Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 2

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (125)

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Už zase veverky, krysy, obecně hromada zvířat a honba za jídlem. Na svůj rok kvalitativně nedostačující, dost podprůměrný animovaný film, kde nevyniká ani příběh, ani postavy, leč se snaží o to být co nejvíc charakterní. Nějaká ta morální stránka, či popkulturní odkazy (Gangnam Style) nechybí, ale prostě tohle podle mě není originální, ani dobrý počin, ze kterého bych byl na větvi. Když už, vždy raději sáhnu po Za plotem. 40% ()

otík 

všechny recenze uživatele

Mně to nepřišlo tak špatné. Docela jsem se při této výpravě za oříšky bavil. První polovina má velké tempo, hrdinové jsou sympatičtí, také lidské postavy jsou dobré. Druhá polovina filmu už není tak dobrá jako první, děti u ní ztratí pozornost. Také hlášek ubylo a dospělý už si nemá co z filmu odnést. Průměrný animák, který neurazí. ()

Reklama

venison 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších animáků ;-) Pěkná grafika, humor mi byl sympatický, zápletka se také povedla ;-) Sice pár hluchých míst proběhlo, ale zbytek byl přiměřeně akční ;-) Hlavní hrdina nebyl klasický prototyp hrdiny a o to byla možná "Velká oříšková loupež" zajímavější ;-) Líbilo se mi i provázání s lidským zločinem ;-) Celkem mne zklamali hlavní zvířecí zlouni :-( Rozhodně neurazí a příjemně pobaví ;-) ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Veverčák Surly (hlas Will Arnett) zničí nedopatřením zvířátkům žijícím v parku veškeré zásoby jídla na zimu. Nedlouho poté je Surly komunitou vyhnán do města a nesmí se nikdy vrátit... K těm zajímavějším postavám patří nemluvný krysí kámoš Buddy, Krtek (břichomluvec Jeff Dunham) a Mýval (Liam Neeson). V závěrečných titulcích mile překvapil animovaný PSY, který zazpíval Gangnam Style. Ve filmu je také jedna mezititulková scéna, která se objeví i ve druhém díle a dočká se rozšíření. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Včera jsem slyšel dobrej fór a docela rád bych ho sem napsal, ale přijde mi trošku hloupý, aby byl můj komentář s jedním vtipem zábavnější než animák pro děti. Takže nic. Podle animace jsem tipoval devadesátý léta, ale ono je to jen tři roky starý, no to je síla... Copak chlapcům ze štábu hlodavci udělali, že se jim takhle pomstili? ()

Galerie (49)

Zajímavosti (2)

  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama