Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na vysoké škole se znenadání začínají objevovat tajemné vraždy. Pár studentek se tedy ze strachu rozhodne odjet do starého domu daleko za městem. To ale nepočítaly s tím, že vrah udělá to samé. (Chupacabre)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Žádnej masakr, ale starý poctivý giallo. Bez gore za to s notnou dávkou napětí. Jediným mínusem je že vrah pro mě nebyl překvapením, protože jsem to tušil už po pár minutách. Na rok vzniku je to ale prvotřídní práce. Řezání nožem, porcování pilou, krev, dloubání očí, pěkný nahý ženský, všudypřítomný napětí a to vše za doprovodu skvělé hudby a podporováno perfektní kamerou. Co víc si přát ? ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Scény, ktoré mali byť napínavé boli vskutku napínavé a mali neskutočnú atmosféru hlavne vďaka kamere a hudbe. Môj tip na vraha som stále menila, dokonca som podozrievala aj strýka. Všetky tie talianske krásky ma nechali chladnou, aj napriek tomu, že si to tu chlapci pochvaľujú. Celý film sa niečo dialo, takže sa to dalo v pohode vydržať do konca. Ale ja by som navrhovala, aby sa popisok horor zamenil za erotický. Až potom to bude správne. ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Vynikající giallo, které naplnilo všechny mé pohárky filmové rozkoše. Aby nedošlo k mýlce, orgasmus při filmech obvykle neprožívám, filmová slast je srovnatelná spíše s cestou k němu a já chodím pomalu, důkladně a se zaujetím. Ale zpět k filmu, Martino bezesporu patří do pomyslné síně slávy režisérů žlutého žánru a pro mě se tímhle filmem posadil když ne na trůn (Argento je Argento) , tak minimálně hned po pravici, coby jeden z králi nejbližších. Jeho pojetí je syrové, plné erotiky, krve a smrti. K cíli se vydává přímější cestou, někdo by řekl s větší konvencí , herečky jsou jedna krásnější než druhá a žádné stydlivky, vražedné hrátky mají šmrnc a závěrečné až rodokapsové zúčtování taky potěší oko a srdce divákovo. Za mě jasných pět a doporučení jak sviň ! ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Pravé italské giallo, které si potyká s náznaky raného slasheru. Za mě bohužel docela núďo, které nakopne až finálové vyústění. Jak jinak. O pěkné babušky zde není nouze, ale příběh je uplácaný jak bábovička na písečku. Navíc bez nervy drásající atmosféry, která by mě vtáhla do děje. Škoda, čekal jsem o dost víc. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Torzo si budu dlouho pamatovat, protože i když překypují závidění hodnou genialitou a filmovým přehledem a právem bývám považován za nejlepšího uživatele této databáze, tak si nevzpomínám, že by se mi někdy dříve podařilo, být si na 100 % jistý vrahem v první vteřině, kdy jej spatřím. Tato genialita zapříčinila, že jsem si celý film užil podstatně méně, než bych třeba mohl. Takhle jsem se tedy mohl kochat pouze příjemně zvoleným ženským obsazením, které se před kamerou rozhodně nestydělo a ostatně ani nebylo za co. Provedení vražd bylo samozřejmě úměrné době vzniku a stejně tak i atmosféra, která místy působila vyloženě komicky. Pár scének se ovšem podařilo dohnat k příjemnému napětí. Příběh jako takový byl krajně o hovně, ale přiznejme si, že o ten tu moc nešlo. Jeho debilitu do značné míry divákům vykompenzoval velmi příjemný spád. V celkovém součtu tedy docela dobré. [65 %] ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • První polovina filmu byla natáčena v umbrijském městě Perugia a druhá polovina filmu byla natáčena ve městě Tagliacozzo, které se nachází v italské provincii L'Aquila. Interiéry se dotáčely v římských ateliérech DEAR. (Trajektt)
  • Počet mrtvých osob ve filmu: 9. (Karlos80)

Reklama

Reklama