Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (122)

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda lásky: 70% /// Májová romance doktora Mráze: 75% /// Manželka: (za Tublatanku 5% navíc) 65% /// Úspěšný lov: 40% /// Mokré tričko: 75% /// Vzpomínky: 65% /// Diamantová svatba: 60% /// Pravda: 40% S jedním uchem na veselo: 10% /// Hrdina: 60% /// Idyla na konci léta: 75% /// Polibek pro vítěze: 70% /// Myška je kouzelná: 30% /// Srdce ženy: 60% /// Zamilovaná: 55% ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl navnadil, zbytek to však zahodil. Kdyby byly další díly alespoň z 50% tak dobré, jenomže ne, ten zbytek je úplná katastrofa. U Májové romance se ještě zdálo, že to půjde, ale bohužel...záběr na prsa v každé povídce to nezachrání. Spíš než škoda lásky by to měli pojmenovat pravým jménem - Škoda placeného erotického kanálu, když si můžete každou neděli od 20:00 pustit ČT. Muset schovávat děti před Českou televizí během víkendu, to tu ještě nebylo.. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

1, Skoda lasky- po dobu celeho dilu jsem myslel na to, kam je jeste schopen bozsky Kaja zajit a co je Hrebejk jeste schopny natocit, fakt pruser. Na druhou stranu Gott nemuze nudit a klobouk dolu pred hereckym vykonem Zory Valcharove-Poulove, jsem mel pocit, ze to je jeho skutecna fanynka. 2, Majova romance doktora Mraze- takova groteska, ale vicemene ze zivota, povidka neurazila. 3, Manzelka- pointa dobra 4, Uspesny lov- Viewegh uz pozitivne nemuze prekvapit, hrozny chlap. Mozna psal o sobe, Langmajerovi role ale taky sedla. 5, Mokre tricko- Uplne o nicem, bez pointy. Se Suchankem muze byt sranda, jako herec je ale tragicky. 6, Maruska- zatim nejhorsi epizoda, ktere jsem neveril. Svatba a zapijeni svobody v hospode byly vylozene trapne. No, po ctvrtem dile uz o jednotlivych epizodach psat nebudu. Serial ma sestupnou tendenci, hlavne diky katastrofalnim scenarum. Typicka ceska tvorba. Zlati Bakalari a scenariste z lidu:-)! ()

anitae 

všechny recenze uživatele

Hodnotím pouze Vzpomínky - o tom jak si manžel nemůže vzpomenout na pobyt v hotýlku, Škoda lásky - s Gottem a Šípem, Diamantová svatba - Skopeček, Kantorková a televizní štáb. 2015 Idyla na konci léta - Mádl, malíř a rekreační chata - slabota. Polibek pro vítěze - pitomý nohejbalista, a další slaboučký příběh, i když byl alespoň trochu vtipný. Miška je kouzelná - Martha Issová a Julia Issa? jako tlustá a protivná skoro dcera na zabití - jo, tak ta to snad ani nehrála, jedna z povedených povídek. Divná Bára - Leichtová jako drsná motorkářka slečna Němcová a Pidrmannová jako hodná slečna Malá - kámošky na život a na smrt. Host u tabule - vánoční příběh několika ne moc šťastných lidí. Srdce ženy - Dolanský, básničky, MDŽ, šmírování v šatně, dobrý šéf ve fabrice. Zamilovaná - psychiatrička Norisová a pacient Řezníček, sice relativně smutný příběh, ale moc pěkně zahraný:) ()

venison 

všechny recenze uživatele

Kromě prvního dílu s Kájou Gottem jsem stihla kupodivu všechny.. Některé příběhy nebyly špatné, některé nestáli za moc.. Většinou byly hodně natahované, vyzněly do ztracena a chyběla jim údernější pointa :-( Herecké obsazení bylo většinou dobré.. Dalo se z toho rozhodně vytřískat víc.. Takový repertoár bych spíš čekala na Nově než na o poznání vesměs kvalitnější ČT1.. ()

Galerie (209)

Zajímavosti (17)

  • Příběh povídky "Škoda lásky" o šílené fanynce Karla Gotta je inspirovaný skutečnými událostmi. Zpěvák má hned několik věrných fanynek, které ho pronásledují, tou nejznámější je Němka Hannelore Uhl. Ta je rovněž k vidění ve filmu. Záběry, kde paní Doušová podává Karlu Gottovi růži na jeho koncertě, se točily při jeho skutečném vystoupení. Za paní Doušovou je v pozadí vidět dáma v červeném, což je právě Hannelore Uhl. (greetchen)
  • Převážná část epizody se točila v Praze - Holešovicích. (sator)

Reklama

Reklama