Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (122)

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.)Za ochotu Gotta do toho jít za námět 4* jinak spíše tři a to za rozvláčnost ... 2.)Májová romance -bakalářská zbytečná povídka *,3.)Manželka ***, 3.)Škoda lásky **,kromě Gotta jsou to jen Bakalářské povídky v dražším hávu...Mokré tričko * za Suchánka- jinak odpad.. Maruška **, Vzdávám kromě povídky s Gottem naprosté fiasko a to jsem šel cyklu hodně napřed... ()

Dejvi21 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl navnadil, zbytek to však zahodil. Kdyby byly další díly alespoň z 50% tak dobré, jenomže ne, ten zbytek je úplná katastrofa. U Májové romance se ještě zdálo, že to půjde, ale bohužel...záběr na prsa v každé povídce to nezachrání. Spíš než škoda lásky by to měli pojmenovat pravým jménem - Škoda placeného erotického kanálu, když si můžete každou neděli od 20:00 pustit ČT. Muset schovávat děti před Českou televizí během víkendu, to tu ještě nebylo.. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Díl s Gottem (Škoda lásky): fakt dobrej. Rozesmál hned v několika situacích. K dokonalosti tam sice něco chybělo, ale to bude jeden z filmů, u kterých nebudu mít problém, když znova poběží v televizi, abych na ně koukl. Co se týče dalších "dílů", ty jsem ještě neviděl. Májová romance doktora Mráze: Taky příjemné, trošku kýčovité Manželka: Zde bylo celkem napínavé sledovat, co z toho bude dál, ale když už vše bylo u konce, vylezl z toho neoriginální příběh, který měl bláznovský konec ()

Stegman 

všechny recenze uživatele

1. řada: Jediné povídky jasně vyčnívající nad průměr (****): Mokré tričko; Družička. // Varuju před obzvlášť nepovedenými epizodami (*): Májová romance Dr. Mráze; S jedním uchem na veselo. // Zbytek je +- průměr, což je škoda (látky), neboť některé povídky sahaly po lepším hodnocení, např.: Vzpomínky; Diamantová svatba. // Celkově zklamání. 2. řada: Povídky jasně čnící nad průměr (****): Idyla na konci léta; Polibek pro vítěze; Host u tabule. // Varuju jen před epizodou (*): Miška je kouzelná. // Za pozornost stojí i moderní variace na Boženu Němcovou (Divná Bára) nebo detektivka od Hrabala (Zamilovaná). // Celkově viditelné zlepšení. ()

bobiša 

všechny recenze uživatele

těžko hodnotit,každý díl je jiný,některé povídky byly lepší jiné horší,nyní TV začala vysílat další díly a hned první 2 povídky se mi moc líbily,zvláště příběh Idyla na konci léta,krásná příroda,pěkný příběh,ale zároveń smutný díky příslibu událostí a dnů příštích,což následující povídka potvrdila. ()

Galerie (209)

Zajímavosti (17)

  • Príbeh je inšpirovaný skutočnými udalosťami. V skutočnosti ale bola fanatická fanúšička Karla Gotta nemka Hannelore Uhl, ktorá na maestra striehla ozaj všade. Vidieť ju môžete aj vo filme, hoci sa tam objaví len na pár sekúnd. (Raccoon.city)
  • Příběh povídky "Škoda lásky" o šílené fanynce Karla Gotta je inspirovaný skutečnými událostmi. Zpěvák má hned několik věrných fanynek, které ho pronásledují, tou nejznámější je Němka Hannelore Uhl. Ta je rovněž k vidění ve filmu. Záběry, kde paní Doušová podává Karlu Gottovi růži na jeho koncertě, se točily při jeho skutečném vystoupení. Za paní Doušovou je v pozadí vidět dáma v červeném, což je právě Hannelore Uhl. (greetchen)
  • Když v povídce "Diamantová svatba" odjíždí reportéři od chalupy oslavenců, je v odraze okénka dodávky zřetelně vidět člen štábu s vysílačkou. (rakovnik)

Reklama

Reklama