Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Moucha, Vetřelec, Moje sestra vlkodlak, Shives a zombie žánr obecně. A nebo AIDS, syfilis a malomocenství. Jedna opilecká noc na večírku, která skončila v autě, se stala pro Samanthu (proč je v obsahu nějaká Sophie? viděl to ten člověk vůbec?) osudnou. Trest za neujasněnou sexuální orientaci, nebo jen za to, že si prostě nedala pozor? Proměna člověka v monstrum je uvěřitelná a nevyhýbá se cronenbergovským nechutnostem. Po vyndání zubu a utržení nehtu jsem jen čekal, kdy jí narostou křídla. Nakonec je třeba se setkat se třemi lidmi, kteří na to nikdy nezapomenou - zejména návštěva Nikki má v sobě podivné napětí. A Riley? Dostane, co čeká? Splní se mu jeho sen? Nu, možná... ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Skvělý tagy - "sex, lesby". Todle až si nějaká sexuchtivá lesba pustí, tak bude ráda jako prase! Mezi Contracted a Thanatomorphose dávám rovnítko, je to podobné, i když se spoustou odlišností, zato kvalitativně hodnotím výsledek stejně. Tady bych možná mohl přihodit kousíček za méně amatérismu, takže nějakých 70% za pozvolna se pročervující ďjévočku. ()

Reklama

kiddo 

všechny recenze uživatele

Zatímco Thanatomorphose byla nenápadně psychologická přehlídka triků stojíci na metafoře duševní mrtvolnosti, která se projevuje úplným fyzickým rozkladem, Contracted je 90 minut pseudodějového čučení na otravnou nánu, co i v posledních minutách pohazuje perfektním účesem a i s tím herpesem u huby vypadá líp než já po dvouhodinovém snažení v koupelně. Doufala jsem, že se budu moci smát předpokládanému poselství "heterosexualita je zlo, které tě rozloží zevnitř", ale s příchodem závěrečné pointy, rovněž známé jako to nejvyčpělejší zápletkové klišé současného "hororu" a "pěkně prosím, naserte si", docházím k závěru, že ta má vysněná, těžce progresivní volovinka by přece jen bývala měla větší koule. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Po 99,9% stopáže akási existenčná dráma o lesbičke, ktorá si jeden večer podnapitá zasúloží s náhodným chlapom, nič si nepamätá a odmenou jej je nákaza, pri ktorej sa postupne fyzicky a nakoniec aj psychicky rozpadá. Samozrejme až do konca sa väčšina postáv tvári, že nič zásadné sa nedeje a tak červené oči hlavnej predstaviteľky takmer nikto nerieši inak ako jednou pripomienku a tým to hasne. Viac nápadov by režisérovi rozhodne neuškodilo. Ten má v podstate len jeden jediný (ten prekvapivý záver, ktorým to nakoniec zakončí), ale to je vyslovene všetko. Uvítal by som nejaké vysvetlenie toho čo a ako sa stalo. Takto Contracted síce neurazí, ale ani sa nijako výrazne nedostane divákovi pod kožu, ničím nešokuje, nevyvolá žiaden údiv, ani znechutenie a celkovo ubehne tak nejako nezainteresovane. Navyše, čím bližšie ku konci tým viac začína otravovať nezmyselné konanie viacerých postáv. Rozhodne nie je zlé, ako taká jednohubka postačujúce, ale s tým námetom sa dalo rozhodne pracovať viac. Palec hore za záverečnú pol minútku! CELKOVO: 2,5* (5/10) ()

juta 

všechny recenze uživatele

Nevím proč se nám to stále předhazuje, nebo proč si tvůrci filmů myslí, že pokud je hlavní hrdina jinak sexuálně orientovaný, že film bude najednou díky tomu nějakým způsobem lepší. Mě to začíná už dost unavovat vidět v každém druhém filmu něco takového. No ale teď k příběhu... Jako obvykle začátek není nijak zajimavý, postupně, kdy se začínají projevovat tělesné změny se napětí a zájem zvýší, ale opravdu nic světoborného se od Contajneru čekat nedá. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama