Reklama

Reklama

Mi mefahed mezeev hara

  • Izrael מי מפחד מהזאב הרע (více)
Trailer 1

Série brutálních vražd nezletilých dívek svede dohromady tři muže: otce poslední oběti toužícího po pomstě, policejního detektiva operujícího mimo zákon a hlavního podezřelého - učitele, který byl zatčen a následně propuštěn kvůli policejní chybě. (fullrose16)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (99)

BoredSeal odpad!

všechny recenze uživatele

Tisíckrát omletý děj, který uhodnete po 20 minutách. Podezřelý z vraždy nebo únosu dítěte unesený rodinným příslušníkem, k tomu sekunduje někdo, kdo by mohl mít pochyby, mučení, podezřelý odolává, mezitím přijde nějaká další postava, co má dodat naději na vysvobození podezřelého (ale stále ještě možná nevinného), pak přijde moment, kdy si máme být jisti, že je podezřelý nevinný nebo vinný a pak přijde v závěru pointa přesného opaku. Tady navíc máte prvky dementního humoru, aby vás nepovedený klon unudil a otrávil k smrti. Nedávno jsme tady měli krimi Prisoners, kde bylo klišé trochu naroubováno pestřejším nevyzpytatelnějším dějem a dobrými herci, tak proč se otravovat s tímhle izraelským klonem. Ztráta času, torture porno už je dlouho mrtvej žánr, vážení. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

To zase jednou verbal nakecal, že se jedná o nejbrutálnější černotumornou taškařici roku a ono hovno. Z mého pohledu se jednalo o docela nezáživnou a hrozně roztahanou blbost o třech a později čtyřech psychouších. Jediné, co bych zařadil do soudku toho velmi vydařeného je samotné rozuzlení. Hlavní mučitel pomalu chodí a pomalu mluví, a to je vážně k smrti ubíjející. Celé mučení obnáší lámání prstíků na rukou a trhání nehtíků na nohou. Malým bonbónkem nechť je závěrečné řezání hlavičky rezavou pilkou na kdoví co. Černý humor mám velmi rád, ale v tomhle případě jsem se párkrát maximálně pousmál. Dost jsem od toho čekal, takže nemohu zakrýt obrovské zklamání. Z židů už nikdo, s pod nosem zastřiženou mustáží, nechce dobrých 70 let vyrábět mýdlo, tak začínají vystrkovat rohy a chtějí svobodnému světu ukázat, že i jim se pomalu vrací smysl pro humor. Přesnější by tedy bylo napsat, že se snaží ukázat. Mě to minulo velkým obloukem, a kdybych měl obřezaný penis v trenkách a jarmulku na hlavě, tak bych se za své bratry moc styděl. Spojení tří žánrů, přičemž dobře nefunguje ani jeden. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Éh, těžký. Jeden by sice rád lezl verbitchovi do kakáčku, ale na druhou stranu mě neměl navnadit na něco, co nepřikráčelo. Pravda, izraelskou kinematografii nemám zrovna v předkožce, proto nakonec šoupnu čtyři, neboť jinak bych mohl psychicky podpořit kibucoidní hovádka, rovná snad jen svým raketky a bumajzle pšoukajícím oponentům, ale po ukázkovém uvedení do děje jsem čekal ještě větší masox. Vykonstruování obviněnce zanedbané, tortura nedotažená a konec sice krutý, ovšem ne-dost-at-ečně, nebo jak jdou ty slabiky po sobě. Přesto doporučuji všem, co mají rádi malá děvčátka. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Izraelci překvapují svou žánrovou rozmanitostí na pomezí thrilleru a černočerné komedie. A daří se přímo skvěle! V půli sice trochu dochází dech, ale pak se zjeví taťka s letlampou a je vymalováno. Tvůrci si dokonce utahují i z Arabů a musím říct, že je to fakt prdel! Zajímavé propojení žánrů funguje a nevyznívá trapně, právě naopak. Vše ve jménu poctivé filmařiny, která parádně šlape po všech stránkách. Doufám, že tito tvůrci ještě někdy vystrčí růžky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Izraelských filmů jsem zatím moc neviděl, pokud se nepletu, tohle je čtvrtý, a to ty předtím byly i v koprodukci. Rozhodně mě ale překvapilo, co mi Izraelci naservírovali. Téma stejné jako ve filmu "zmizení", ale pojetí spíše jako thrillerová komedie. A ono to překvapivě funguje. Ano, jsou zde momenty, které jsou směšné, a to i přesto, že tématika je hon na pedofila. Je to variace a to, co člověk může, co by měl, ale právě tím pojetím je tohle naprosto jiné. Je to kontroverzní, je to překvapivé, ale rozhodně to není špatné. Tohle chce odvahu, což se nakonec vyplatilo. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama