Reklama

Reklama

Prvních 100

(seriál)
Trailer
USA, (2014–2020), 70 h 13 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Jason Rothenberg

Předloha:

Kass Morgan (kniha)

Hrají:

Eliza Taylor, Bob Morley, Paige Turco, Henry Ian Cusick, Isaiah Washington, Marie Avgeropoulos, Lindsey Morgan, Christopher Larkin, Richard Harmon (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(100)

Sto let po jaderné apokalypse na Zemi je k ní vysláno 100 obyvatel vesmírné stanice, aby zjistili, jestli je obyvatelná. (Netflix)

Videa (116)

Trailer

Recenze (331)

TomikZlesa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V žádném případě nebrat vážně komentáře zdejších dementů..nejedná se o žádné Beverly Hills v lese. Umírá se tu hodně, moc, až bych řekl příliš. Bohužel jen jedna jediná smrt ve mě vyvoala nějaké emoce. Celý seriál je totiž založenej na logice zabiju vás 3 abych zachránil jednoho :( Je tu plno nelogických míst, scén a všeho, ale nemá smysl se tím zaobírat...Seriál, ale naprosto přesně vystihuje podstatu lidského uvažování, chut přežít za každou cenu, neschopnost se domluvit atd...Nejvíc na seriálu zamrzí viditelnost nižšího rozpočtu na efekty atd.. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento seriál som si pozrel až po jeho skončení, má 100 epizód a zaujal ma natoľko, že po jeho dopozeraní som si ho okamžite pozrel znova 2x. Nepreháňam. Netvrdím že je to niečo svetoborné. Ani že to zaujme každého. Cítiť trocha Bčko. Ale mňa proste strašne bavia filmy a seriály, ktoré sú buď z budúcnosti alebo postapokalyptické. Môže byť lepší a zaujímavejší obsah? - Na Zemi vybuchli atómovky, len zhruba 3000 ľudí uniklo záhube tak, že odleteli na 100 rokov do vesmíru a po návrate na Zem zisťujú, že na Zemi nie sú sami... Každá séria je akoby o niečom inom, o bojovaní o život s niečím iným. Hlavná postava je sympatická a v originále má sexi chrapľavý hlas. Mojou najobľúbenejšia postava bola Lexa, v neskorších sériách Eko. Hlavne keď sa ostrihala jej to pristalo. Seriál odporúčam a verím, že ostanete závislí rovnako ako ja. Len tomu dajte šancu. (10.2.2022) ()

Reklama

Lencha 

všechny recenze uživatele

I když už dávno nejsem teenager a tenhle seriál je převážně o teenagerech, kteří byli vysláni po téměř sto letech zpět na Zem, musím přiznat, že mě seriál hodně baví. A to i přes to, že je v něm několik nedostatků. Proč třeba nikoho z "dětí" nezajímá, jak se povedlo pozemšťanům (se kterými se setkaly) přežít na Zemi zničené nukleárními zbraněmi? Já bych se na to zeptala hned při první příležitosti... Jsem ráda, že bude na podzim druhá série a fakt se na ni těším. Zvlášť po závěrečných minutách posledního dílu. WTF? :-) EDIT: Po osmi dílech druhé série přidávám hvězdičku. Seriál je díl od dílu lepší. ;-) ()

Quint 

všechny recenze uživatele

Seriál má velmi slibnou premisu, která určitě nadchne všechny fanoušky postapo žánru. Veškerý svůj potenciál ale zazdívá snahou svést na vlně megaúspěných teenagerských filmových sérií poslední doby (jako Twilight nebo Hunger Games), a tak cílí především na teenagerské diváky (tematicky má blíž k Hunger Games, kvalitativně bohužel k Twilightu). Osud lidstva tu tedy není tak důležitý jako to, kdo se z těch mladých a krásných vyšampónovaných hrdinů a hrdinek do koho zamiluje. Škoda. Bylo tu zaděláno na víc. Ale jako guilty pleasure – proč ne? (Od druhé série se to prý zlepší.) ()

divak84 odpad!

všechny recenze uživatele

Po pár minutách vypnuto.. hlavní ženska postava absolutně k smíchu, střih (sekvence při přistavaní mluví za vše), divat se zase na bandu středoškoláků jak se mezi sebou hlaškovitě hašteří typu "zachraníš ted mě" no ROFL.. a uvodní pokec taky zrovna není ohnostroj. prej: "po nuklearní valce nikdo nepřežil, ale diky bohu jsou nějakcí přeživší".. no tak napaltet omu 5 hvězd at zas mam co nenavidět.stejně jako se nebojím hororů, se nebojím dat odpad tam kde ostatní slintají blahem. ()

Galerie (1 747)

Zajímavosti (42)

  • Stanice Archa (The Ark) je složená z 12 jednotek původně patřící těmto státům: Austrálie, Kanada, Francie, Japonsko, Velká Británie, Uganda, Brazílie, Čína, Indie, Rusko, USA a Venezuela. (Qeo)
  • Poté, co se ve 4. epizodě 2. série "Many Happy Returns" lidé z archy dostanou na Zem, nacházejí přistávací modul. Abby (Paige Turco) vyryje nožem vzkaz pro Clark (Eliza Taylor) na modul. Když však Clark vzkaz najde, není vyrytý nožem, ale je napsán křídou. (Denila)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno