Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 3

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 3

Recenze (125)

ivishka 

všechny recenze uživatele

A mě se to líbí! Sice průměrně, ale mám slabost pro roztomilé chlupaté veverky a nemohla jsem si tedy pomoct při sledování tohoto animáče (na který jsem se i docela těšila), abych ustavičně nevykřikovala jéhééé ten je ale roztomilý. Ale zpět k věci. Co se mi nelíbilo bylo, že tyto animované filmy už nedokáží nabídnout nic nového. Je to pořád dokola to samé v bleděmodrém provedení kde se spolu naprosto nemožně kamarádí pes s veverkou či mýval s krtkem. Hlavní zápletkou zpravidla bývá to, že všichni vyženou ze své komunity outsidera, který je samozřejmě dobrota sama a nikdy by nikomu nezkřivil ani vousek u čumáčku..Outsider se snaží v krutém světě lidí najít potravu na zimu a neuhynout. Nemusím se zmiňovat o tom, že vše samozřejmě dopadne dobře, protože je to film hlavně pro menší lidičky.... Ale mě se to líbí. Není to sice žádná filmová podívaná - či možná pouze z toho hlediska animace - ale je to milé a oddychové. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

díky stopáži a velmi dobře obsazenému dabingu loupež nestihne nudit,nicméně jinak jde pouze o lacinější kopii 8 let starého Za plotem.Co víc,ani animace není na dnešní dobu nikterak převratná (zároveň ani není vyloženě špatná) a f´´orky míří hlavně na děti ve stylu někdo někam spadne,dostane ránu,spadne mu něco na hlavu.Viděl už se spoustu horších,ale tohle víc jak průměr není...50% ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Slabý animák s vyloženě nevýchovným příběhem, taky to dostane od dvojky zaslouženě "sežrat". Vtip se v podstatě nekoná jen gagy a zejména cukání končetin po prudkém zásahu si tvůrci vyloženě vychutnávají. Mezi záporáky je trochu chaos a půl příběhu vlastně není ani jasné, kdo je klaďák. Takže ve výsledku nejvíc pobavily závěrečné titulky s PSY, jehož tam Jihokorejská produkce nezapomněla vklínit, jakkoliv se tam vůbec nehodí... ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

První polovina filmu velice pěkná, koukatelná a moje drcera v kině se na to dívala se zájmem a otevřenou pusou. Občas i vtipné. Druhá půlka byla však zbytečně natáhnutná, aby splnili povinnou hodinu a půl. Bohužel to začalo být díky tomu nudnější a člověk začal ztrácet pozornost. Jinak ale hezký příběh a perfektní grafika. 3* ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Pozrieť a zabudnúť. Veľká oriešková lúpež je jedným z tých filmov, ktorý neoplýva žiadnym aspektom dostatočne pútavým na to, aby vytiahol ostatok zo šedého priemeru. Nádeje vkladané do animácie stratíte už v prvých sekundách, za nimi príde na rad sklamanie zo sileného humoru a na konci si uvedomíte, že ani len ten príbeh nestál za to, aby ste sa k tejto snímke v budúcnosti vracali. (40%) ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno