Reklama

Reklama

Škoda lásky

(seriál)
Trailer
Povídkový / Komedie
Česko, (2013–2014), 11 h 35 min (Minutáž: 19–55 min)

Předloha:

Jaroslav Havlíček (povídka), Božena Němcová (povídka) (více)

Hrají:

Karel Gott, Josef Carda, Miriam Kantorková, Jan Skopeček, Martin Hofmann, Otmar Brancuzský, Marek Taclík, Simona Babčáková, Jan Kuželka, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Povídkový cyklus hořkých komedií o lásce ve všech jejích podobách podle námětů známých českých spisovatelů. (Česká televize)

Videa (7)

Trailer

Recenze (122)

bobiša 

všechny recenze uživatele

těžko hodnotit,každý díl je jiný,některé povídky byly lepší jiné horší,nyní TV začala vysílat další díly a hned první 2 povídky se mi moc líbily,zvláště příběh Idyla na konci léta,krásná příroda,pěkný příběh,ale zároveń smutný díky příslibu událostí a dnů příštích,což následující povídka potvrdila. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Škoda lásky: 70% /// Májová romance doktora Mráze: 75% /// Manželka: (za Tublatanku 5% navíc) 65% /// Úspěšný lov: 40% /// Mokré tričko: 75% /// Vzpomínky: 65% /// Diamantová svatba: 60% /// Pravda: 40% S jedním uchem na veselo: 10% /// Hrdina: 60% /// Idyla na konci léta: 75% /// Polibek pro vítěze: 70% /// Myška je kouzelná: 30% /// Srdce ženy: 60% /// Zamilovaná: 55% ()

Reklama

PamelaJJK 

všechny recenze uživatele

Šíleně nevyrovnaný cyklus. Některé povídky byly zpracovány parádně (Divná Bára a Polibek pro vítěze) a měly nápad, švih a spád. Jiné byly skoro parádní (Miška je kouzelná a Idyla na konci léta). Ostatní jsou v podstatě nudným brakem. Bohužel. A nezachrání je ani vesměs příjemné obsazení. Závěrečné dvě povídky (Srdce ženy a Zamilovaná) mě málem unudily k smrti a spolehlivě uspávali. V podstatě bez děje, pointy a uměle natahované... Zklamání. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

22/22 Když už jsem se dostala tak daleko, že mám za sebou celou první sérii, tak už si dokoukám, ale žasnu. Místy naprosto nesnesitelné, sterilní a nevhodné na trávení volného času u televize. Jindy to má na malém prosto celkem zajímavý nápad, někdy i dobrý herecký výkon jednotlivce. Ale co je extrémně zajímavé, je práce s předlohami. Kde jinde potkáte vedle sebe Jaroslava Havlíčka, Eduarda Petišku vedle Martiny Formanové nebo Petra Šabacha? Neuvěřitelné, co se v té ČT děje. ()

LuccinyFilmy 

všechny recenze uživatele

Pokud čeští spisovatelé nedokáží napsat zkousnutelnou televizní povídku na třicet minut, asi by měli uvažovat o změně povolání. Vyloženě urážející byla masturbační spisovatelská fantazie s Langmajerem v chatě a kozatá vykrádačka Hoří, má panenko. Psychicky se dal vydržet jen první díl s Gottem (jisté scény ale musely vypadat blbě už při natáčení) a zatím poslední díl s oslavou výročí. ()

Galerie (209)

Zajímavosti (28)

  • V čase 49:38 je možné v televizi vidět vysílání pořadu Události v regionech (od r. 2007). O reálné vysílání se ale nejedná, a to z několika důvodů: na obrazovce chybí logo stanice, v grafice ČT24 byl spodní text psán verzálkami (a ne malými písmeny) a pořad Události v regionech nikdy nebyl vysílán v odpoledním čase, ale pouze v podvečer. Ve spodním textu se také nachází drobné překlepy a vysílání obsahuje podivné střihy. (David7)
  • Železniční zastávka je Novina na trati Liberec – Česká Lípa. (sator)
  • Povídka "Pravda" byla nafilmována v Sobotce a Praze. V jednom ze záběrů je pak vidět Divadlo Járy Cimrmana. Dále se filmovalo v Černošicích, Suchdole, Střížkově, u viaduktu v obci Novina a v Jizerských horách v Bedřichově na Presidentské chatě poblíž rozhledny Královka. (M.B)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno