Reklama

Reklama

One Direction 3D: This Is Us

  • Velká Británie One Direction: This Is Us (více)
Trailer 2

Hudební 3D film o momentálně nejslavnější chlapecké popové skupině One Direction natočil Morgan Spurlock, tvůrce kultovního dokumentu Super Size Me. Fanoušky a hlavně fanynky této britské kapely čekají strhující záběry z koncertních pódií i ze zákulisí velkolepých show. Chybět nebude ani komorní pohled do soukromí pětice sympatických mladíků. Skupina One Direction v roce 2010 patřila mezi favority britské talentové soutěže X Factor, do které se mladíci přihlásili individuálně a ž v jejím průběhu vytvořili skupinu. Dnes patří pětice Niall, Zayn, Liam, Harry a Louis mezi největší hvězdy mezinárodní hudební scény, prodali na 30 miliónů desek a jejich zatím poslední album „Take Me Home" se umístilo na první příčce hitparád ve 37 zemích. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel kingik smazal svůj příspěvek.

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

DomisTlapis

Ještě by to chtělo nadefinovat fanouška. Mně je 22 (za týden 23) let, hudbu nikterak neřeším, tzn. co se mi líbí, to se mi líbí a může to znamenat jednu písničku od každé kapely - popíkovina ve stylu Iglesiase, gothic rock, rap, drumec (sorry za jména a názvy, možná jsou špatně) a od 1D mám v mobilu cca. 5 nebo 6 písniček. Neposlouchám je denně, ale když mám náladu, dokážu je poslouchat hodinu. Jinak co se týče skupiny jako takové, vím o nich maximálně to, že jsou to Britové a pár jmen (všechny ne) a co se týče písniček, vsadím se, že znám tak polovinu. Jsem "fanoušek"? Neřekla bych, jsem spíš nezávislý pozorovatel.;-)

na příspěvěk reagoval Sylviiii

DomisTlapis

DomisTlapis (hodnocení, recenze)

 v reakci na komentář mezi komentáři (kam nemůžu psát), oni mají fanoušky starší 12ti let... Sama vím o několika, včetně mě :)

na příspěvěk reagoval Allien.9

Allien.9

Allien.9 (hodnocení, recenze)

Ono totiž u dokumentů to bývá tak, že nemají takovou návštěvnost, jakou by si tvůrci atd. představovali, a tak je celkem logické, že se snaží oslovit co nejvíce lidí. Když mohou chodit "zamilované" páry na horory (naposledy jsem byla v sále jediná single a dle reakcí, které ke mně neustále doléhaly, jsem měla větší koule než všechny zúčastněné páry dohromady XD), tak nevidím důvod, proč by se nemohly objevit i na sci-fíčku jako je "Elysium" a získat tvé ocenění "chuj roka".;-)

 

(ještě jednou se ten příspěvek zdvojí, tak to rozkopu;-))

Uživatel Allien.9 smazal svůj příspěvek.

Uživatel Allien.9 smazal svůj příspěvek.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Nechtiac som videl trailer pred premietaním Elysia. A chcelo sa mi grcať. Kto vyhodí peniaze za túto ultra sračku, môže si vytetovať na čelo "chuj roka". Ale prečo práve návštevníkov Elysia považovali za target audience preto toto? Vidno, že distribútori už nemajú v hlave všetko v poriadku.

na příspěvěk reagoval Allien.9, Allien.9

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

animaxis

Já hlavně jen tak naklikla zvědavě a vidím, že tady už je pěkně volná diskuze. Snad sem nepřijdou nějaké fanynky hysterčit, že jsme off topic :D

na příspěvěk reagoval animaxis

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

animaxis

Na tu mám jen ty nejlepší vzpomínky.

Ale jestli myslíte jídlo ve školní jídelně, tak na tu mám zase jedny z nejhorších :D:D

na příspěvěk reagoval animaxis

Související novinky

Zemřel dokumentarista Morgan Spurlock

Zemřel dokumentarista Morgan Spurlock

25.05.2024

Svět dokumentárního filmu přišel o jednoho ze svých výrazných představitelů, ve věku třiapadesáti let totiž ve čtvrtek 23. května v New Yorku zemřel americký na Oscara nominovaný dokumentarista… (více)

Reklama

Reklama