Reklama

Reklama

S láskou, Rosie

  • Velká Británie Love, Rosie (více)
Trailer 1

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantické komedie S láskou, Rosie, se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti. Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu . . .no to by si asi nejradši nafackovala. (Bontonfilm)

(více)

Videa (9)

Trailer 1

Recenze (494)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Konečně tu máme film se sympatickou, krásnou a herecky schopnou dvojicí, mezi kterou to jiskří... aby se to všechno utopilo v blbém nápadu, že se ty dva stále "míjejí" - a to až tak, že když se to stane poněkolikaté, tak to začne být trapné. Ti dva opravdu chvílemi působí jako idioti, kteří si nedokážou říct: "Hele, máme se rádi, chceme být spolu, tak se ku*va budeme trochu snažit a těch pár životních zadrhelů překonáme spolu." Mrzí mě, že tihle dva všeho ve svých životech dosáhli bez přičinění či zásahu toho druhého, jak by se u spřízněných duší slušelo. Ještě že Love, Rosie má Lily Collins a Sama Claflina, kteří zachraňují, co se dá. Chvílemi tu navíc prosvítá trocha reality, jako když Rosie musí opustit svoje sny, stát se svobodnou matkou a bydlet u rodičů. 70 % ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Zajímavé herecké obsazení (Lily Collins, Sam Claflin), ovšem scénáristická katastrofa. Sám jsem překvapen, že to bylo takhle špatné, ale ten příběh byl o ničem. Ze začátku to sice bylo zajímavé, ale jakmile se Rosie narodilo dítě, tak šel celý příběh do háje a vlastně mě už ani nezajímalo jak to celé dopadne. Oceňuji však soudtrack, který byl velice dobrý. Naopak velkou kritiku si zaslouží český dabing, já jsem příznivcem dabingu, ovšem u tohoto snímku to byla opravdu katastrofa. ()

Reklama

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Achjo, tak moc bych chtěla hodnotit více než 3 hvězdičkami, ale to prostě nejde.. Tolik jsem očekávala a tolik mě to zklamalo. Bohužel. Až na pár vtipných a romantických scén, mi to nepřišlo ničím zajímavé, ničím odlišné od jiných romantických filmů. Možná jsem si film jen pustila ve špatné chvíli, kdy jsem prostě měla náladu na trochu něco jiného, ale to třeba posoudím časem, až omylem zhlédnu znovu. Pokud budu chtít ale pravou romantiku s kapkou humoru, pustím si radši One day nebo About time. Herecké obsazení mi taky zrovna nesedlo, naopak pozornost si zaslouží nádherné prostředí, ve kterém se děj odehrává a naprosto vhodný soundtrack, ale to na víc než 50% spokojenost prostě nestačí. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Well, well, dnes už princ pro svou princeznu nemusí překonat sedmero hor a sedmero řek, ale pár nevydařených vztahů i manželství a obětovat tak několik promarněných, zakletých let... Moderní pohádka, kterou určitě není nepříjemné sledovat, především pro sympatickou ústřední dvojku, srážím však za plky typu "dokážeš, co jen chceš", předimenzovaná míjení se, opakující se hlavní motiv u velkonosé dcery a konečně za pohádkový hotýlek, jehož pořízení překonává i odvážná tvrzení o hloupém Honzovi, co k půl království a princezně přišel... ani nevěděl jak. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

„Pokaždé když se mi v životě něco pokazí, vzpomenu si na tebe.“ Britové romantiku zvládají skvěle a příběh o tom, jak může osud změnit i to, co neřeknete, nebe neřeknete v pravou chvíli, je další vydařený kousek do sbírky. Dokonale vyvážený mix sladké romantiky, hořkého dramatu a vtipu, kterému dodává křídla i humor především výborná Lily Collins. Má to švih, humor je milý a nikdy nesklouzne do trapnosti a do vážné roviny se překlopí vždy v tu pravou chvíli. Několikrát mě rozesmál, nahlas, několikrát mě dojal, několikrát jsem měl pocit, že se tvůrci inspirovali v mém životě, a ani na okamžik jsem se nenudil. Romantika nemohla do nového roku vykročit lépe. Jen ti maskéři to trochu odflákli, takže všichni vypadali stejně od puberty až do puberty svých dětí. A ti hezouni, co se kolem Rosie motali, mi nějak splývali a občas mi chvíli trvalo než mi došlo, který je zrovna na scéně. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (13)

  • Režisér dal Lily Collins (Rosie) a Samovi Clafinovi (Alex) v některých scénách volnou ruku a herci pár scén vymysleli sami během natáčení, například Alex fotící Rosie při výskoku na ulici. (MadJanny)
  • Sam Claflin povedal, že bol pripravený dať do filmu naplno svoj írsky prízvuk, ale nakoniec mu to nedovolili, keď sa rozhodli film umiestniť do Anglicka. (Arsenal83)
  • Film se natáčel v Torontu v kanadském Ontariu a v Irsku. (rafix)

Reklama

Reklama