Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina (Jota) se postará o ženu, která se vybourala na motorce. Ta si nic nepamatuje, a tak Jota ženě namluví, že je její přítel a už 4 roky spolu chodí. Pojmenuje ji Liza (podle své bývalé přítelkyně Elizy, kvůli které chtěl právě spáchat sebevraždu) a odjíždí do kempu U Zrzavé veverky.... (xjane)

Recenze (69)

Damiel 

všechny recenze uživatele

Docela dobrej blázinec, který mě hlodal v hlavě ještě asi týden potom, co jsem ho poprvé viděl. Ukázka toho, v čem tkví kouzlo filmu, který má divákovi něco říct. Kdo by u toho chtěl relaxovat, vypnout mozek a pochruopávat popcorn, tak mi ale asi neporozumí, stejně jako tomu filmu - a to já si netroufám tvrdit, že jsem mu cele porozuměl :-) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Zrzavá veverka je o atmosfére, ktorú vie Julio Medem navodiť svojským spôsobom a ktorá ma vždy dostane, pričom ma vždy dokáže vtiahnuť aj do príbehu okolo postáv. Ten bol síce v tomto prípade jeden zo slabších než na aké som u tohto režiséra navyknutý, no i napriek tomu mám zo snímku dobrý dojem. Najmä vďaka tomu, že sa tu autor slušne vyhral s postavami a ich tajomnosť a nepredvídateľné chovanie ma bavili celý čas. Slabší nadpriemer. 70/100 ()

Reklama

PogoJoe 

všechny recenze uživatele

Medemovy filmy jsou obvykle osobité, originální a obrazově nádherné. Na amnézii tu již spousta variací samozřejmě byla, ale tato je jiná. Lži, hrátky a předstírání v zájmu silné osobní přitažlivosti nebo úniku od zla minulosti v prostředí kempu u jezera - za sebe jako spokojeného diváka mohu jen doporučit. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Po Sex a Lucía a Habitación en Roma můj třetí Medem. Všechny spojuje erotika, mystično, touhy, vášeň. Obecně španělská vrcholná kinematografie (Almodovar, Medem, Saura) je na naše středoevropské poměry hodně švihnutá, což Zrzavá veverka jenom potvrzuje. Je příjemné, že většinu filmu nevíte, co je vlastně pravda. Emma Suárez byla kočka, přidal bych erotiky. ()

Huntelaar 

všechny recenze uživatele

Zatím za 3. Pro mě to bylo doposud nejslabší setkání s Julio Medem. Jako jeho trademark ("snová záběry", kamera, fashbacky, s*x) tam je a žeru mu ho pořád stejně, ale po předešlých zkušenostech mě ve Veverce téměř nezaujala dějová linka nebo mi spíš přišla hodně slabá. A proto na první setkání s Juliem doporučuju buď toto profláknuté anebo tento jeho finskej cestopis. ()

Galerie (4)

Související novinky

Reklama

Reklama