Reklama

Reklama

One Direction 3D: This Is Us

  • Velká Británie One Direction: This Is Us (více)
Trailer 1

Hudební 3D film o momentálně nejslavnější chlapecké popové skupině One Direction natočil Morgan Spurlock, tvůrce kultovního dokumentu Super Size Me. Fanoušky a hlavně fanynky této britské kapely čekají strhující záběry z koncertních pódií i ze zákulisí velkolepých show. Chybět nebude ani komorní pohled do soukromí pětice sympatických mladíků. Skupina One Direction v roce 2010 patřila mezi favority britské talentové soutěže X Factor, do které se mladíci přihlásili individuálně a ž v jejím průběhu vytvořili skupinu. Dnes patří pětice Niall, Zayn, Liam, Harry a Louis mezi největší hvězdy mezinárodní hudební scény, prodali na 30 miliónů desek a jejich zatím poslední album „Take Me Home" se umístilo na první příčce hitparád ve 37 zemích. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (92)

Sokkk_y 

všechny recenze uživatele

Když vezmu This Is Us z dokumentárního hlediska, tak je to spíše takový jalový průměr. Některé scény se vydařily (střihy ze světa), jiné byly spíše na facku (filozofický večer u ohně v nasvíceném lese...), ale že by to bylo vyloženě špatné, to se říci nedá. Co se týče té hudební stránky, tvorba One Direction jde absolutně mimo mě (jejich existenci zaznamenám pouze v případě, když hostují v X Factoru nebo zase někomu čórnou britské No. 1), nicméně záběry z koncertů byly poměrně kvalitní. Je vidět, že těch pět maníků jejich život baví, mají miliony fanoušků po celém světě a už teď jako náctiletí mají na celý život vystaráno. Toš budiž jim to přáno, já bych na tohle nervy rozhodně neměl... ()

adushka64 

všechny recenze uživatele

Tento film mě velice překvapil. Celou dobu jsem seděla nadšeně v kině s 3D brýlemi na očích a užívala si ten zážitek a opravdu se bavila. Jsem fanynka 1D ale myslím si, že lidé kteří tento film viděli, museli uznat, že hlavně zpracované koncerty ve 3D jsou velkým plus tohoto filmu. Je to vtipné a nenucené. Dokument, který vás baví a rychle vás provede cestou vzniku až po současnost One Direction. Těším se, až se na to opět podívám. ()

Reklama

Wendy

všechny recenze uživatele

Ach ta ironie, že nám reklama před filmem říká, abychom film nezapomněli ohodnotit na ČSFD, když se polovina uživatelů neobtěžuje před hodnocením se na film skutečně podívat a/nebo přistupovat k hodnocení s náznakem vážnosti. Zdá se mi, že všechna tahle "vyspělá" hubební snobárna, kde lidé automaticky považují za sračku něco, co jiným lidem přináší radost, je více nevyspělá a ovečkovitá než ty "dvanáctileté holky", co tak rádi šikanujete. Dobrá práce! Jste CHLAPÁK! (/Jste dobrá, ti CHLAPÁCI vás teď budou brát vážně!) Jste cool v očích dalších lidí, co se neobtěžují zjistit, proč může One Direction zaujmout jiné! P.S. Ale co, pokud je pro vás v pořádku nerespektovat náctileté dívky nebo používat homofobní nadávky, váš názor pro mě stejně nemá velkou váhu. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Tahle britská pětice si život užívá s humorem a energií sobě vlastní - a takový je i tento snímek o klucích, kteří si svých rodin a fanoušků váží více než cokoli jiné a sebe berou jakkoli, jen ne příliš vážně. Filmařsky je dílko zvládnuté na jedničku - kamera i režie jsou výtečné, 3D efekty film poutavě zkrášlují a příběh svůj úkol splňuje. Ať už kapelu máte rádi nebo ne - méně jak tři hvězdičky prostě dát nemůžete! ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Jelikož rád sleduji reality show, tak znám One Direction od jejich úplného začátku. Všichni umějí, ať už lépe či hůře, zpívat, o tom se nedá pochybovat a zdají se jako pohodoví kluci. Dokument zachycoval jejich začátky a poslední koncertní turné a myslím si, že pro fanoušky je jako stvořený, to ale neznamená, že by se neměl líbit lidem, kteří One Direction moc neznají. Najdou se zde i vtipné chvilky, které mě opravdu rozesmály. Myslím, že dokument splnil svá očekávání a mně se líbil. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (7)

  • Režisér Morgan Spurlock v souvislosti s filmem uvedl: "Trávíme hodně času s kapelou, jejich rodinami a přáteli. Opravdu chceme, abyste viděli, jaké jsou jejich "normální" životy." (Nikoleta.)

Související novinky

Zemřel dokumentarista Morgan Spurlock

Zemřel dokumentarista Morgan Spurlock

25.05.2024

Svět dokumentárního filmu přišel o jednoho ze svých výrazných představitelů, ve věku třiapadesáti let totiž ve čtvrtek 23. května v New Yorku zemřel americký na Oscara nominovaný dokumentarista… (více)

Reklama

Reklama