Reklama

Reklama

Leatherface - zrození

  • USA Leatherface (více)
Trailer 2

Film předchází událostem původního snímku Texaský masakr motorovou pilou (1974) a přiblíží nám zrod legendárního masového vraha, známého jako Leatherface (Kožená tvář). Dospívající Leatherface uteče z psychiatrické léčebny spolu se třemi dalšími pacienty a unese mladou zdravotní sestru. Na stopě je jim však muž zákona toužící po pomstě. (Spidey3)

(více)

Diskuze

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

Asi to bude tím, že od Pachu krve jsem očekával megasračku a tak jsem byl docela překvapenej že se mi například 6ka či 4ka docela líbily, zatímco já osobně teda mám rád remake z r. 2003 a můj nejoblíbenější ''Počátek'' zatímco 3D řadím jen o chlup nad to smradlavé co vzniklo v roce 1974, které se u mě nemůže vymlouvat ani na dobu výroby.

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

Žralok

No a já zubaře nesnáším :D 

Ale pokud jsem dokoukal celou sérii Pachu krve, která překvapivě nebyla zase tak hovnózní v mých očích jak tu většina píše, tak bych si neměl nechat ujít ani toto.

na příspěvěk reagoval JohnMiller, Žralok

Žralok

Žralok (hodnocení, recenze)

The Viper

Věř mi. Na 3D radši ani nekoukej. Je to dobrý asi jako návštěva zubaře ;) (doufam že to žádnej zubař neeme osobně :)  )

na příspěvěk reagoval The Viper

JohnMiller

JohnMiller (hodnocení, recenze)

3D bola riadna hovädina.. Dúfam že nebudú pokračovať v tradícií, že štvorka bude absolútny filmový spodok ako to bolo v predošlej sérií.

Nivenx

Nivenx (hodnocení, recenze)

Pokud bude jako poslední díl, tak to raději ani nechci vidět, protože už předtím jsem měl pocit, že se z toho pobleju, jak to neskutečně dokázali zkurvit.

oLí

oLí (hodnocení, recenze)

i když ho nemusím, tak by mi Nispel vůbec nevadil..ze všech třech nových filmů je ten jeho nejpovedenější

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Pilda17

Přesně :) Jenže TCHM tím předchozím dílem ukázal, že už nemá co nabídnout a upřímně, s tak trapným koncem nevím, jak by měl vypadat další díl.

Reklama

Reklama