Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři příběhy zachycující práci chirurga, logopeda i léčení v přeneseném smyslu - výchovu k pořádku a práci. (oficiální text distributora)

Recenze (2)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Jde o serii tri bakalarskych pribehu. V prvnim doktor Sovak zachrani poranenou ruku delnikovi, v druhem Mrkvicka nareze pravitkem asi 20 letému synovci a ten se zacne od te chvile chovat spravne, v poslednim si vycerpana rozvedena matka Skopalova necha poradit od logopeda a pak se ji vede lepe. Jako slabota vsechno. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Poněkud divný film. Zplácané ze tří bakalářských příběhů a ještě k tomu dost nechutných. V první stejnojmenné povídce sice Sovák hraje doktora dobře, ale krásně vidět, jak se od té doby posunulo chování lékařů. Tento se chová jako hovado. Dnes by asi dlouho neordinoval. V druhé povídce s názvem Pravítko je zase krásně vidět, že i v minulém režimu fungovaly zasloužilé matky (Tahle je teda extrémně šílená.), které vychovávaly takováhle nechutná hovádka. V současném režimu ovšem nejsou takoví strýčkové. A podle toho to taky tak vypadá a dopadne. Poslední povídka Logoped. Další příběh šílené matky ničící své dítě. Celkově je to natočeno tak nějak po brněnsku... ()

Reklama

Reklama