Reklama

Reklama

10 pravidel jak sbalit holku

  • angličtina 10 Rules for Winning Her Heart (festivalový název) (více)
Trailer 2

Hlavní hrdina nové filmové komedie Marek je typickým příkladem mladého mimoně, žijícího ve vlastním vesmíru. Je to chytrý a milý student astrofyziky, jehož největší láskou jsou nejen hvězdy, ale i horoskopy. Jeho dráhu mu však jednoho dne překříží dívka snů a Marek se zamiluje tak beznadějně, že ve škole není schopen ani udělat zkoušky. V tento moment se do věci obouvají jeho odhodlaní přátelé. Rozhodnou se povolat na pomoc a zasvětit do Markových problémů jeho otce, který je úspěšným vydavatelem řady bestsellerů na téma: jak získat ženu. Společně pak začnou Markovi připravovat velkou strategickou hru, díky níž by se mu mělo podařit najít cestu k milované dívce. Tím mu však zadělali na nejeden veliký průšvih. Marek pod vedením otce a přátel absolvuje velmi svérázný kurz dívčí psychologie. Platí ovšem v životě těch 10 zaručených pravidel přesně podle knížek? (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (459)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie u které jsem se docela zasmál. Lexa byl super stejně jako Dolanský. Jde o romantickou komedii a ty prostě nemůžou končit špatným koncem, bohužel ve skutečném životě si v 99ti případech ze 100 slečna, po které pálite vybere septika (ti co mě znají ví co tím myslím, pro ty ostatní takhle definuju synky co jsou ostudou našeho pohlaví - perefektním prototypem septika je například Justin Bieber)...6/10. ()

gegina31 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad toho, že nemá cenu se dívat na hodnocení českých filmů, speciálně komedií. Celkem nechápu humor českých diváků. Ale je pravda, že káždý máme jinou hranici a proto je potřeba nehledět na názory jiných a udělat si vlastní názor. Tohle byla docela fajn komedie a já se dobře pobavila. Začátek byl malinko slabší, ale pak se to dobře rozjelo. Ruml s Prachařem to dali dobře a hodně mě dostala scéna se stanováním. ()

Reklama

Mia... 

všechny recenze uživatele

Film jako takový se mi celkem dost líbil ... bylo to zábavné a netlačil na pilu. Těmto přemoudřelým komentářům mnohobodových filmových maniaků moc nerozumím. Jsem obyčejným divákem .... nejspíš jako většina .. a tak to píšu našima očima ... bylo to ucházející, ale ne zase zářící. Rozhodně nelituji, že jsem na to šla do kina. Jen škoda toho, že to vůbec není vtip, ale tvrdá realita .... sbohem iluze, zab mě realito! ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nebudu film podceňovat jenom proto, že většina českých komedií stojí za prd. Naopak jsem ráda, že se občas najde výjimka. A tahle je podle mě jednou z nich. Z postav mě asi nejvíc pobavil Jan Dolanský, kterému jsem jeho vyhulenou roli věřila. Perfektní byl i Donutil a Kuba Prachař. Hlavní hrdinka byla půvabná a víc se od ní asi ani nechtělo. Jen ten bambula, co nedokázal sbalit holku, nebyl nic moc. Když to shrnu, fajn scénář a v něm pár zábavných scén, pěkná kamera, nadprůměrný a neokoukaný herecký obsazení a hezký hudební doprovod. Ráda se kouknu znovu. 3,5* ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Filmařům se povedlo to, co je potřeba, abych se nad tímhle typem filmu rozplývala, musím sympatizovat s hrdiny a platonicky milovat s hrdinou. A mně Stephanie teda prudce sedla, očima jsem jí tak žrala, že jsem co chvíli musela šmatlat po umělých slzách, aby mi samým zaujetím, kdy jsem zapomínala i mrkat, nevyschly. Takovej úspěch u mě naposledy měla postava Anji z Tenkrát na Phuketu. Odpočinková komedie s osvědčeným tématem a zábavným obsazením. Po dni tráveném sebepoškozováním v posilovně sedla jako ulitá. 70% ()

Galerie (47)

Zajímavosti (15)

  • V čase 36:00 představuje Markův (Matouš Ruml) otec (Miroslav Donutil) týmu na figuríně „Pravidlo tří strážců“. V té chvíli má na sobě figurína maskáčové tričko. V dalším záběru je ale najednou obnažená. (klukluka)

Reklama

Reklama