Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Školák zabitý v pražském parku. Šlo o oběť pedofila? Nález chlapeckého těla v pražském parku zavádí kriminalisty z 1. oddělení do prostředí pedofilů, pro něž je Praha levnou a bezpečnou destinací, a do prostředí homosexuální dětské prostituce, která s nástupem internetu zažila zásadní změny. (Česká televize)

Recenze (35)

Nonna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se případu týče, z nové série jde asi zatím o nejděsivější, ale pro mě zároveň i nejlépe zpracovaný. Z pachatele člověku naskakuje husí kůže a na vyšetřovatelích je vidět, jak jim vše, čeho se dopátrali, je odporné. Snad se mi i tento díl líbil proto, že Korejs dostal méně filmového prostoru a díky tomu jsem se mohla soustředit na děj a neskřípat zuby nad jeho povýšeneckou stupiditou.......a stejně to nemohu překousat, jestli to na vedoucích postech našich krimi složek vypadá takto...... ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chmela hraje takového hajzla a křiváka (s tím fakt chceš pracovat), ale on to hraje tak dobře, že bych snad i věřila, že je takovej i ve skutečnosti (otázka: není?). Fuj. Jinak velmi dobrá epizoda, jen herectví toho chlapce, Zdenka Bařinky (obzvlášť ten jeho meltdown při výslechu) mi nepřišlo příliš přesvědčivé. ()

Reklama

Everyone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sakra chlapi, taková školácká chyba...asi ve druhé minutě, co Vetchý vezme mobil, mu ve sklenici v prostřihu přibude nejméně dvojnásobek objemu! ___ To jsou zase řízci - homosexuální fetišista - "kdo to je? Krade mužům drobné předměty a strká si je do konečníku. Jednou vzal šutr. Praštil s ním muže, vyřízl mu varle a opět si ho zastrčil do konečníku, teď je na vycházce..." (kam se hrabe i geniální lidská fantazie na patologickou mysl!); další..."Kde jste byl odpoledne? Byl jsem se doma vykakat (zašeptá jako by se styděl). To si ze mě děláte srandu?! (vykřikne vyšetřovatel) V hospodě se štítíte na záchod, ale onanovat v mateřské školce Vám nevadí!" ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela drsný, čím vším si mohou děti vydělávat, a řekl bych, že zpravidla je impulzem nezájem jejich rodičů, a tedy i špatná výchova, jako tomu bylo i v tomto případě, kdy je matka naprosto katastrofální, a fotí si mrtvé dítě, aby následně hned zmizela na dovolenou. Tvůrci dokázali i takhle vážný díl poměrně odlechčit několika vedlejšími linkami s případnými podezřelými, kteří se svlíkaj u Víťy v kanclu, či nestíhaj domů na velkou. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predchádzajúce časti postavili laťku hodně vysoko a teraz sa odvážne tvorcovia chytili aj takéhoto nechutného prípadu. Nechutného z viacerých strán a pritom z toho nevznikol ani náhodou nechutný film. Ťažko výsledku aj uveriť, nieto ešte o ňom uvažovať pri vyšetrovaní. –––– Psychiatrii nech klukům, někdo by si tě mohl splést s pacientem. –––– Rostla támhle. Přišlo mi to takový, zajímavý. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

  • Když mjr. Dušan Vrána (Igor Chmela) vyslýchá podezřelého německého pedofila Otta Slangena (George Pacurar), využívá služeb tlumočníka. Přitom v následujícím díle Tělo hovoří mjr. Vrána plynně německy. (Šéfik)
  • Doktor Vojíř (Ondřej Malý) prohlásí o podivně nízké teplotě nalezené mrtvoly: „Nebo ji očaroval Mrazík berlou Mrazilkou.“ Jedná se o odkaz na ruskou pohádku Mrazík (1964). (melica)
  • Když Kozák (Ondřej Vetchý) vyklízí kancelář, neúspěšně se pokouší obléknout sako uniformy, kterou nikdy nenosil. Josef Mareš podle svých slov uniformu Policie ČR nikdy ani neměl. Při svém nástupu k policii r. 1990 nafasoval ještě zelenou komunistickou. Až ke konci kariéry mu nabídli ušití slavnostní uniformy, což s díky odmítl. (melica)

Reklama

Reklama