Reklama

Reklama

Valentin je playboy z Acapulca, který se ochotně a rád se vyspí s každou turistkou, která mu zkříží cestu. Jednoho dne se ale takový bývalý flirt jménem Julie objeví na jeho prahu i s holčičkou jménem Maggie, prohlásí o ní, že je to jeho dcera a pak je oba opustí. Překvapený Valentin se i s Maggie vydává do Los Angeles, kde se snaží Julii nalézt. Jejich cesta se ale nakonec protáhne na šest let, během nichž se z ustrašeného playboye stane vyhledávaný filmový kaskadér a z malé holčičky jeho hodně netradiční osobní trenérka a manažerka. Maggie se totiž neustále stará o to, aby Valentin musel zvládat různé úkoly a stal se tak z něj pořádný chlap. Problémy nastanou, když se na scéně opět nečekaně objeví Julie a Valentin si uvědomí, že by o Maggie mohl přijít a ztratit tak najednou milovanou dceru i nejlepší kamarádku. (Cinemart)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (111)

tynusxxx_ 

všechny recenze uživatele

Začátek nebyl nějak oslňující. Eugenio Derbez mi tedy do role svůdníka, který střídá milenky raketovou rychlostí, opravdu neseděl. Postupem času se to ale vyvinulo v příjemnou komedii, a i když byly některé vtípky trošku slabší, celkem jsem se bavila. Konec byl nečekaný a překvapivý. Na zadek si z toho nesednu, ale film nebyl špatný. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mne mile překvapil. Je to film, který ale vyžaduje dospělého diváka. Dospělého citově. Hlavně ne umachrovaného cynika... Netuším, kde někteří viděli ve filmu v první půlce crazy komedii. Film je drama od samého začátku. To, že se objeví pár vtipných okamžiků... To je prostě život a komedii to z něj ještě nedělá. To, že se časem vtip vytratí, vyplynulo jednoduše z vývoje situace. Na mne film působil vyváženě, akorát prostě k závěru gradoval, což by správně vyprávěný příběh měl dělat. _________________________________________________________________Zdejší pisatele komentářů bych poprosil, že když už píší spoilery, ať to na úvod svého komentáře uvedou. Bývalo to tady dobrým zvykem. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Pekné, no a najmä veľmi milé prekvapenie. Počiatočná komédia postupne meniaca sa v drámu. Spočiatku mi bol Valentin nesmierne nesympatický, dokonca nepochopím ako by na takého mohli ženy letieť (aj keď dnes už človek naozaj nevie). S príchodom Maggie a cesty do LA naberá film úplne inú dimenziu a naozaj krásne tu bola vystihnutá obetavosť a snaha o to, aby mala dcérka čo najkrajší život bez akýchkoľvek problémov. Občas som nechápal toto podivné správanie plné rozmaznávania, no na konci som všetko dokonalo pochopil. Hoci už niekde v polovici to malo nábeh na to, aby bola pointa prezradená, našťastie sa tak nestalo. No a na druhej strane tu bola Maggiena matka Julie, ktorá si zrazu po 6 rokoch spomenula, že má dcéru. Ten jej rámcovaný egoizmus mi prišiel naozaj dosť arogantný. No film ako celok vynikajúci, aj keď niektoré scénky a humor v nich mi prišiel dosť silený, našťastie len občas. Ale inak veľmi pekné, a aj smutné... ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Maličko prostoduchá komedie, která lehkomyslně prostřídává dokonale padnoucí fórky s lacinými a trochu infantilními šprýmy, aby se s ubíhajícími minutami oproti všem předpokladům přetavila v pravověrné drama, jehož pointa je jako rána na solar - tvrdá a nekompromisní. Teprve potom dostanete šanci docenit láskyplnou Valentinovu výchovu ... a hloubku jeho vztahu k malé Maggie. ()

musolini 

všechny recenze uživatele

Musím říct,že když jsem viděl Mexiko,říkal jsem si,ten film je nadhodnocenej,ale opak je pravdou.Po dlouhé době film,kterej nemá chybu,je krásně natočenej a na konci chytne u srdce.Na začátku bych nevěřil,že vydržím 2 hodiny koukat a čekat,jak to dopadne.Je vidět,že né jen telenovely umí natočit v Mexiku... ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama