Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětadvacetiletý spisovatel a režisér Justin Kerrigan na základě své vlastní zkušenosti natočil film, který nepostrádá humor, svěžest a bezstarostnost mládí. Film se odehrává během jednoho víkendu. Hlavními hrdiny hudebního filmového příběhu je parta šesti kamarádů (tří chlapců, tří dívek), která má před sebou vidinu zábavného a vzrušujícího tanečního víkendu na velkolepé taneční party - po ubíjejícím pracovním týdnu. Film začíná pátečním odpolednem, kdy se kamarádi ve spěchu připravují na velkou taneční událost, a končí nedělní kocovinou, kdy se všichni po skvělém víkendu rozcházejí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (254)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Svého času mě Trainspotting doslova emocionálně přibil k zemi a nasadil laťku filmů z nekonformního prostředí a z oblasti drogové scény hodně vysoko. Human Trafic u mě nezabodoval prakticky ničím. Jestli to má být sonda do života mladých lidí současnosti, pak má ulomený vrták a klouže po povrchu. Chápu oblibu tohohle kousku, je to takový pohodový filmík, který nenutí k přemýšlení, neprovokuje, ale zároveň je jakoby rebelský, ovšem stejně neškodným způsobem, jako byly taneční zábavy na venkově 80. let. Do téhle subkultury nepatřím a je mi po pravdě řečeno spíš protivná. Scénář, režie i herecké výkony jsou, pokud člověk nepociťuje žádnou sounáležitost s partou huličů, v nejlepším případě průměrné. Konec konců stačí sledovat kariéru jednotlivých protagonistů s režisérem na prvním místě. Celkový dojem: 40 %. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem udělala velkou chybu, že jsem si před tím, než jsem si film pustila, něco nedala :D Protože tohle je totální zhulená či spíše zfetovaná (ono je to úplně fuk) pakárna a ujetina.... ovšem dobrá. Na tohle se ale člověk nemůže dívat úplně střízlivy a tak vůbec, jinak jen kroutíte očima "co to do háje má být?" Nemůže se popřít, že je to ale zábavná a svěží komedie. 3,5* ()

Reklama

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Já tohle prostě rád. Britský humor a jeho osobité podání, zajímavá studie welšské (heh:)) mládeže a moderní kultury. Dal bych klidně i za 5, kdybych byl hulič a ujížděl na těch strašnejch klubárnách:-), ale i tak se mi to líbilo. Ale přišlo mi, že takovýchto filmů lze natočit nespočet a pořád to bude celkem dobré... Zkrátka, kdo má rád britskou filmařskou školu a je mu pod třicet, neměl by být zklamán;-) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

I'm telling you, this could turn 'Are Krishna into a bad boy! - Môj milovaný film o jednom víkende, o parte kamošov, ktorí držia spolu za každých okolností a nachádzajú sa v období medzi mladosťou a dospelosťou, kedy je treba zaradiť sa do zodpovedného života, ale vo voľnom čase je treba sa trochu vyblbnúť - aby nás tá tvrdá realita príliš nepohltila ;-) A k tomu perfektná hudba. ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Zábavný film plný dobrých, ale bohužel nedotažených nápadů.Na první podívání takřka za plný počet, ale s odstupem času a druhém promítnutí spíš jen lepší tři hvězdy. Žít podobným stylem jako partička kamarádů v Human Traffic je v reálu možná zábavné, sledovat něco ve filmu už tolik bohužel ne. Nicméně film má něco do sebe a působí pozitivním dojmem, takže za tu hodinu a půl obětovaného času stojí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Malé cameo má ve filmu i legendární pašerák marihuany Howard Marx. Objevuje se jako postava s kázáním o "špekové politice". (Terva)
  • Když Jip (John Simm) telefonuje v kanceláři manažera klubu, je vidět v záběru na stole zavěšený telefon. (Fenk)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 174krát, což je 1,74krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama