Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Jasně, bez znalosti seriálu se asi ani nemá cenu na film dívat. Kdo by to byl čekal? Film pro fanoušky. Je tomu dávno, co jsem se díval na Veronicu Mars (tehdy byla stejně stará jako já teď, sákra), a Kristen Bellovou si dost oblíbil. Film se nese v naprosto stejném duchu a pro mě byl jako pokračování starého příběhu prostě super! Jasně, že sem tam něco zahapruje, ale kvůli té blondýnce jsem ochoten leccos přehlédnout. ()

k212 

všechny recenze uživatele

Inu, co dělalo seriál Veronica Mars dílem zábavným a vcelku koukatelným - tedy ironické průpovídky přemoudřelé teenagerky, to už je u té třicítky jaksi vyčpělé. Sice ne úplně, ale ten nabroušený komentovací drive jede tak na půl plynu - občas zábavně, občas nikoliv. Dějově ... asi jako jeden prodloužený díl, toliko velmi útrpné a pomalé. Fanoušek se dočká všech výraznějších postav ze seriálu, je to taková odměna za čekání. Ale upřímně: v rámci samostatně stojícího filmu je to dost špatné. Jenom z nostalgie dávám o jednu hvězdičku více! 50%. ()

Reklama

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Serialem jsem nedotceny, ale filmovou Veronicu Mars jsem objevil na Kickstarteru, kde bije do oci tim, ze se jedna o prozatim jednoznacne nejuspesnejsi filmovy Kickstarter projekt, a jeden z nejuspesnejsich Kickstarter projektu vubec, ktery od fanousku na tvorbu vybral skoro 6 milionu dolaru, byl jsem tedy zvedavy jak s tim tvurci nalozi a jak to cele dopadne. Fanousci budou urcite spokojeni, je to takova prijemna post-high school detektivka, sice nicim nevybocujici standard, na ktery se da ale uplne v pohode koukat. Zaroven je super, ze se daji filmy podobne natacet bez jakychkoliv zasahu studii jen z budgetu ziskaneho od fanousku, o to vic zamrzi jak se to drzi pri zemi, mohli tak nesvazani studii vic uvolnit uzdu sve kreativite a napadum. Stejne je ale fascinujici, ze nejuspesnejsi herni projekty na Kickstarteru na kterych se dlouhe roky vyvoje podili rozsahle tymy geniue herni branze, vznikaji z polovicnim budgetem a za 6 mega se pak natoci za necely mesic takovahle filmova jednohubka. V porovnanim s klasickym Hollywoodem je ale i 6 mega malo, coz potvrzuje jak maji filmy obecne neskutecne prepalene rozpocty. A to se toci dokola jedna blbost za druhou. David Lynch by mel jit na Kickstarter. 5/10 ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Rob Thomas, Diane Ruggiero / Predloha: Rob Thomas | Hudba: Josh Kutchins | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Warmer Bros. Digital, Spondoolie Productions | Rozpočet: 6 miliónov $ | Tržby: 3,387,669 $ || Trefa do čiernej diery. Nedotkutý seriálom som sa odvážil zhliadnuť celovečernú sequel verziu. Neurobil som dobre, pretože ten film má naprosto obyčajný scenár, bez akejkoľvek amplitúdy gradácie. Obsahuje pravdepodobne veľa nostalgických narážok k seriálovým dielom, predstavuje milión postáv jak na modelingové mólo, len aby sa objavily, no neprináša dravosť a nápaditosť, ktorá je nutná u sto minútovej jednorázovky. Nie je to zlý film, ale ani potrebný. To sa stáva, keď si seriálový režisér myslí, že vie točiť celovečerňáky a ešte k nim napísať scenár... 50% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Seriál Veroniky čokoládové tyčinky jsem nikdy nesledoval, a když tak koukám na celovečerní vystoupení, jsem tomu docela rád. Film je bezpohlavní jako Šmoulové a nudný jako dostihy slimáků. Hustokrutěpřísné hlášky střídají ještě brutálnější pohledy. Nesmyslné žvanění vytěsňuje cokoliv k čemu by si normální divák mohl alespoň náhodou vytvořit nějaký pozitivní vztah. Tím se vyšetřovaný případ tak nějak posune do pozadí a člověk najednou nahlas konstatuje, že je to naprosto unylá hovadina. Na doporučení jsem to zapnul a s obrovským sebezapřením dokoukal, ale je to skutečně o mentální zdraví. Nejmenovaný zdroj "výtečných doporučení" po dnešním dni přesouvám do spodního šuplíku kancelářského stolu, který spolu s lodí mizí v Mariánském příkopu. Sbohem, Veroniko. A už se nevracej. Prosím. 15% ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Také fanoušci, kteří stáli o realizaci filmu, finančně přispívali studiu Warner Bros. Těmto lidem bylo dovoleno stáhnout si film zadarmo. Ovšem někteří fanoušci začali tvrdit, že je ze zvuků z filmu bolí hlava a chtěli své peníze zpět. Warner Bros. proto poté vyplácelo deset amerických dolarů zpět. (Patw)
  • Natáčanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama