Reklama

Reklama

Návštěvníci 3: Revoluce

  • Francie Les Visiteurs : La révolution (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Středověký rytíř Godefroy de Montmirail a jeho oddaný sluha Jacquouille jsou chyceni v labyrintu času, který je nakonec vyplivne do vzrušující doby epochálních dějinných změn a převratů. Do doby Velké francouzské revoluce. Kromě nepochopitelných pořádků musí oba čelit i svým potomkům. Extravagantní a zhýralí aristokraté v linii rytíře Godefroye to mají v revoluční době trošku nahnuté a potřebují se dostat z Francie pryč. Zatímco z pradětí sluhy Jacquouille La Fripouille jsou nadšení revolucionáři a mají v plánu zabavit jejich hrad i veškeré bohatství. Doba nevratných sociálních kotrmelců by zamotala hlavu leckomu a klasicky uspořádaná dvojka ze středověku „pán a kmán" to bude mít dvojnásobně těžké. Tolik situačních gagů, šílených situací, dialogů a hlášek už žádná jiná revoluce nezažije. A slavný tyran Robespierre si bude přát, aby tyhle dva magory nikdy nepotkal. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (219)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

,,Víte za mých časů když se nešikovně zacházelo se sekyrou, způsobovala mnoho utrpení... tento stroj je šikovný ! '' ----- Francouzská revoluce byla fakt šílená doba. Hlavně pro šlechtu, jenže pak už to mlelo všechny... Dokonce nakonec i samotné děti revoluce. Stačí si přečíst paměti pařízského kata co to bylo za hrůzovládu když se občané a lůza chopili moci. Ačkoliv je tenhle film komedií kdo chce tu šílenou dobu z toho pocítí. Skvěle tam pak samozřejmě kontrastuje středověký rytíř coby šlechtic své doby, tedy vymakaný silný válečník se šlechtou té doby... Tedy muži s parukami (leckdy zdegenerovaní), s napudrovanými obličeni v bílých punčochách píšící básně :-). Tředí díl naštěstí moc nepřeskakuje mezi minulostí a současností a v podstatě se drží hlavně v době francouzské revoluce. Tvůrci si šikovně poradili s faktem, že Reno a Clavier mezitím zestárli. Kulisy byly fajn, kostýmy také, potěšilo natáčení u nás i účast českých herců v čele s Markem Vašutem. Bohužel na mně to bylo až moc dlouhé. Ty necelé 2 hodiny filmu byly skoro dost... Konec docela zaujal, přeci jen mám druhou světovou rád. Ale kolikrát nás ještě díky chybám lektvaru chtějí filmaři provádět francouzskou historií? Nebude to po čtvrté a jako že to má k tomu našlápnuto... už nuda? Dám za 3 vši z galejí. * * * ()

esopesokeso 

všechny recenze uživatele

"Ameno amenosto, dorime dorime, ochh aach, ezare perüme..." No ktorý fanúšik Návštevníkov by nedostal orgazmus už len ked to počuje? Prichádza Godfrua udatný a jeho pes neverný ŽakChuj..a ja k ním nakoniec tiež (zmýlil som si sálu a zistil som to až po desiatich minútach:) Návštevníci 3 dosiahli chválabohu kvalít predošlých dielov. Český dabing je úplne perfektný, film vtipnými scénkami nešetrí, konečne komédia, čo podráždi bránicu jak sa patrí. Ešte natočiť štvorku, ok? ()

Reklama

Nach 

všechny recenze uživatele

"Tak natočíme třetí epizodu Návštěvníků a začneme přesně tam, kde dvojka skončila. Co? Že už jsme od té chvíle zestárli? No a? Řekneme, že díky otevřeným chodbám času je to normální. A že nemáme moc prostoru s postavami dále pracovat? No a? To stejně diváci nechtějí. Hezky se usaďte a nechte herce konat svojí práci!" Třetí díl Návštěvníků je vskutku takový, jaký jsem popsal výše. Je stejně trhlý jako dvojka. Stejně dementní a pokud v té demenci dohážete spatřit humor, tak je i v vtipný. Za sebe musím říci, že mám v oblibě první dva díly (hlavně první). A tak to byla pro mě taková nostalgická vycházka do devadesátých let. Ano líbilo se mi to. Sice to není extra biják, na který bych musel znova, ale dalo mi to, co jsem čekal. Jednoduše řečeno, jestli od tohoto filmu nečekáte zázraky, budete potěšeni. V opačném případě se mu vyhněte. Ještě jednodušeji řečeno: líbil se vám druhý díl Návštěvníků? Pokud ano, bude se vám líbit i tento.65% ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

po delší době zase film,který jsem nebyl schopný dokoukat a zhruba po hodině jsem vypínal...tak neuvěřitelně nesmyslné,ukřičené,nevtipné a prázdné nic jsem dlouho neviděl.Asi jediné pozitivum je fakt,že nás může těšit,že francouzská komedie jde mnohem víc do kopru než ta česká.Rena,potažmo i Claviera je pro podobné paskvily opravdu škoda...0% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Reno a Clavier mají sice už nějaký ten pátek po šedesátce, nicméně i tak jsou třetí Návštěvníci obstojnou komedií. Film stojí na obdobných vtípcích jako dva předešlé díly, takže nic moc nového nepřináší, ale i tak jsem se nechal na sto minut unést na vlně nostalgie. Osobně bych vyškrtal většinu nových postav, jelikož o největší část zábavy se ostatně jako vždy postarali Christian Clavier a Jean Reno. Průměrné pokračování francouzské komediální klasiky, které přišlo možná až příliš pozdě, ale i tak nemohu říct, že bych oné návštěvy kina litoval. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v České republice. Francouzské filmové hvězdy Jean Reno (Godefroy) a Christian Clavier (Jacquouille) tu strávili během natáčení filmu celkem měsíc a půl. První klapka padla 13. dubna 2015 na jihomoravském hradě Pernštejn. Natáčelo se na Jižní Moravě v Kutné Hoře a okolí, v Praze a na několika zámcích ve Středních Čechách. Poté se francouzský i český štáb přesunul do Belgie. (Zdroj: Bontonfilm)
  • Hudbu do filmu nahrál Český národní symfonický orchestr. (Zdroj: Bontonfilm)

Reklama

Reklama