Reklama

Reklama

Připravte se nejdivočejší a nejdobrodružnější Noc v muzeu všech dob. Jejím hlavním hrdinou je opět nejznámější noční hlídač na světě Larry (Ben Stiller), který pracuje v Americkém přírodovědném muzeu v New Yorku. A právě zde každou noc ožívají muzejní exponáty. Za tímhle neuvěřitelným kouzlem stojí mystická zlatá deska pocházející ze starověkého Egypta, která je tím pádem nejvzácnějším exponátem muzea, aniž o tom má kdokoliv kromě Larryho tušení. Larry se díky tomu při svých nočních službách rozhodně nenudí a navíc má mezi muzejními kousky řadu přátel nebo aspoň známých. Patří mezi ně faraón Ahkmenrah (Rami Malek), prezident Theodor Roosevelt (Robin Williams), nejmocnější vládce hunské říše Attila (Patrick Gallagher), římský centurion Octavius (Steve Coogan), parta neandertálců, kovboj Jedediah (Owen Wilson) a mnozí další. Občas si pro podrbání přijde i kostra Tyranosaura. Živé i neživé hrdiny ale čeká nemilé překvapení. Zlatá deska začíná navzdory svému materiálu korodovat a kouzlo se pomalu leč neúprosně vytrácí. Pro oživlé exponáty a jejich ochránce Larryho tím začínají nejen krušné chvilky ale i jejich největší dobrodružství, které je přivede až za Atlantik. Rozluštění a řešení jejich potíží se totiž nachází v oddělení egyptských sbírek Britského muzea v Londýně. V této slavné a významné instituci naši podivuhodnou partu rozšíří nejen místní oživlí hrdinové v čele s děsně nabušeným rytířem Lancelotem (Dan Stevens), ale i zdejší noční hlídačka Tilly (Rebel Wilson). V metropoli Británie na ně ale nečekají jen nová přátelství. Aby zachránili kouzlo a tím i sebe, musí čelit mnohým nebezpečenstvím a porazit silného protivníka. (Cinemart)

(více)

Videa (28)

Trailer 1

Recenze (254)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Když celá hlavní zápletka (tady extrémně jednoduchá) skončí po 75 minutách a do konce zbývá ještě nějakých 20 minut, něco je špatně. Ano, tohle pokračování je zcela určitě odfláknuté. Pár minifórků kdy se alespoň ti nejmenší budou smát až se za břicho popadat. Naštěstí se Ben s Owenem již brzy představí v novém Zoolanderovi, takže si pořádně spravím chutě. PS: A Egyptského faraona hraje .... kdo jiný než Ben Kingsley. Jaké překvapení. 40% ()

venison 

všechny recenze uživatele

Nic převratného oproti předchozím dílům.. Blbinka, která je poměrně akční a milá.. Dějově je to tak trochu pes honící se za svým vlastním ocasem ;-) Humorově někdy až na hranici mého vkusu.. Ben Stiller tady (jak ho nemám ráda) ujde ;-) Mile překvapil Hugh Jackman :-) Plus velká porce nostalgie při pohledu na Robina Williamse.. :-( ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Noc v muzeu má klasicky sestupné tempo. Ha ha, sem tam fórek, sem tam gag, ale ani Rebel Wilson to nespasí a na Williamse budeme s láskou vzpomínat díky jiným rolím. Tohle téma se asi s třetím dílem vyždímalo úplně, jako mokrý hadr. Asi ani nevím, co k tomu víc dodat. Koukat se na to dalo, ale v kině bych asi litoval... ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Třetí noc v muzeu a nutno podotknout, že v zajetých kolejích, na kterých bohužel jezdí stále stejný vlak, kterému inovovali maximálně interiér. Jinými slovy tvůrci se již plně vyčerpali skvělým prvním dílem a již podruhé recyklují dokola pořád to samé a již to nemá takové kouzlo jako dříve. Nepřidává tomu ani fakt, že herci vypadají jako by je to ani nebavilo a až na výjimky nepředvádějí nic výjimečného či zábavného. Nicméně tvůrcům nelze upřít alespoň snaha, několik scén se poměrně povedlo, párkrát jsem se zasmál a věřím, že mladší diváky to může pobavit. Moje hodnocení 40%. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Série Noc v Muzeu mě nikdy moc neoslovila, respektive jsou to vždy filmy tak na jedno zhlédnutí a dost. Přesto jsem si pustil i třetí pokračování a to se nese ve stejném duchu, i když je vidět tady malé zlepšení. Začnu pozitivama, určitě filmu (sérii) prospělo, že se to odehrává v Anglii, ta změna prostředí vážně pomohla. Příběh má několik nedokonalostí, přesto mě celkem zaujal. Lancelot byl celkem dobrá postava, taktéž se povedla scéna v divadle s Hugh Jackmanem, za to ten neandrtálec, co si myslel, že Ben Stiller je jeho táta, tak ten se vůbec nepovedl, scény s ním byly dosti trapné. To samé se dá říci o Rickym Žervé, ten byl taktéž hrozně trapnej. Jinak na příběhu mě zaujala spíše ta dobrodružná/akční část, naopak ta komediální se moc nepovedla, alespoň já jsem se nesmál. Byl to asi poslední díl této série a to je jenom dobře, trilogie byla završena a není potřeba už točit další pokračování. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (9)

  • Film se natáčel v Londýně ve Velké Británii. (willy1)
  • Jedná sa o posledný film, v ktorom Robin Williams stvárnil jednu z hlavných postáv. Taktiež ide o film, v ktorom si Mickey Rooney zahral svoju poslednú rolu. Obaja umreli v roku 2014. (TinoArts)
  • Ve filmu si záhraly malé cameo děti Bena Stillera (Larry), jako děti zírající na Larryho a jeho gang v autobuse. (Hpatrik)

Související novinky

Na třetího Hobita si počkáme

Na třetího Hobita si počkáme

03.03.2013

A nikoho to asi nepřekvapí. Když Peter Jackson a studio Warner loni v létě rozhodli o rozdělení původně dvoudílného Hobita na tři části, uklidňovali fanoušky, že na trojku nebudou čekat celý rok, ale… (více)

Reklama

Reklama