Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Diskuze

Back_At

Back_At (hodnocení, recenze)

BackPa

Já začala koukat na ftwd právě kvuli ADC a její roli v the 100 (Lexa...) a pak jsem si dala vsech 6 serii twd snad za 2 týdny.. :D

na příspěvěk reagoval BackPa

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

Koukám ta Lexa je uplný střevo jestli koukáte i na Fear The Walking Dead tak víte.

na příspěvěk reagoval BackPa

Yalka

Yalka (hodnocení, recenze)

Back_At

Hele, na zákulisí seriálu si můžu udělat názor celkem snadno, stačí si proklikat pár článků nebo podívat na video z nějakého conu.
Ale probírat se hysterií, co vypukla po smrti Lexy na Twitteru, Tumblru a kdo ví, kde všude, na to nemám čas ani chuť. Ale nechci to ignorovat, na to je to IMHO příliš vážná věc. Tak proto píšu, že já osobně bych neutínala tvoje příspěvky (i když se mi nečtou dobře).
Zajímavý je, jakou to má celé setrvačnost, ono to má vůbec řadu zajímavých aspektů... Pokud můžu ostatním doporučit, po vypuknutí celé kauzy jsem si vzpomněla na tenhle článek, který mi přijde k věci http://andrejruscak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=478225

Back_At

Back_At (hodnocení, recenze)

Yalka

Teď nevím jestli je to myšleno ironicky či ne :D.

 

No radši toho nechám, nechtěla jsem tím nikoho naštvat, jen poukázat na skutečnosti. které se dějí v zákulisí.

na příspěvěk reagoval Yalka

Yalka

Yalka (hodnocení, recenze)

Já bych to neutínala, nechala bych Back_At ať sem ta svoje hlášení píše. Dostává to úplně nový rozměr.

na příspěvěk reagoval Back_At

wee_n

wee_n (hodnocení, recenze)

Já nechápu, proč to pořád řešíte...jak malí...umřela Lexa..umřel Lincoln. Konec. Tečka. Nashledanou. Brečením na CSFD je do seriálu opravdu nevrátíte.

Hild

Hild (hodnocení, recenze)

Back_At

Paley fest? Tam letos The 100 vůbec nebylo, jestli myslíš WonderCon, tak tam jsem to sledovala na Periscope celé živě a nic takového se tam nedělo. Jason naopak o Lexe mluvil skoro 10 minut a upřímně už to bylo nudné, protože je to pořád dokola, už se k tomu nedá říct nic nového. 

Co se týče sledovanosti 3x10, tak tu bych moc vážně nebrala, v části USA se seriál ani nevysílal kvůli fotbalu a bude se tam vysílat teprve dnes, takže logicky sledovanost musela být menší. Ale jinak je pravda, že po 3x07 šly ratingy lehce dolů, naštěstí se The 100 velice dobře daří na netflixu a dalších streamovacích službách, kde má seriál dospělejší publikum.

Back_At

Back_At (hodnocení, recenze)

Sylviiii

To je jen špička ledovce co se děje v zákulisí...

 

Např. po smrti (SPOILER) postavy Lexa, se (pár dní uplynulo) konal Paley fest, ktereho se zucastnila cast a Jason (showrunner) přičemž, když se nechto chtel zeptat na otazku tykajici se smrti postavy Lexa (trope,šikana Rickyho atd.) tak mu prostě vypli mikrofon.

 

No show ztratila s 3x10 min. 100 000 divaku (což při jejich už tak relativně nízké sledovanosti - mám dojem kolem 1.2 mil diváku) - je dost... Ratingy sli taky dole. Jason dostava pekny cocky od fanousku na socialnich sitich + fanousci zalozili nadaci (trevor project) pro lgbt teenagers v nouzi, ktera za 2 tydny obdrzela 120 000 dollaru... A jediny co na to Jason rekl bylo, ze to (smrt postavy Lexa) nebyl trope a ze podporuje Trevor project... :'D

na příspěvěk reagoval Hild

Bellamy

Bellamy (hodnocení, recenze)

s03e09 e03e10 oba díly skvělé předtim mě ta třetí série vyloženě nebavila

Hild

Hild (hodnocení, recenze)

Já už delší dobu tvrdím, že seriál běží na špatné stanici. Tvůrci se snažili z The 100 udělat takové menší GoT, bohužel publikum stanice CW na to zdá se nebylo připraveno. Já nevím, to jako byste chtěli, aby se tam postavy držely za ručičky a chodily na procházky po lese? Já jsem si ten seriál zamilovala právě pro tu brutálnost, prakticky jakákoliv postava může umřít kteroukoliv minutu a to přidává na intenzitě. Neříkám, že je to seriál bezchybný, ale třetí série má našlápnuto být zatím nejlepší, já jsem třeba úplně nadšená. Vysílat tento seriál na úplně jiné stanici, tak patří mezi hodně ceněné a sledované seriály. Bohužel, pro spoustu diváků stanice CW znamená, že jakmile postava umře, okamžitě je to odpad. (viz naprosto nesmyslně nízké hodnocení jednotlivých epizod na IMDB po 3x07, kdy naštvaní clexa fanoušci dávají špatné hodnocení epizodám už jen z principu).

 

A s tím Rickym, další zbytečná kauza. Tvůrčí neshody na place jsou naprosto běžné, má je každý seriál, jen se o tom tak nemluví. Ricky si ztěžoval na malý prostor na obrazovce, OK, to chápu, ale bohužel to se občas stane, když jde o seriál s tak rozsáhlým obsazením, že nějaká postava prostě musí jít do ústraní. Pak je třeba si uvědomit, že chtěl odejít ze seriálu už ve druhé sérii, jak sám prozradil, pak se dohodli, že se teda objeví ve třetí. Místo Lincolna hold dostali více prostoru Monty, Miller a Harper a já jsem ráda, že konečně můžeme poznat i tyto postavy. Já plně chápu rozhodnutí tvůrců dát Lincolnovi menší linku v této sérii, když věděli, že jim chce herec odejít, tak prostě raději upřednostnili postavy jiné. Určitě bych to nenazvala šikanou a už vůbec bych smrt Lincolna nespojovala s rasismem proboha. Ta scéna jeho smrti byla skvěle natočená, a jak jsem již napsala, na jiných stanicích by ta epizoda bylo hodnocena vysoko.

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Sylviiii , Gertrudo

Tak ono post apo seriál tohoto typu prostě nemůže být pohádka. To je jako bys do Mustanga narval motor 1.0.... Jezdit by to jelo, ale byla by to sračka.

 

Sylviiii: Tjn, taky jsem si říkal a ani se nedivím, že chtěl odejít. Na druhou stranu jeho odchod byl dobrý pro vývoj příběhu a Octavie.

na příspěvěk reagoval Sylviiii

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Back_At , BackPa

Ked to takto zhrniete tak ten serial fakt vyznieva ako najvacsia brutalita co sa vysiela:).

TWD sa nechyta ani omylom.

A tiez presne preto mam ten serial rad.

Na druhej strane chapem ze kvoli tomu iste ho ini ludia radi nemaju, a prestanu sledovat.

na příspěvěk reagoval BackPa

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Back_At

Nic proti, ale takovéhlens věci mě prvě že dokážou u seriálu udržet a vyvolávat pocity. Nečekané zabití oblíbené postavy, smrt dětí (kde tu hlavu stejně neukázali, ale to jim ještě prominu, přeci jenom je to dítě), sebevraždy atd atd, to prostě tomu seriálů dodává lepší atmosféru, uvěřitelnost a divákovi pocit, že se kdykoliv může cokoliv posrat a může se změit úplně všechno (viz třeba Abby, resp. celá Arkadie). Pro mě je 3tí řada peckovní a díl od dílu lepší, nebo aspoň stejně kvalitní, jako ty díly předchozí.

na příspěvěk reagoval Gertrudo

Back_At

Back_At (hodnocení, recenze)

Chen

Ono je to tam (v zákulisí show) dost divoké... Začalo to smrtí postavy Lexa, kdy Jason (showrunner) odmítl, že se jedná o trope (kdo má čas a chuť, může se do této situace více zasvětit zde: http://wedeservedbetter.com )

Pak zabili (zase nesmyslně) postavu Lincoln - muže odlišné barvy, v řetězech, prostřelený mozek, tělo ležící v blátě...

Dost lidí bylo nešťastných, z toho co se za posledních pár episod stihlo "pokazit".

Dále Ricky (herec ztvárňující postavu Lincolna) oznámil, že v úterý se konečně vyjádří k drbům co putují po internetu (především twitteru) - že ho showrunner šikanoval apod.

 

Dle mého, jde 3. serie strmým pádem dolů (a ano, po 3x07) - show klesly ratingy, sledovanost... Ano 4. serka bylo potvrzena, ale kdo se na ní bude koukat to nevím...

 

Show byla známá pro shock efekty, ale (SPOILERS): sekání hlav dětem, podřezávání zápěstí, mučení, novodobý exorcismus, znásilnění (murphy a ontari),Titusova smrt (podřízlé hrdlo), smrt Lincolna (viz výše.. při tom co se v dnešní době stále děje ve světě s rasistickými útoky na lidi odlišné barvy/rasy...) a mohla bych pokračovat...

na příspěvěk reagoval BackPa

Agita

Agita (hodnocení, recenze)

Tak sem to během uplynulých pár dní zkoukl celý a super seriál. Mrzí mě, že sem na to nepřišel později, abych toho měl ještě víc najednou :D 

Každopádně 3. série mě trochu naštvala. Přišlo mi, že tam bylo pár nelogických záležitostí, anebo špatné argumenty nebo mlčení v důležitých hádkách, ve kterých si o to nedávné události přímo říkali.. přišlo to tak i někomu jinýmu?

Poslední díl se mi taky dost líbil a tempo je rozhodně rychlý, taky mě to pěkně chytlo  ;)

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Super diel.

Inak vacsinou sa pri serialoch stazujem ze su zbytocne natahovane, tu naopak by mohli trosku ubrat. Tolko sa dokaze stat v jednom diely ako sa bezne nestane v celovecernom filme:)

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Tak dnešní díl hodně super, už dlouho jsem nebyl v jednom díle tak nasranej a tak šťastnej zároveň. Jako tato série bude ještě opravdu hodně zajímavá.
SPOILER

Byl jsem jediný, kdo se smál tomu, jak tam O mlátila B? Nevím proč, ale prostě jsem se mu musel smát, jak ho tam mlátila :D

mima33

mima33 (hodnocení, recenze)

Taaaak, Stovka u nás štartuje o 20:15 na Dajto 22. apríla a odvysielaná bude za jeden víkend celá prvá séria. Som zvedavá na dabing.

Chen

Chen (hodnocení, recenze)

BackPa

Také mě to překvapilo, že to je v zákulisí tak divoké. Ale asi nebude litovat. Hádám, že z American Gods bude hitovka. 

BackPa

BackPa (hodnocení, recenze)

Chen

Aha, já myslel, že odešel kvůli tomu novému seriálu a ono to bylo spíše kvůli chování Rothenberga.

na příspěvěk reagoval Chen

Uživatel wee_n smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama