomenout ani na Barbaru v kožených hadříkách“. Scénář měl sice několik slabších míst a některé triky taky nebyli moc povedené, ale ani to mi nezabrání dát nadprůměrné hodnocení. 7/10 ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Celkem zajímavé béčko ,hodně krve a spousta akce. Jakýsi vědec udělá stroj kdy se dá s jeho pomocí dostat na druhou stranu ,ale poněkud to člověka změní a stává se z něj něco jako vetřelec.Jeho asistent je poslán na psychárnu jelikož si myslí ,že toho vědce zabil ,ale je tu mladá žena ,které to nedá a chce ten přístroj znova použít s jeho pomocí samozřejmě jde s nima policista a akce začíná. ()

Reklama

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Ďalšia adaptácia H. P. Lovercraft's, rovnakí ľudia ( Gordon, Yuzna ), hlavná postava opäť vedec ( zase skvelý Jeffrey Combs ), vnútornosti, pojedanie mozgov a skoro tak zábavné ako Re-Animator. O hudbu sa podobne ako pri Re-Animator postaral Richard Band, ktorý odviedol skvelú prácu a hudba do filmu výborne zapadá. Záver je brutal zábavný, plný krvi a nechutnosí a aj keď je to celkovo o niečo horšie než predchádzajúca spolupráca, stále sa jedná o super zábavu. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

(Pozor časová slučka!!!) Brian Yuzna a Charles Band adaptujú Lovecrafta. Zaujímalo by ma, čo by nato povedal Lovecraft; či by bol spokojný s maskami a splatterom. Určite si vždy prial, aby hral hlavnú úlohu ten týpek z Re-Animatora a zaručene ani netušil, že postava Barbary Crampton mala byť tak sexi! Bože, šak on ani nevedel že cituje Cronenberga! Predlohu som nečítal, ale hádam že v nej nešlo len o onanovanie nad vysávaním mozgov. Predloha musela byť nudnáá. Ja radšej béčka ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Cítíš tu energii Crawforde? Roztomile příjemná úchylárnička a výlet do neprobádaných částí lidského mozku a někdy když chcete vědět víc nezbývá než se doslova zakousnout do šedý kůry mozkový a... Je to výborný!!! přesně tak jak netušené chutě lze objevit! Jefrey Combs v druhé půlce plešatý zakusující se do mozku je neodolatelný a rezonátor je dílo satanovo. Co se stalo? Ono ho to snědlo! 85% ()

Galerie (63)

Zajímavosti (14)

  • Přestože jde o americkou produkci, film byl točen v Itálii. Proto i například vystupující sanitka je značky Fiat, konkrétně typ Ducato. (Stejšn)
  • Dr. Bloch je pojmenován po příteli H.P. Lovecrafta, Robertu Blochovi, autoru románu, podle kterého bylo natočeno Psycho (1960). (PußyMagnet)
  • MGM vydala DVD verzi, která obsahuje některé očekávané scény navíc. MPAA (Motion Picture Association of America) požadovala, aby byly vystříhány S&M a gore scény, aby mohla být verze označena jako R-rated. Odstraněné zaběry byly poté vydány s verzí publikovanou na Monsters HD Channel (kopie této verze byly distribuovány na internetu). (PußyMagnet)

Související novinky

Zemřel režisér Stuart Gordon

Zemřel režisér Stuart Gordon

25.03.2020

Ve věku 72 let zemřel filmový a divadelní režisér, scenárista a producent Stuart Gordon. Zprávu včera ve večerních hodinách potvrdila jeho rodina. Rodák z Chicaga začínal na divadle, proslavil se… (více)

Reklama

Reklama