Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

JayJay5 

všechny recenze uživatele

Můj první mexický film, pokud si pamatuji. Jsem moc rád, že jsem mu dal šanci. Pustil jsem si ho s přítelkyní jako ten film, kterej prostě přežiju a on se z něj vyklubal moc zajímavej zážitek. Ty malý vtípky, kterých si třeba každej nevšimne, mě přiváděly k výbuchům smíchu. Na konci zajímavý zvrat. To mě popravdě ani nenapadlo. A přitom zpětně si člověk uvědomí, že naznačováno to bylo. No nic, nedejte na hnidopichy a pusťte si to. ()

Anette3 

všechny recenze uživatele

Během prvních dvaceti minut jsem film málem odsoudila. Ale nic se nemá vzdávat a tak jsem tomuto filmu přece jenom dala šanci. Musím uznat, že od té doby jsem hltala každé slovo. Život je krásný a tenhle vztah otce a dcery mě dostal do kolen. Doporučuji všem, kteří mají rádi celkem reálné filmy. U mě 5* ()

Reklama

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Bez návodu je pěkná komedie o tom, jak být otcem bez zkušeností. O tom jak vychovat dítě, aniž by strádalo. Tenhle snímek vás donutí se zamyslet nad tím, jak je život křehký a jak bychom měli být rádi za každý okamžik štěstí, který se nám dostane. Určitě vás tento příběh dojme i rozesměje. Možná mi úplně neseděl styl natočení, ale jinak určitě výborný film. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

K filmu jsem se dostal náhodou - pracovně. Mexické a podobné filmy nevyhledávám, telenovely už vůbec ne. Tady jsem byl nad očekávání překvapen. Celý film jsem se mírně pousmíval a užíval si pohodu. Což v záplavě současných pitchovin je co říct. Příběh dal několik nečekaných překvapení, největší si tvůrce ponechal do poslední minuty. Spadla brada, vytryskla slza, dojel jsem závěrečné titulky, protože to slušný divák dělá a šel si nalít panáka. Mexiko překvapilo a potěšilo. Nestydím se za své hodnocení. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Možná mohl být přibalen i návod k správnému uchopení nešťastné kombinace crazy komedie s rodinným dramatem, která působí jako špatně odinterpretovaný vtip, a i když mě konec převezl a spousta věcí pak dávala smysl, nic to neukrátí chvíle, které se táhly jak cesta imigranta v motorovém prostoru. Dojem nevylepšil ani Eugenio Derbez, neboť přehrával jak Kecal z Prodané nevěsty, malá Maggie měla vizáž dětské pornohvězdy a ten kašpar u soudu - to neměl být Johnny Depp, že ne? ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama