Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Opravdu tohle není v pravém slova smyslu romantická komedie, ale to já beru jako nesporný bod k dobru. Renée je jako emancipovaná spisovatelka úžasně stylizovaná a Ewan je prostě výborný jeko vždycky :-) Děj sice nepřináší žádná zásadní překvapení, ale z druhé strany ani nesklouzává ke všem klišé žánru. Prostě příjemná oddychovka... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Barbara Novaková (Renée Zellweger) přijíždí do New Yorku propagovat svoji knihu "Kašli na lásku". V té se snaží naučit ženy, aby byly rovné mužům, jak v práci, tak i ve vztazích (žádná láska, prostě jen sex). Kniha se okamžitě stane bestsellerem, a začne se o ni také zajímat redaktor časopisu pro muže, svůdník Catcher Block (Ewan McGregor). Aby dokázal, že sama autorka není bezcitná, zaváže se, že ji přinutí se do něj zamilovat... Romantická komedie po sto tisící první. To co jsme nedávno viděli v Jak se zbavit kluka v deseeti dnech se opět vrací, a opět baví. Oba hlavní hrdinové podávají skvělé výkony (zvlášť Ewan), k čemuž jim skvěle sekndují i jejich "nadřízení" Sarah Paulson a David Hyde Pierce... Skvělý film pro sobotní večer s drahou polovičkou, a pak už jen skočit do postýlky, a ... udobřit se :) ()

Reklama

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Já vám nevím... Film se mi docela líbil, to jo, ale něco mi tam prostě neštýmovalo. Aha, už vím. Ewan McGregor ! V životě bych něřekl, že tohle řeknu, ale říct to musím. Možná ženy budou opačného názoru (co možná-určitě) a budou se se mnou hádat, ale mě se zdálo, že dobře nevystihl roli nadrženýho šamstra. Renée Zellweger naopak čaruje. Do téhle role vklouzla jako noha do boty a moc se mí líbila. A čokoládu pojídá více než decentně (ironie samozřejmě :D). Hudba dobrá a ty retro kostýmky..no bomba...návrhářky si budou lebedit. Dávám 3* a klidně po mě mrskněte knížku Dawn with Love... ()

PeterNet 

všechny recenze uživatele

Tak konec byl až extrémě zamotaný, ještě teď to vztřebávám. Celé to bylo vlastně šílené, ač se v tomto filmu řešily jen 4 postavy (2 dvojce) a dva byty. Přesto se děj zamotal tak, že jsem musel zapnout mozek (což je u romantických komedií né moc časté). No ale z režijního hlediska to byla špička! Opravdu, spoustu scén je velmi dobrých a nápaditých. Za výbornou režii přidávám čtvrtou hvězdici:-) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Eve Ahlert, Dennis Drake .. Příjemné, milé a moc pěkně se na to dívalo. Ta stylizace je úžasná, ikdyž pro někoho možná až kýčovitá. Ewan je coool, Renée a Sarah jsou zase k nakousnutí. Jen ten předvídatelný scénář a to jeho "ona to vlastně celou dobu ví" mi výsledný dojem mírně kazil.. 70%. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Daniel Orlandi navrhl pro tento film více než 100 kostýmů, včetně klobouků, košil a kravat. (Amplifier)
  • Píseň Down with Love", což je anglický název celého filmu, je z repertoáru Judy Garlandové. (Elisebah)
  • Vystoupení Judy Garlandové je zaznamenáno i ve filmu. (Elisebah)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama