Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer

Recenze (332)

epicek 

všechny recenze uživatele

Vypadalo to celkem nevinně, ale stejně jsem do toho spadl jako vždy. Neskutečně grandiozní start, díky kterému jsem si vybudoval novou závislost. Po pár dnech bez civilizace a sfouknutí obou sérii najednou s navazující rozjetou třetí, jsem postupně našel fakt klenot. Tenhle seriál prostě funguje fakt skvěle a daří se mu být díl od dílu kvalitnější, což se dneska jen tak nevidí. Ačkoliv jsem měl místama pocit, že koukám na Lost 2.0, tak to byl vážně jenom pocit. Postavy zde působí uvěřitelně , jejich vývoj je jako na houpačce a je brilantně vykreslen a potom divákovi podán jak na stříbrném podnose. Děj udržuje stálé napětí a má pořád co nového nabídnout, včetně nečekaných zvratů. O tomhle by mělo být mnohem víc slyšet, jelikož si to zaslouží fakt pořádný ohlas ze všech stran! The 100 je prostě neskutečná pecka! Snad to taková pecka bude i nadále, jelikož čtvrtá série malinko lapala po dechu. Your fight is over ()

MiGi87 

všechny recenze uživatele

Zatím (po čtyřech dílech) opatrná čtyřka. Uvidím, co bude dál, ale už sám fakt, že po novém roce začne třetí řada, svědčí o určité kvalitě. EDIT uprostřed druhé řady - stále perfektní seriál, mezitím dvě drobností, které tomu ubírají na kráse: a) prediktabilita - téměř každý zvrat předvídáte na hony dopředu b) extrémní podceňování účinků atmosféry na téměř nebo úplně nekontrolovatelné objekty vstupující do ní z oběžné dráhy + zásadní podcenění vlivu dopadu tělesa z oběžné dráhy bez padáku na lidský organismus, byť by byl pád sebeřízenější. EDIT2 - klíčová novinka pro třetí řadu - v prvním díle si zahraje Shawn Mendes drobné cameo! ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

1. SÉRIE (80 %): The 100 je přesně ten příklad seriálu, který nemusí být stoprocentní ve všech filmařských kvalitách, ale díky "nadupanosti" zaujme a nenudí ani na chvíli. Díly neskutečně odsýpají, protože se tam stále něco děje, opravdu výborně zrežírované jsou veškeré akční scény. Že to "lehce" připomíná Lost či Hunger Games nevadí, ale na čem seriál hodně ztrácí jsou mnohdy příšerné herecké výkony mladých herců a občasné přiblblé dialogy, které opravdu tahají za uši. Nicméně uteklo to jako voda a já se stále těšil na nový a nový díl, myslím, že potenciál to rozhodně má. // 2. SÉRIE (70 %): První série začala v čistě modrých barvách, druhá série končí na sebevědomé červené. A já vlastně nějak moc extra nerozumím proč. Přestože se děj hodně posunul jinam, klady a zápory zůstaly v podstatě stejné jako v 1. řadě, tzn. opět jsme se dočkali výborných dílů s atmosférou, ale herci a dialogy se rozhodně k lepšímu neposunuly. Není to nějaký extra pád dolů (a má to i naprosto skvělé díly a momenty), ale o chlup horší mi to přišlo. I od opěvovaného finále jsem čekal víc... ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Ja tomu můžu dát s čistým svědomím 4 hvězdy už po sedmi dílech, protože tenhle postapo scifi/fantasy LOST má něco do sebe, tenhle žánr si myslím, že ještě není tak úplně ohranej a aby se mi to zalíbilo už po téměř 2 dílech se málokdy stává. Dole teenageři, nahoře starší vedení, na svý si můžou přijít všichni + spousta otázek a záhad, který to klidně na 3 řady natáhnout můžou. Přijemně překvapenej. 2.sérieZvedám na 5 absolutně. Druhá řada toho nabídla tolik a takovej progress. Jednotlivý skupiny, všechny ty neshody o nadvládu, akce a pořád tam maj scénáristi prostor pro další vymejšlení. Hlavně aby jim to ještě vydrželo chvíli. Viz Jaha a jeho město světel. ()

divak84 odpad!

všechny recenze uživatele

Po pár minutách vypnuto.. hlavní ženska postava absolutně k smíchu, střih (sekvence při přistavaní mluví za vše), divat se zase na bandu středoškoláků jak se mezi sebou hlaškovitě hašteří typu "zachraníš ted mě" no ROFL.. a uvodní pokec taky zrovna není ohnostroj. prej: "po nuklearní valce nikdo nepřežil, ale diky bohu jsou nějakcí přeživší".. no tak napaltet omu 5 hvězd at zas mam co nenavidět.stejně jako se nebojím hororů, se nebojím dat odpad tam kde ostatní slintají blahem. ()

Galerie (1 753)

Zajímavosti (42)

  • Seriál se mimo USA natáčel také v Kanadě. (Varan)
  • Všetky scény, ktoré sa odohrávajú v lese, sa v tom prostredí skutočne aj natáčali. Vôbec sa nepoužili tzv. "zelené plátna". (mivr)
  • Prístroj, ktorý našli strážnici v aute, hral melódiu známej skladby "Carol of the Bell". (metal.storm)

Reklama

Reklama