Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer

Recenze (332)

lioncel 

všechny recenze uživatele

Závěr první řady tak trochu naznačoval, že by má oblíbená Clarke mohla být ve druhé dokonce držena takříkajíc na chov .. a to vypadalo samozřejmě hodně slibně /čti: lákavě ... ... ale nic z toho .. tedy, ne že bych to nečekal, nejsem přeci žádná TV naivní seriálová prvnička ... ale stejně se moc dobře kouká na ty mladý pohledný kočičandy s věčně blátem zmazaným obličejem a nesmytými neustálými četnými krvavými šrámy ... Summary: druhá sezona paráda a spokojenost ... a trochu obavy ze třetí serie .. obzvláště po shlédnutí s03e01-3 .. bohužel, dle mého předpokladu to jde celý do kopru ... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si pozrel až po jeho skončení, má 100 epizód a zaujal ma natoľko, že po jeho dopozeraní som si ho okamžite pozrel znova 2x. Nepreháňam. Netvrdím že je to niečo svetoborné. Ani že to zaujme každého. Cítiť trocha Bčko. Ale mňa proste strašne bavia filmy a seriály, ktoré sú buď z budúcnosti alebo postapokalyptické. Môže byť lepší a zaujímavejší obsah? - Na Zemi vybuchli atómovky, len zhruba 3000 ľudí uniklo záhube tak, že odleteli na 100 rokov do vesmíru a po návrate na Zem zisťujú, že na Zemi nie sú sami... Každá séria je akoby o niečom inom, o bojovaní o život s niečím iným. Hlavná postava je sympatická a v originále má sexi chrapľavý hlas. Mojou najobľúbenejšia postava bola Lexa, v neskorších sériách Eko. Hlavne keď sa ostrihala jej to pristalo. Seriál odporúčam a verím, že ostanete závislí rovnako ako ja. Len tomu dajte šancu. (10.2.2022) ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele

S02e01: Prvú sériu som prestala pozerať cca v polke, pilota druhej som si pustila viacmenej aby som zistila, či sa niekam posunuli. Tož posunuli, nie že nie, ale každodenné starosti sú okolo a okolo stále o tom istom. // Zatiaľ do s01e04: Neveľmi bystrí teenagere delikventi v podivnom lese. A nezhodnú sa ani len na tom, čí sa zostávajúcich pár stovák ľudí s nimi na planétu zmestí alebo je lepšie stať sa onedlho 100% žijúcich ľudí. Ale uznávam, zatiaľ sa na to pozerá dobre. :) ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 2. série - 60 % Po druhé sérii končím. Je pravdou, že jsem s The 100 začal o mnoho mladší a v tu dobu jsem veškerou produkci od stanice CW hltal a každý týden jsem s jiskřičkami v očích čekal na Arrow, The Flash a další. Tuto dobu ale zavál čas a skoro už nic od této stanice nesleduji a měl jsem v The 100 takovou přestávku, že už se mi nechce začínat znovu. Pamatuji si ale, že mě seriál bavil a měl své post apo kouzlo. Dneska bych hodnotil asi nižším procentem, ale mám na to krásné mladistvé vzpomínky, které si rád uchovám. ()

KevSpa

všechny recenze uživatele

CW to zase letos rozjíždí, takže o pořádné zhovadilosti a potenciální guilty pleasure opravdu není nouze. Věřím, že u Stovky nějakou chvíli vydržím, protože je to naštěstí tak blbé, až je to zábavné. A dokud tam bude Henry Ian Cusick aspoň trochu vyvažovat to puberťácké halekání, tak proč ne. Pilot - 50% ()

Galerie (1 753)

Zajímavosti (42)

Reklama

Reklama