Reklama

Reklama

Zvonilka a piráti

  • USA The Pirate Fairy (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ze světa Petra Pana přichází do našich kin snímek Zvonilka a piráti, velkolepé dobrodružství o Zarině, chytré a ambiciozní víle, která je ohromena neuvěřitelnými možnostmi modrého kouzelného prášku. Když se kvůli svým odvážným nápadům dostane do potíží, uteče ze země víl a spojí své síly s piráty, kteří z ní udělají kapitánku své lodi. Zvonilka se společně se svými přáteli musí vydat na dobrodružnou pouť, aby Zarinu našli a společně pak zkřížili meče s bandou pirátů pod vedením plavčíka Jamese, ze kterého se má záhy stát legendární Kapitán Hook. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (85)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Krásná animace, která se od Disneyho prostě očekává, celkem pěkný příběh, kterému se hlavně daří vytvářet nějaké základní události pro Petra Pana a jeho příběh. Jsou zde docela dobré narážky. Tohle je vlastně o zrození kapitána Hooka. Je to trochu klišovité, ale překvapivě ne tolik, jak by se dalo čekat. Tenhle film děti určitě neurazí a vzhledem k jeho délce ho mohou snést i rodiče. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Pirátska téma je v poslednej dobe v animákoch veľmi obľúbená. Lenže vizuálna krása príbehu o Zvonilke tkvie v prekrásnom zobrazení kvetov a prírody. Táto pridaná hodnota je v tomto filme menšia, kedže príroda je tu z veľkej časti vymenená za palubu lode, resp. modrý oceán a oblohu. Okrem toho dejová vykrádačka Petra Pana (krokodýl, čo zhltne budík) bola zjavná. Ani dejovo nebola Zvonilka a piráti objavná, hoci vtipná a milá rozhodne bola. Aj napriek istým slabinám ostáva pirátska Zvonilka nadpriemerný rodinný film a celú sériu považujem prekrásnu a vydarenú. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Milá rozprávka, ale v podstate nič prevratného, čo by ju radilo niekde k popredným priečkam súčasných animovaných filmov. No uvidíme čo ešte rok 2014 v tejto sfére prinesie. Ale ako oddychovka to bolo celkom dobré a teda mierny nadpriemer. Príbeh mal dobrú gradáciu a víly samozrejme boli všetky veľmi milé a prívetivé, páčilo sa mi že každá z nich mala inú špeciálnu moc, tak to bolo napokon také spestrenie. A tá úvodná znelka bola celkom chytľavá - ako po hudobnej, tak aj textovej stránke. Takže celkový dojem celkom fajn. ()

Linda.csfd 

všechny recenze uživatele

Opět skvělá zábava. Příběh se nese jako obvykle ve stejném stylu - víla způsobí průšvih a po celý zbytek filmu ho napravuje. Ovšem tentokrát to nebyl průšvih Tinkerbell, ale sexy Zariny. Pirátské prostředí bylo super a pirátská písnička je vysoce nakažlivá. :-) A ta zápletka s prohozením schopností dokonale pobavila. ()

Brinkley 

všechny recenze uživatele

A jak já tu zelenou pozitivní divoženku díky Disney Channel nesnáším..... Do kina jsem byla dotažena čtyřletou slečnou připravena na nejhorší. Ano, moje hodnocení subjektivně považuji za přehnané, ovšem v tomto případě se pokusím o objektivitu... překvapivě jsem se ani nijak zvlášť nenudila, přestože můj původní plán byl nenápadně si v přítmí sálu zdřímnout. Díky pirátům a odkazům na "budoucího" Petera Pana se bavil dokonce i syn, jehož přítomnost byla zajištěna výhradně za pufovaný úplatek. Stačí jen dodat, že pro dětského diváka je zcela irelevantní, pokud na tento cíleně určený animák dorazí kupříkladu čtyřicetiletý chlápek s jasným úmyslem ho na netu vtipně rozcupovat. Bez přítomnosti ratolesti mi totiž účast dospělce na podobných snímcích přijde poněkud nesmyslná (časově ztrátová a hlavně zbytečná). ()

Galerie (34)

Zajímavosti (1)

  • Malý krokodíl, ktorý sa vo filme vyliahol, je ten istý, ktorý v Petrovi Panovi trápil Kapitána Hooka. Je vidieť, ako krokodíl zhltne hodiny a naháňa Jamesa. (Eeve)

Reklama

Reklama