Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 2

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (459)

Mia... 

všechny recenze uživatele

Film jako takový se mi celkem dost líbil ... bylo to zábavné a netlačil na pilu. Těmto přemoudřelým komentářům mnohobodových filmových maniaků moc nerozumím. Jsem obyčejným divákem .... nejspíš jako většina .. a tak to píšu našima očima ... bylo to ucházející, ale ne zase zářící. Rozhodně nelituji, že jsem na to šla do kina. Jen škoda toho, že to vůbec není vtip, ale tvrdá realita .... sbohem iluze, zab mě realito! ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Noaco..Mě se to prostě zalíbilo hned od začátku. Jak jsem už dříve ve svých komentářích zmiňovala - zbožňuji filmy o 'loserech', kteří neví co se svým milostným životem. Kdekdo by potřeboval také svého vlastního Miroslava Donutila :-). Zalíbilo se mi i herectví Matouše Rumla, kterého jsem doteď znala pouze jako neohrabaného a praštěného teenagera Lexy, ze známého seriálu Comeback. Těžko jsem si ovšem zvykala na andělsky blonďatého Prachaře v roli proutníka :-). Film podařený, hudba i obsazení a zápletky též. Jsem nadmíru spokojena a jestli se objeví v českém zabahněném filmovém rybníčku nějaký další podobný skvost, tak si pro něj mezi těmi nánosy bahna ráda polezu :-). ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Láska je hra. Hra na kočku a na myš. Když chce kočka dostat pořádnou myš, tak si ji musí trochu proklepnout." 10 pravidel jak sbalit holku funguje a to dokonale. Hned po zhlédnutí filmu jsem je aplikoval na jednu slečnu a hned to vyšlo. Sice jsem ji úplně nesbalil, spíš sbalila ona mě a vlastně to nebyla úplně holka, ale to je jedno. Důležitý je, že to funguje. A skoro stejně dobře funguje tento hollywoodský spektákl v českým balení, neboť dodává přesně to, co slibuje. Jen kdyby v hlavní roli byl o něco menší Marťan s Merkurem ve čtvrtým kvadrantu, kterýmu jsem ani tak nepřál sličnou Stephanie, jako spíš úprk Velkým vozem za souloží s Velkou medvědicí. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Miroslav Donutil je záruka kvality, tam to bude vždy stejné, kde se prostě objeví on, tak se divák válí smíchy! A nejinak tomu bylo i u této české komedie :-) byl jsem až překvapený, protože jsem se ji dlouho snažil vyhnout, tak moc už nevěřím českým filmům! Nicméně je pravdou že mě film do děje okamžitě vtáhnul a já se bavil úplně po celou dobu. Určitě se asi nedá doslova řídit pravidly, které se ve filmu objevují, nicméně právě pro tenhle film to byla dokonalá dějová zápletka která z něj udělala zábavu o kterou asi šlo především. Film se pro mne stal právě tou zábavou relaxem a poutavou podívanou:-) ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VŽDYŤ TY TO VŮBEC NEUMÍŠ S HOLKAMA! ODSTĚHUJ SE NA JINOU PLANETU!"... /// Marek je kluk, co potřebuje ,,trochu“ pomoc. Vyprávění v solidním tempu a rytmu moderních songů o tom, že láska je hra, při který je třeba umět improvizovat… Jsou teenegerský komedie a komedie pro teenagery. Tahle patří mezi ty, na jejichž konci jsem překvapenej, že (a jak) jedna osoba plahočící se za láskou dokáže pobavit všechny generace. Takže proč to nevocenit. Aspoň hvězdama. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Fotr do mě hustí jazyk budoucnosti. 2.) Neustálým hulením se připravuju na ,,Malajsii“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • Režisér Karel Janák si část filmu prožil na vlastní kůži. Přiznává: „V době natáčení jsem se dostal do situace, kdy mi někdo jiný začal aplikovat pravidla na moji přítelkyni, takže už spolu s Veronikou Kubařovou nejsme. A navíc Veronika hraje v úvodní scéně filmu rozchodu s hlavním hrdinou. Takže jsem si to přivolal, prožil i natočil.“ [Zdroj: kultura21.cz] (Tonula)
  • Natáčelo se v Praze, v Jevanech, v lomu Štětkovice, v lomu Bořená Hora u Sedlčan a v zámku Mcely. Budova Koperníkova 10 ve Vršovicích, která ve filmu znázorňuje rezidenci francouzského velvyslance, náleží Diplomatickému servisu Ministerstva zahraničních věcí ČR a v době premiéry filmu byla k pronajmutí za 242 tisíc korun měsíčně. (Martin_L)
  • Markovi (Matouš Ruml) cestou z Prahy na zámek ve Mcelích dojde palivo. Mcely jsou ale od pražského Žižkova, kde Marek bydlí, vzdáleny jen zhruba 60 kilometrů a cesta vede z velké části po dálnici. Markovi se ale kontrolka rozsvítí až na silnici v lese a benzín dojde krátce poté. Moderní auto ale na rezervní množství paliva musí ujet alespoň 50 kilometrů, a tak by neměl být problém dojet až do Mcel. (Martin_L)

Reklama

Reklama