Reklama

Reklama

Velká oříšková loupež

  • Kanada The Nut Job (více)
Trailer 2

VOD (1)

Ve snaze přežít zimu a neumřít hlady, rozhodnou se nerozluční přátelé krysa a veverka Bručoun vyloupit obchod plný oříšků, na který omylem narazí. Jejich svět je najednou krásnější. Plánují to největší přepadení v historii hlodavců. Jenže se k nim přichomejtne zbytek kamarádů z parku – přímo 13 milovníků oříšků, kteří jim situaci značně zkomplikují. Zvířátka však vůbec netuší, že obchod je jen krycí místo pro lupiče. Ti se chystají vyloupit banku skrz vykopaný tunel a místo pytlů s penězi podstrčit pytle ořechů. Rozhodně je na co se těšit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (14)

Trailer 2

Recenze (125)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Animovaná akční jednohubka. Tento animák není tak kvalitní jako ostatní. Má to sice celkem dobrý příběh, jsou zde sympatické i nesympatické postavy, ale jako celek to nemá takouvou kvalitu, takové kouzlo jako některé jiné animované filmy. I tak je to ale dobrý film, divák se celkem baví a hlavně dětem se to musí hrozně líbit. Film hodnotím 3*, ale za závěrečné titulky s PSY dávám o jednu * navíc. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Jeden z těch lepších animáků ;-) Pěkná grafika, humor mi byl sympatický, zápletka se také povedla ;-) Sice pár hluchých míst proběhlo, ale zbytek byl přiměřeně akční ;-) Hlavní hrdina nebyl klasický prototyp hrdiny a o to byla možná "Velká oříšková loupež" zajímavější ;-) Líbilo se mi i provázání s lidským zločinem ;-) Celkem mne zklamali hlavní zvířecí zlouni :-( Rozhodně neurazí a příjemně pobaví ;-) ()

Reklama

tyna97 

všechny recenze uživatele

Dostala jsem od bratrance příkazem jít do letního kina. Sám to sice neviděl, ale já jsem nějak vytušila, že se mi tento roztomilý animák zalíbí. Ty zvířata sice mohly být lepší, roztomilé mi přišlo jen asi tak jedno zvířátko. Celý film jsem se bavila, napínavé scény, komické momenty, bohužel i jeden celkem smutný, který ovšem skončí dobře. Prostě a jednoduše.. moc pěkný animák pro děti (i dospělé), se skvělým koncem v podobě animovaného PSYe a Gangnam Style. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom nechápem to nízke hodnotenie. Snímok má príjemný a dobre pozerateľný dej, nechýba ani trocha humoru, napätie a akcia. Navyše všetko je zabalené do peknej animovanej vizualizácie. Ku koncu mu síce trocha dochádza dych, ale moje baby sa aj tak dobre zabavili, pýtajú si repete a to je pre mňa, čo sa týka hodnotenia, tá najlepšia vizitka pre akúkoľvek rozprávku. 70/100 ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Včera jsem slyšel dobrej fór a docela rád bych ho sem napsal, ale přijde mi trošku hloupý, aby byl můj komentář s jedním vtipem zábavnější než animák pro děti. Takže nic. Podle animace jsem tipoval devadesátý léta, ale ono je to jen tři roky starý, no to je síla... Copak chlapcům ze štábu hlodavci udělali, že se jim takhle pomstili? ()

Galerie (46)

Zajímavosti (2)

  • V závěru filmu je krátká mezititulková scéna. (Rominator)
  • Píšťalka pro psy by fungovala stejně tak i na veverky, jelikož ty by frekvenci píšťalky slyšely také. (Hal_Moore)

Reklama

Reklama