Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew se setká s dívkou svých snů. Na koleji, v zaseknutém výtahu a bez světel… se vášnivě pomilují. Ačkoliv Matthew její tvář nikdy nespatřil, tajemná dívka mu poplete hlavu. Na druhý den, když se po horké noci probudí ve své ložnici, je dívka pryč. Jednoduše mu zdrhne z postele. Romantik Matthew o ní ví jen to, že bydlí na místní dívčí koleji. Nezajímá ho, zda má neznámá o další setkání zájem, rozhodne se ji za každou cenu vypátrat. No, zrovna lehké to nebude. Na koleji ho čeká výslech stovky "podezřelých" a navíc sladkých dívek. Podaří se láskou šílenému Matthewovi opět najít v moři děvčat tu pravou? (Intersonic)

(více)

Recenze (117)

Wally 

všechny recenze uživatele

Jak málo stačí k tomu, aby se jeden puberťák zamiloval....výpadek elektriky v momentě, kdy cestujete výtahem. Roztomilá teenagerovská komedie plná pubertálních vtípků, zábavných dialogů na téma kluci/holky a krásných slečen z nichž pravá je jen ta jedna. Nevím, jak se to stalo, ale bavil jsem se a v závěru hlavnímu hrdinovy fandil, ať to dobře dopadne. ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Nemyslím ten film že by byl blbost to určitě ne, ale taky to není nic světobornýho. Přemýšleli jste nad tím dějem? Kdybych byl holka a s někým si užil ve výtahu a bylo to fakt skvělý tak bych mu dal určitě lepší stopu než spodní prádlo. Nebo to u vás holky chodí tak že když je někdo dobrej v posteli tak je lepší ho co nejrychlejc opustit? To je asi blbost, že jo? Takže zapomeňte na to. Jo sou tamdobrý scény ale není jich tolik a navíc jak pravil kolega těch pěkných holke tam není tolik. Navíc jedna z nejhezčích je lesbička (což může bejt sexy:)) a co se týče jiných tak já osobně třeba nerad holky co jim padaj z intimních míst na schody určitý kulatý kovový věci..... ()

Reklama

ypres.bass 

všechny recenze uživatele

Nevěříte že i v teenagerovské komedii lze najít vědu? nedivil bych se kdyby ten film byl socionatropologický průzkum, ale oblečený do teenagerovské komedie aby to někdo zaplatil. A Larisa Oleynik je naprosto sladká. A ta scéna s polštáři a spánkem v peří to je romanťák první kategorie. --- 80% ()

ex.it 

všechny recenze uživatele

Nápad by to nebyl sám o sobě vůbec zlý, pojetí teenagerovské komedie jako "dokumentu" s doprovodným komentářem hlavního hrdiny s rádoby chytrým podtextem. Ale příště, prosím, trochu úrovně a propracovanosti. Bohužel se s vcelku dobrého nápadu stala další ubohá komedie pro patnáctileté holčičky, ale nelituju toho času, který jsem strávila sledováním filmu. ()

Mi.chals 

všechny recenze uživatele

Tenhle film vyšel na svět když mi bylo 13 a u tohohle typu filmů je to jednoduše nebezpečnej věk. Viděl jsem ho tenkrát asi 8x. Nostalgické čtyři hvězdičky za solidní komedii, se kterou se posledních 10 dílů prciček nedá srovnat. Na vaši obranu musím říct že chápu celkového hodnocení a je to DABINGEM! Mám rád český dabing, ale tenhle film starý 14 let má dabing jako by ho dělali dva kamarádi doma na mikrofon od notebooku a to včetně ženských postav a hlavně půlka dialogů je tam vymyšlená nebo sepsaná jinak než v originále, což by se dalo tenkrát pochopit kdyby to nějakej ten humor přidalo, ale tohle je šílenost. Originál **** / dabing *+ ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama