Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Pořádný nářez, který vypadal na začátku úplně nevinně. Jeden by nevěřil, co se může stát po jednom "zavrzáníčku". Jinak dějově brilantně vyladěný horror. Bylo celkem bolestné vidět půvabnou Najarru Townsend, jak se věrohodně mění na stvůru, za kterou se v klidu dala považovat, díky skvělé práci maskérek. Na druhou stranu občas byly vidět určité nedokonalosti, ale to se dalo přehlédnout vzhledem k chladnokrevnosti finální části filmu. To jak to skončilo se mi opravdu zamlouvalo. Ne, že bych nefandil hlavní hrdince, ale každá zábava něco stojí. Některá stojí třeba jen pár vlhčených ubrousků, některá má cenu zubů,nehtů, vlasů a následně i změny "povahy". Takový je život, 80%! ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Nejhorším nedostatkem, nebo možná spíš přebytkem je tu totálně zbytečně napatlaný scénář, moc zaměřený na zdejší vztahy, nesoustředí se tolik na divné symptomy hlavní hrdinky a radši hledá, kdo s kým, co s čím, i přes to, že nás, nenažraný úchyly, to vůbec nezajímá. Proto pro mě bylo Thanatomoprhose jednoznačně intenzivnější, zajímavější zážitek, už jen proto, že hrdinka nevycházela pryč z bytu a s lidmi se skoro nestýkala, takže nám byl celou stopáž servírován jen to, jak jí odpadávají z těla různé části. To tady chybí. Navíc Contracted šíleně pokulhává v jednání postav. Holky radši budou řešit to, která tu druhou podvádí víc, než aby jim přišlo divné, že té hlavní zčernaly zuby na uhel a oči, že má nějak zarudlé. Bohužel, chtěla jsem dát tři, ale tohle dementní chování nestrpím. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Kdyby se England vyhnul lékařským prohlídkám, nevyřvával by Contracted do světa až tak hlasitě, že nakolik je nechutný, natolik je stupidní. Škoda. Avšak jen pro ty, kterým to vadí, už dávno jsem přišel na to, že film se dá užít i s mozkem spuštěným pouze na pozadí. Přeměna přitažlivého děvčete v neméně přitažlivou zombie byla prostě sexy. A problém s šimráním v podbřišku se přeci dá vyřešit vhodně zvoleným a včas aplikovaným přípravkem na odčervení. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Takovejhle one-night stand nechceš. Nedávná námětově příbuzná Thanatomorfóza byla silnější zážitek. Je vcelku jedno, kdo od koho opisoval, výsledné filmy jsou svou náladou poměrně odlišné. Tohle má děj, více se dozvíme o postavách. Thanatomorphose byla explicitnější a intenzivnější a na druhé straně také amatérštěji zpracovaná. Ale zadrala se pod kůži. Contracted dřív než se stihne zadřít, začne mírně srát chováním postav, které se blíž a blíž konci stává stále debilnějším. Celkově žádná velká pecka, na kterou bych měl potřebu vzpomínat, ale špatné to není. Od zcela matné a prázdné Madison County každopádně režijní pokrok správným směrem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak nečekal jsem nic závratného, ale film nakonec i přes svůj amatérský vzhled nedopadl tak špatně. Docela jsem v něm našel zalíbení, přestože v něm jde, o jak se později ukáže „zombie“ zápletku. Tentokrát se nákaza přenese opravdu netradičním způsobem (a já tak toužil po dvou lesbičkách), že dám od nich už ruce pryč a začnu všude chodit se „šprckou“. Přestože tempo je místy přímo uspávající, byl jsem zvědavý, jak to s naší hrdinkou dopadne a vydržel až do samotného konce. Ve finále jsem se tak dočkal celkem zajímavého vyvrcholení a to nejen již značně pozměněné Samanthy…Najarra Townsend si vedla dobře, na rozdíl od svých kolegů a kolegyň…50% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama