Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Školák zabitý v pražském parku. Šlo o oběť pedofila? Nález chlapeckého těla v pražském parku zavádí kriminalisty z 1. oddělení do prostředí pedofilů, pro něž je Praha levnou a bezpečnou destinací, a do prostředí homosexuální dětské prostituce, která s nástupem internetu zažila zásadní změny. (Česká televize)

Recenze (35)

Autogram 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Predchádzajúce časti postavili laťku hodně vysoko a teraz sa odvážne tvorcovia chytili aj takéhoto nechutného prípadu. Nechutného z viacerých strán a pritom z toho nevznikol ani náhodou nechutný film. Ťažko výsledku aj uveriť, nieto ešte o ňom uvažovať pri vyšetrovaní. –––– Psychiatrii nech klukům, někdo by si tě mohl splést s pacientem. –––– Rostla támhle. Přišlo mi to takový, zajímavý. ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ač jednotlivé epizody seriálu nekomentuji, zvláště když jsem ohodnotil a okomentoval celý seriál, tentokrát musím. Dnešní díl mi totiž nejde z hlavy. Šel z něj takový hnus, že ještě asi pět minut jsem seděl a koukal do zdi. Skvěle zahrané, ten kluk-vrah "prostě mi to přišlo zajímavý", slizké existence pedofilů, prostě mi z toho není dobře. Berte to jako 5*. ()

Reklama

Nonna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se případu týče, z nové série jde asi zatím o nejděsivější, ale pro mě zároveň i nejlépe zpracovaný. Z pachatele člověku naskakuje husí kůže a na vyšetřovatelích je vidět, jak jim vše, čeho se dopátrali, je odporné. Snad se mi i tento díl líbil proto, že Korejs dostal méně filmového prostoru a díky tomu jsem se mohla soustředit na děj a neskřípat zuby nad jeho povýšeneckou stupiditou.......a stejně to nemohu překousat, jestli to na vedoucích postech našich krimi složek vypadá takto...... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pedofilie + dětská pornografie – dvě věci, ze kterých mi je na blití. Podobně to mám i u rodičů, kteří na své děcka totálně serou a jejím u prdele, co dělají a není pro ně důležité (nebo se nezajímají), kde tak najednou ti jejich haranti vzali tolik peněz. Svým obsahem dost nechutný díl, ale za to tvůrci nemůžou a jsem rád, že tohle nezůstalo nepotrestáno. Bylo mi líto „Kozáka“, že neschopnost a řitní alpinismus Korejse vyžral ON a musel být odklizen. V tomto dílu se ale objevila spousta hlášek či výpovědí, u kterých jsem se musel i pousmát (nejen co se strkání věcí do konečníku týče – ten starý úchylák to zahrál dobře), ale i výpovědi ožralého pedofila o sraní a posrání…a Blažkovy (Pražákovy) odpovědi…“Vykakaný z domova jste ne… Z hospodských hajizlů máte strach, ale onanovat před mateřskou školkou, to vám nevadí…" ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela drsný, čím vším si mohou děti vydělávat, a řekl bych, že zpravidla je impulzem nezájem jejich rodičů, a tedy i špatná výchova, jako tomu bylo i v tomto případě, kdy je matka naprosto katastrofální, a fotí si mrtvé dítě, aby následně hned zmizela na dovolenou. Tvůrci dokázali i takhle vážný díl poměrně odlechčit několika vedlejšími linkami s případnými podezřelými, kteří se svlíkaj u Víťy v kanclu, či nestíhaj domů na velkou. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (15)

  • Ve skutečném případu kriminalisty zaskočil výslech matky vraha, která sama měla sexuálně delikventní minulost a střídala partnery. Když se od policistů dozvěděla, že její syn je homosexuální prostitut, nechala si nejprve vysvětlit, co to znamená, a pak se zeptala: „A kde jsou ty peníze?“ (melica)
  • Když mjr. Dušan Vrána (Igor Chmela) vyslýchá podezřelého německého pedofila Otta Slangena (George Pacurar), využívá služeb tlumočníka. Přitom v následujícím díle Tělo hovoří mjr. Vrána plynně německy. (Šéfik)
  • Když plk. Vladimír Jeřábek (Igor Bareš) naleje majoru Kozákovi (Ondřej Vetchý) whiskey, je tekutiny ve sklence málo, avšak po záběru na telefon tekutiny výrazně přibylo. (PK Ivanhoe)

Reklama

Reklama