Reklama

Reklama

Cirkus Bukowsky - Série 1

(série)
Česko, 2013, 5 h 12 min (Minutáž: 52 min)

VOD (1)

Epizody(6)

Zajímavosti (20)

Cirkus Bukowsky - Epizoda 3 (2013) (epizoda) (S01E03)

  • Když se Bukowsky (Pavel Řezníček) uchází o místo, tak jde hledat tablo se svou údajnou bývalou přítelkyní. Před paní ředitelkou prohodí, že je stejný ročník jako on, tedy 1970, ale na tablu je uveden rok 2006, což by znamenalo, že jeho údajná bývalá láska by maturovala ve 36 letech. (Lasmen)

Cirkus Bukowsky - Epizoda 3 (2013) (epizoda) (S01E03)

  • Ve scéně, kdy kdy Bukowsky (Pavel Řezníček) přijíždí do Děčína, se hlavní aktér uchází o místo učitele v děčínském gymnáziu. Budova, u které se scény natáčejí, je ovšem děčínská strojní a dopravní střední průmyslová škola v místní čtvrti Letná, ve Slovanské ulici. Gymnázium Děčín sice skutečně existuje, nachází se však ve zcela jiné budově na opačném břehu Labe v pravobřežním městském centru. Filmaři patrně zvolili pro natáčení budovu průmyslové školy z důvodu menších dopravních omezení v lokalitě a otevřenějších exteriérů. (Rudy_742)

Cirkus Bukowsky - Epizoda 5 (2013) (epizoda) (S01E05)

  • Když Bukowsky (Pavel Řezníček) vniká do Editina policejně zapečetěného bytu, odemyká si vlastním klíčem. Ale takhle jednoduché by to ve skutečnosti neměl, policie vyměňuje u zapečetěných objektů zámky. (sator)

Cirkus Bukowsky - Epizoda 6 (2013) (epizoda) (S01E06)

  • Mikro štěnici, tedy správně odposlech, který Kuneš (Hynek Čermák) umístil do kanceláře, je takzvaný RF typ. V přímém přenosu vysílá odposlechnutý zvuk pomocí rádiového vysílání. Jenže po několika desítkách hodin se vybije baterie a posluchač také musí být v dosahu signálu v budově či před budovou. Takže vysílání z Děčína na kriminálku do Prahy je jen fikce. (sator)

Reklama

Reklama