Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Pocta všem humusům, jaké se kdy v kinematografii objevily. Zpočátku se film jeví jako všední sociální drama, které nemá problém udržet diváka v pozoru. Záhy se však mění ve vcelku deprimující podívanou, ve které je zdařile postaráno o atmosféru a "lahodné" momenty. Do této doby jsem neměl k filmu sebemenší výhrady. Bohužel to, čeho jsem byl svědkem v samotném závěru spolehlivě kácí k zemi všechny duševně nemocné konce, jaké jsem kdy viděl. Nebudu spoilerovat, jen dodám, že toto finále nesráží mé hodnocení o 1*, ale rovnou o 2*. S pane Englandem soucítím. 10% ()

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Pořádný nářez, který vypadal na začátku úplně nevinně. Jeden by nevěřil, co se může stát po jednom "zavrzáníčku". Jinak dějově brilantně vyladěný horror. Bylo celkem bolestné vidět půvabnou Najarru Townsend, jak se věrohodně mění na stvůru, za kterou se v klidu dala považovat, díky skvělé práci maskérek. Na druhou stranu občas byly vidět určité nedokonalosti, ale to se dalo přehlédnout vzhledem k chladnokrevnosti finální části filmu. To jak to skončilo se mi opravdu zamlouvalo. Ne, že bych nefandil hlavní hrdince, ale každá zábava něco stojí. Některá stojí třeba jen pár vlhčených ubrousků, některá má cenu zubů,nehtů, vlasů a následně i změny "povahy". Takový je život, 80%! ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Právě jsem dokoukal tento nový snímek a musím říct, že mě dlouho nic tak neposadilo na zadek. Mladá lesbička se na párty vyspí s týpkem, který na ní hodí nějakou infekci. začíná 3-denní peklo, kde nechybí krvácení, padání nehtů atd. Naprostá pecka. Hlavní představitelka vážně sexy a masky až neuvěřitelně reálné. Doporučuji všemi dvanácti. O něco lepší než nedávné Thanatomorphose, co se týče děje, ale druhý snímek byl malinko intenzivnější, byť trošku amatérsky natočený. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Výsledný efekt filmu je nedochutený. Hrdinkou je veľkomestká baba s istými ambíciami, lesbička, ktorá ma problémy s matkou. Partnerské a príbuzenské vzťahy sú nepodoťahované, ale to už je pri takýchto dielach častým javom. Dôvod jej najvážnejších problémov bol nedomyslený. Pokojne mohol mať mysteriózny podtext alebo nerealistický základ. Veď akáže pohlavná choroba sa takto prejaví? ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Po 99,9% stopáže akási existenčná dráma o lesbičke, ktorá si jeden večer podnapitá zasúloží s náhodným chlapom, nič si nepamätá a odmenou jej je nákaza, pri ktorej sa postupne fyzicky a nakoniec aj psychicky rozpadá. Samozrejme až do konca sa väčšina postáv tvári, že nič zásadné sa nedeje a tak červené oči hlavnej predstaviteľky takmer nikto nerieši inak ako jednou pripomienku a tým to hasne. Viac nápadov by režisérovi rozhodne neuškodilo. Ten má v podstate len jeden jediný (ten prekvapivý záver, ktorým to nakoniec zakončí), ale to je vyslovene všetko. Uvítal by som nejaké vysvetlenie toho čo a ako sa stalo. Takto Contracted síce neurazí, ale ani sa nijako výrazne nedostane divákovi pod kožu, ničím nešokuje, nevyvolá žiaden údiv, ani znechutenie a celkovo ubehne tak nejako nezainteresovane. Navyše, čím bližšie ku konci tým viac začína otravovať nezmyselné konanie viacerých postáv. Rozhodne nie je zlé, ako taká jednohubka postačujúce, ale s tým námetom sa dalo rozhodne pracovať viac. Palec hore za záverečnú pol minútku! CELKOVO: 2,5* (5/10) ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama