Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 2

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (459)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Jának je ten typ českého režiséra, ktorý si značne uvedomuje, čo súčasný divák chce a ponúka mu to. Jeho Rafťáci sú skvelou letnou komédiou s našlapaným tempom, ktorá funguje. 10 pravidiel je žánrovka ako vyšitá. Ide po určitej línií prvoplánovosti a akéhosi klišé, ktoré hravo využíva a priznáva a tým sa stáva na čsk pomery sympatickou. Ruml je skvelý ťahúň, Donutil po dlhom čase bez väčšej vady a Svarinská na spapanie aj keď bohužiaľ stále ukazuje len jednu polohu a nedá mi nemyslieť si, že mať tak film o 10 minút viacej a keby si Kikin prejav užíval trocha tichých miest a bol naťahovanejší v tých awkward dostali by sme sa jej tiež pod kobylku a fungovalo by to takmer dokonalo. Z koho som nevedel pustiť zrak bola ale Teraza Nvotová. To dievča má talent a je neuveriteľne krásne. Celkovo som spokojný. Zasmial som sa a kvôli už vyššie spomínanému nadhľadu som bol schopný vnímať veci, ktoré by mi inak vadili pozitívne. Nebyť zase konca a keby sa tam objavila snaha o väčšiu analýzu postáv - len za účelom vtipu, bolo by to možno aj na plný počet. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Teenagerovská mainstreamová blbůstka od které jsem si s nadějí sliboval něco víc a tak tu hodlám srazit ty záplavy hvězd z oblohy CSFD. Lexa nám zestárnul (taky ho berou hvězdy), ale je stále stejně mimo a tak mu s tím jak sbalit roštěnku neradí Ozák, ale táta (hraný králem večerů ČT1 a ,,komikem'' mistrem Donutilem) . Ten má 10 zaručených bodů na sebe navazujících jak stoprocentně obloudit srdéčko dívky a jak dostat jakoukoliv vyhlédnutou do své moci. Samozřejmě vše začíná prvním jakoby náhodným setkáním na což navazuje druhá již oficiální schůzka, ohromení, letmé dotyky atd... Koncept nijak originální snad měli zachránit mladí herci... No já vím, že zhulenci u týnejdžrů jeli a jedou, ale tady tedy brkař Honza Dolanský u mně totálně pohořel. Pane Janáku, nejlepší zhulenec všech dob byl Jirka Macháček, to si prosím zapište... Od těch dob si režiséři myslí, že musí být zhulenec v každé komedii, protože je mimo a to je sranda (Můj vysvlečenej deník, Gympl, atd,..). Nemusí a není to sranda. Tady tedy ne. Nechápu co vedlo Dolanského k tomu aby se omáznul v téhle blbině coby věčně něco drmolící pacoš se Sandokanem na triku a v Jeff Lynovských brýlých a sombréru.... Vidět to v 15 tak by se mi to asi líbilo a přešel by mi cool. Leč není. Já čekal konečně po dlouhé době zase nějakou milou českou komedii (třeba klidně romantickou na téma balení ) a ono houbelec... Za vypíchnutí stojí celkem podařený soundtrack, jehož melodičnost sráží příšerně zpívaná česká angličtina, neb všechny písně jako v každé správné americké pubescentní komedii jsou pop-rockové a anglicky...... A tak dávám své jedno pravidlo, je - li vám víc než 15 na tohle ani nekoukejte. * ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Vždycky, když vidím tu usilovnou snahu natočit teenagerovskou komedii po americkém vzoru, nemám tušení, proč se tak děje. Vždycky z toho totiž vznikne jen velký klišoid plný všemožných menších klišé, a divákovi je prakticky od začátku jasné nejen to, jak celá záležitost dopadne, ale, bohužel, i to, jak bude celé láskyplné a nesmírně vtipné křepčení probíhat. No, blbost to byla podle očekávání značná, Jakub Prachař už zase hrál pohledného, leč charakterově neakceptovatelného jedince, ale sponzoři si opět přišli na své. ()

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

50%.Chvílemi jsem se bavil, chvílemi se tvářil kysele kvůli trapnosti a kýči (vrcholem je střídání scény běhu a hotelového svádění). Kristína S. je kočka, ale nějak jsem nedokázal spolknout, že by po všem, co jí ten nesmělý astronom prováděl před tím, o něj stále mohla mít i byť jen sebemenší zájem. Donutil filmu pomáhá svým standardním šarmem, zato ta rádoby vtipná postava neustále hulícího spolubydlícího je jednoduše strašně uhozená. Příšerný výběr hudby korunuje spíše negativní pocity z filmu, jehož námět mi přijde zajímavý, avšak scénář a režie nekvalitní. Protože mám rád romantické komedie, zaokrouhluji nahoru na tři hvězdy. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Perfektně jsem se bavila. Smích prozvoňoval celý náš pokoj ve třech různých tóninách. Každá z těch individuí na jejich trávovém bytě mě rozesmívala jiným způsobem a Donutil tomu všemu nasadil korunu. Bohužel nemůžu pominout fakt, že pokud jsem se nesmála, tak jsem kývala hlavou nad tím, jak je to trapné. Což uznejte sami, naprosto zničí celkový dojem. Když to vezmu kolem a kolem, tak mě ale překvapil, protože jsem od toho čekala totální koninu na max. 1*, ale je to tak 3-4*. P. S. Závidím jim tu střechu.. chci taky. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • I když se hodně scén točí okolo marihuany, herci RumlDolanský se po natočení dušovali, že ji ve skutečnosti nekouřili. „Rostlinky rozestavěné po bytě byly sice pravé, ovšem pod neustálým dohledem, my jsme v týmu samí slušňáci,“ ujistil Janák. [Zdroj: iDnes.cz] (Tonula)
  • Svérázně upravený automobil, kterým jezdí Erik (Jan Dolanský), je Ford Granada druhé generace vyráběný v letech 1977-1985. (Martin_L)

Reklama

Reklama